- 21 Ağustos 2015
- 32.025
- 97.200
- 598
- 38
Bak vakti gelmeyince ne yaparsan yap olmuyor..Tüp de yapsan,enjekte de etsen vakti gelmediyse boss..Ben gecen sene her ay kafamda söyle söylerim kociye,annemlere böyle söylerim diye hayaller kuruyordum.Suan hamile olsam ohh be hamileyim sonunda derim netSadece çalışıp bekliyor olmak bana birşey yapmıyormuş hissi veriyor.
Doktora gitsem sadece anca bir ay takip etcek bakıcak herşey normal ya bekle yada tüp dicek.
Ben bu ay eskisi kadar olursa olur olmazsa olmazcı değilim, tuhaf bişi kapladı içimi.
Bi acele etme hali var hislerimde, aslında tam adlandıramıyorum.
Herkesin ucundan tuttuğu bir umudu var. Bu ay olmazsa aşılama, olmazsa tüp bebek, olmazsa eşinin sperm testi, olmazsa yumurta takibi, olmazsa yumurta geliştirici gibi gibi.... Sizin tarafınızdan bakınca da benim de umut kaynağım düşükte olsa bir gebeliğimin oluşu....İşte sonuca bakarsakta hepimiz bekliyoruz. Ben beklerken oldu tekrar olur diye mi bekliyim orasını bilemiyorum.
O kadar yoğunluk arasında yazıyorum ki cümlelerin bozukluğunu göz ardı edin
kesinlikle katılıyorum canım vakti saati gelmeyince ne yaparsan yap boş.. ama zamanı gelince de önüne geçemiyorsun olacak olanın.Bak vakti gelmeyince ne yaparsan yap olmuyor..Tüp de yapsan,enjekte de etsen vakti gelmediyse boss..Ben gecen sene her ay kafamda söyle söylerim kociye,annemlere böyle söylerim diye hayaller kuruyordum.Suan hamile olsam ohh be hamileyim sonunda derim netHayalini bile kurmuyrum yani artık.Sanki kurunca ters tepiyormuş gibi geliyor.Denemesinin ilk ayında kalamayıp 2.ayında kalan bi arkadaşım bebeğim kardeşine yol açmış demişti.Nasıl içime oturdu bi bilsen..Benim 23 tane kardeşi olurdu simdiye bebeğimin Hayat bize ya yeni kapılar açacak,yada kapılarımızı kapatacak oturduk bekliyoruz iste Bu böyle gitmeyecek ama biliyorm.Bak @aylinr bizimle bebk hayali kurarken başka bi kapı açıldı önüne.Gör dedi yukarsı bak gör sana niye vermiyorum.Bizimde kapılarımız açılacak elbet İyi yada kötü sonu ne olursa Allahtan ya kabulümz
ben ilk başlarda kadın hastalıklarından dolayı netleşmeyen bir durum vardı bebeğe öyle ikna oldum.Bak vakti gelmeyince ne yaparsan yap olmuyor..Tüp de yapsan,enjekte de etsen vakti gelmediyse boss..Ben gecen sene her ay kafamda söyle söylerim kociye,annemlere böyle söylerim diye hayaller kuruyordum.Suan hamile olsam ohh be hamileyim sonunda derim netHayalini bile kurmuyrum yani artık.Sanki kurunca ters tepiyormuş gibi geliyor.Denemesinin ilk ayında kalamayıp 2.ayında kalan bi arkadaşım bebeğim kardeşine yol açmış demişti.Nasıl içime oturdu bi bilsen..Benim 23 tane kardeşi olurdu simdiye bebeğimin Hayat bize ya yeni kapılar açacak,yada kapılarımızı kapatacak oturduk bekliyoruz iste Bu böyle gitmeyecek ama biliyorm.Bak @aylinr bizimle bebk hayali kurarken başka bi kapı açıldı önüne.Gör dedi yukarsı bak gör sana niye vermiyorum.Bizimde kapılarımız açılacak elbet İyi yada kötü sonu ne olursa Allahtan ya kabulümz
Bazen geliyorlar öyle insana hepimize oluyor,sıkma sen canını yaz bunaldıkça..Bende de var aynı hiss.Allaha sükür huzurlu evliliğim var,işim var diyorm bi bebek eksik o da olsa tamamlanacağız ama kısmet iste..Elden bisey gelmiyor kuzumben ilk başlarda kadın hastalıklarından dolayı netleşmeyen bir durum vardı bebeğe öyle ikna oldum.
ilk başlarda hep olursa olur, olmazsa olmazdı. daha bikaç aydır bu denli oldum. yani herkesin ilk başlarda olduğu o durumu ben şuan20aydan sonra yaşamaya başladım. yani öyle hissediyorum.olmadığını görünce diğer bütün bebek yapmam için gerekli olan zaruri sebepler yerini bebek isteyişine bıraktı. neyse arkadaşım. yazdım işte ben öyle... iş yoğunluğuda üstüne eklendi sıkıldım sanırım
Ben bilemiyorum,sanırım etraflıca düşünüp bi yerden başlamam lazım, kendimi nasıl iyi hissediceksemlaves35 canım bebiscom unda dediği gibi herserde bir hayır var bizim içinde kadere bu yazılmış diyip bekliyoruz. Karar senin canım bi yerden başlamak istiyorsan git istersen bi doktora anlat her şeyi ona göre bi yol izleyin. Sakın umutsuzluğa düşme
Insan daralıyor bazen hepimizde oluyor yaz anlat rahatla canım.icine atma yeter kiben ilk başlarda kadın hastalıklarından dolayı netleşmeyen bir durum vardı bebeğe öyle ikna oldum.
ilk başlarda hep olursa olur, olmazsa olmazdı. daha bikaç aydır bu denli oldum. yani herkesin ilk başlarda olduğu o durumu ben şuan20aydan sonra yaşamaya başladım. yani öyle hissediyorum.olmadığını görünce diğer bütün bebek yapmam için gerekli olan zaruri sebepler yerini bebek isteyişine bıraktı. neyse arkadaşım. yazdım işte ben öyle... iş yoğunluğuda üstüne eklendi sıkıldım sanırım
İg da bilenler bilir benokız var,benonun bloğu diye bi sayfa ben 3-4 senedir takip ediyorm belki ve kız senelerdir kanser hastası.Bi ara iyilesiyr sonra tekrar nüksediyor(Allah sifa versin)bir yasama sevinci var görseniz,o evi rengarenk.O kız anasayfamda çıktıkça diyorm ki kızım kendine gel,senin isyan etme lüksün yok.Bak insanlar nelerle uğraşıyor,yine de isyan etmiyor.Sımarıklık yapamazsın.O kız beni resmen dizginliyr.Halimize bin şükürkesinlikle katılıyorum canım vakti saati gelmeyince ne yaparsan yap boş.. ama zamanı gelince de önüne geçemiyorsun olacak olanın.
ben de öyleydim canım hayaller hayaller ve öyle bi his ki regliye 1hafta kalaya kdr hiç hayalsiz geliyordum 3gün kala fln öyle hayale dalınca pat lekelenme ya da ağrılar baş gösteriyordu..
o yüzden ben de şimdi hayal işini bıraktım .. sağlıkla kucağımıza alalım en büyük hayal bu ...
kesinlike canım fazla üstelemek de iyi gelmiyor ...rabbim veriyorsa da vermiyorsa da vardır bir bildiği ...
en hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
çok şükür. onlar zaten en büyük lütuf.Bazen geliyorlar öyle insana hepimize oluyor,sıkma sen canını yaz bunaldıkça..Bende de var aynı hiss.Allaha sükür huzurlu evliliğim var,işim var diyorm bi bebek eksik o da olsa tamamlanacağız ama kısmet iste..Elden bisey gelmiyor kuzum
Zamanı gelince başlanıyor elbet çok takmamaya çalış aynen kendini ne iyi hissettirecekse onu yap.Ben bilemiyorum,sanırım etraflıca düşünüp bi yerden başlamam lazım, kendimi nasıl iyi hissediceksem
biliyorum kuzum aynen takipteyim ben de .. kesinlikle allah şifa versin birincil dileğimiz oİg da bilenler bilir benokız var,benonun bloğu diye bi sayfa ben 3-4 senedir takip ediyorm belki ve kız senelerdir kanser hastası.Bi ara iyilesiyr sonra tekrar nüksediyor(Allah sifa versin)bir yasama sevinci var görseniz,o evi rengarenk.O kız anasayfamda çıktıkça diyorm ki kızım kendine gel,senin isyan etme lüksün yok.Bak insanlar nelerle uğraşıyor,yine de isyan etmiyor.Sımarıklık yapamazsın.O kız beni resmen dizginliyr.Halimize bin şükür
Aminnnnnnnnnbiliyorum kuzum aynen takipteyim ben de .. kesinlikle allah şifa versin birincil dileğimiz o
rabbim nerede ne ihtiyacı olan varsa derman olsun inşallah
günaydın canım. AMİNNN..günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun inşallah rabbim gönlümüzden geçenleri hayırlı kılsın nasip etsin tez zamanda
ben naptım 4 te kalktım
kııızz ne işin vardı o saatteben naptım 4 te kalktım
kocamannnn bir hayırlısııııı aminnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?