amin kuzumYa aynen kac kere izledim bilmiyorm süper olmuş.
Sonunu yine izleyemedim tabi ama izledim.Son annesinin fenalaştığı sahnede bıraktım
Aa Allah rahmet eylesin
Abowwwwwwww büyük olay var deseneamin kuzum
meryem makineyi kapattıodaya böcek yerleştirmişler meryemin yaptığı veda konuşmasını ajanlar dinlettiler alparslan'a annenin katili meryemdir diye. o da hesap sormaya geldi orda bitti
aynennnn fenaaaaaaaaaaaaA
Abowwwwwwww büyük olay var desene
2 gün önce kan verdim 2 çıktı canım negatif malesef tutmadı aşılamamyavru kuuş senin de bat bugünmüş hhatta dün test gününmüş ne olduuu hadi inşallahhhh güzel haber verEylulll09
Bugun esıme soyledm test alcak yarın sabah yapıcam regl olmassan ıns canmcanım gelen oldu mu hala gecikmede misinCircassian girl
hu huuu özleeemm sen nerelerdesin çağrılarımıza dööönoslem83
naptın kuzuu geldi mi seninki yapsana test ben çatladım kıııız F Fatimasevket
yavru kuuş senin de bat bugünmüş hhatta dün test gününmüş ne olduuu hadi inşallahhhh güzel haber verEylulll09
Hadi hayırlısı canım inşaallah pozitif dir.Bugun esıme soyledm test alcak yarın sabah yapıcam regl olmassan ıns canm
hadi ya2 gün önce kan verdim 2 çıktı canım negatif malesef tutmadı aşılamam.
Bugün bat günü bekliyorum daha gelen giden olmadı
canım benimmmm kşummmmm senin de hepimizin kutlu olsunnnnKadınlar gününüz kutlu olsun kızlar....
hadi hayırlısı bakalımmm inşallahh canımmmmmmBugun esıme soyledm test alcak yarın sabah yapıcam regl olmassan ıns canm
abowww tam gününde gelmiş uyuzbenim misafir de geldiiiiiiiiiiiiiiiii
pms'in dibine dibine
hiç sormaaaa edepsiz yaa yüzsüzzzzabowww tam gününde gelmiş uyuz
püfff tam gününü bulmuşbenim misafir de geldiiiiiiiiiiiiiiiii
pms'in dibine dibine
Ver çikolatayı,ver kahveyi başka türlü geçmez bugun bacımhiç sormaaaa edepsiz yaa yüzsüzzzz
aynen bebiş içiyorum şuan önümüzdeki reglinin 2.günü kısmetse randevu ve start hayırolsun inşallahVer çikolatayı,ver kahveyi başka türlü geçmez bugun bacım
aynen kuzu ilk gün kötü oluyor 8mart hediyesipüfff tam gününü bulmuşşımart kendini tatlım o zaman başka türlü geçmez :)
nisan-mayıs cok yaklaştın kuzu öyle düsünaynen kuzu ilk gün kötü oluyor 8mart hediyesi
inşallah kuşum nasip kısmet allah yazdıysa neden olmasın dualarımız o yönde inşallah sandığımızdan da yakın olsun beklenen güzel günler hepimiz içinnisan-mayıs cok yaklaştın kuzu öyle düsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?