Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Suan nezleyim aksami zor ettim ...cok kötüyüm yazmayada halim yok aslında nefes alamiyorum yaa...yarin ayin yirmiucu aysonu surunsemde ise gitmen lazim...ay basinda hasta olsaydim ise gitmez yatardim sansa bak...
oy kıyamam çok geçmiş olsun kuzum

Doktora gostermedin mi sonuclari...oniki gun gecikmis sonucta..

Suan nezleyim aksami zor ettim ...cok kötüyüm yazmayada halim yok aslında nefes alamiyorum yaa...yarin ayin yirmiucu aysonu surunsemde ise gitmen lazim...ay basinda hasta olsaydim ise gitmez yatardim sansa bak...
geçmiş olsun mukoooo şu kış hastalıklarından nefret ediyoruuumm

Kiz asil ben sana kiyamam neler yasadin...Allah tekrarindan korusun...bebeginize kavustursun...
amin .cnm sakın hamileyken hasta olma bak ben grip dahi oldum .. hayırlı olmadı herneyse kapatalım bu konuları artık önümüze bakalım

slm kızlar kasım konusu açılacak mı açılacaksa benide ekleyin
20 kasım
canım sadece listede güncelleme yapıyorum.kalıcı konumuz burası ay ay değil de topluca hepsi ilk sayfada liste.senin kini de güncelliycem.sat.ını da yaz .kaçıncı deneme*onu da.

Kızlar selamlar okuyorum yazılarını çok hoşsunuz aile ortamı gibi sıcacık öğrendiğim bi bilgiyi paylaşmak istiyorum belkide biliyorsunuzdur süt yumurta gelişimine yatdımcı oluyormuş diğer kürlerden sonra ben içiyorum bir kaç gündür bakalım yarın gidicem doktora yumurta takimine bana dua edin hamişler varsa onlarda etsin büyümüşlerdir inşallah:))

slm canm ben bilmiyordum bu bilgiyi hiç sevmem asla içmem kiiii üzüldüm şimdi,ama yine içemiycem sanırminşallah tedavin bu ay sonuç verir bol şans

banu86 tam bi olayim yazacam bugun kahverengi akinti ile az bii kanama vardi sanki ama simdi bisi yok...kiz aksam iki tane ovi testi vardi birini yaptim kiz ikinci bayagi bi koyuydu sasirdim...hamislik testide yok elimde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…