- 21 Ağustos 2015
- 32.028
- 97.211
- 598
- 38
neşen bol olsun kuzummmm napıyosunnn bugün planın neegünaydınn kuzulaar
bugun erken cıkcamm arkadasın nikahı var canısı aksama da koktey montaina da eğlence cıktı bize de isteneşen bol olsun kuzummmm napıyosunnn bugün planın nee
huhuuuu iyi gelir işteee miss tadını çıkar kuzuuuuu ohhhbugun erken cıkcamm arkadasın nikahı var canısı aksama da koktey montaina da eğlence cıktı bize de iste
aynen buaksam ilk defa dısarda yicem,sekersiz 5.günümde.Et ve salata yemeyi planlıyorum sadecehuhuuuu iyi gelir işteee miss tadını çıkar kuzuuuuu ohhh
kıızz ne kadar sürcek daha buuuaynen buaksam ilk defa dısarda yicem,sekersiz 5.günümde.Et ve salata yemeyi planlıyorum sadeceGerci antremanlıyım koci inanılmaz zorluyoır beni Aksam mantı yedi karsımda ben bulgur pilavı
21 günkıızz ne kadar sürcek daha buuu
pufff kendine eziyet ediyorsun kuzucuk yaaaa21 gün
hadi yaBat ı beklemediyim artık...İdrar negatif, kan testi negatif...umutlar diğer aylara
Sanada günaydın canım iyi haftalar. Nasılsın?günaydın kızlaar iyi haftalar
naber kuzucuk iyi misinGünaydın.. iyi haftalar kızçeler...
iyiyim canım aynı işte sen nasılsın? nasıl geçti h.sonunaber kuzucuk iyi misin
ben de aynı cnm hamdolsun yok yaramazlık.iyiyim canım aynı işte sen nasılsın? nasıl geçti h.sonu
hafta sonu çabuk geçiyor yaa...ben de aynı cnm hamdolsun yok yaramazlık.
valla cmt günüm vardı akşamı evdeydim.dün de geç kalktık kahvaltı ev toparlama derken 3gibi dışarı çıktık hava güzeldi sahile gittik yürüyüş fln geçti gitti koca pazar valla.
senin nasıldı ?
ağız tadı olsun birlkte olun da yer çok öönemli olmuyor kuzum ..hafta sonu çabuk geçiyor yaa...Ben dükkandaydım yine bi hafta sonları görüyom kociyi onuda yanında geçiyorum işte pazar sabah kahvaltıya gittik ordan dükkana öyle geçti gitti koca 2 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?