oy kıyamam çok geçmiş olsun kuzumSuan nezleyim aksami zor ettim ...cok kötüyüm yazmayada halim yok aslında nefes alamiyorum yaa...yarin ayin yirmiucu aysonu surunsemde ise gitmen lazim...ay basinda hasta olsaydim ise gitmez yatardim sansa bak...
Doktora gostermedin mi sonuclari...oniki gun gecikmis sonucta..selamlar adetim baya gecikti gecikmenin ikinci günü test yaptırmıştım ozmn 0çıkmıştı
sonra bu pazartesi yaptırdım gecikmenin 12.gününde 0.100 çıktı..
pazartesi salı peceteye sildiğimde pembemsi bir lekenlenme şeklinde akıntım vardı bunun yanında uzunca bir süredir sarımsı parlak yumurta akı gibi bir akıntım var.... çarşambada sade bu yumurta akı gibi olan akıntım devam etti . bu sabah kalktığımda günlük pette kahvrrngi bir leke fark ettim . peçeteye sildim peçetede vardı.hatta kesin adet oldum bi saate bunun arkası gelir dedim. ama sadece peceteye sildiğimde leke şeklinde olan bir akıntıydı. ikindiye kadr sürdü günlük petin yarısını bile doldurmamıştı. şimdi yine gittim açık pembeye dönmüş. öğleden sonra bir ağrı başladı ama adet sancısı gibi değil. birde belim ağrıo napayım ne dieyim şaşırdım ...
geçmiş olsun mukoooo şu kış hastalıklarından nefret ediyoruuummSuan nezleyim aksami zor ettim ...cok kötüyüm yazmayada halim yok aslında nefes alamiyorum yaa...yarin ayin yirmiucu aysonu surunsemde ise gitmen lazim...ay basinda hasta olsaydim ise gitmez yatardim sansa bak...
hayır gece acilde yaptırmıştım. doktora gitmek istiyorumda bi türlü gidemedimDoktora gostermedin mi sonuclari...oniki gun gecikmis sonucta..
cok gecmis olsum canimsaolasın amin allah başkalarına yaşatmasın..
Kiz asil ben sana kiyamam neler yasadin...Allah tekrarindan korusun...bebeginize kavustursun...oy kıyamam çok geçmiş olsun kuzum
saol cnm bnmcok gecmis olsum canim
amin .cnm sakın hamileyken hasta olma bak ben grip dahi oldum .. hayırlı olmadı herneyse kapatalım bu konuları artık önümüze bakalımKiz asil ben sana kiyamam neler yasadin...Allah tekrarindan korusun...bebeginize kavustursun...
slmmmmmm hoşgeldnNasilsiniz arkadaslar
asıl sen hoşgeldin nire kayboldun herkes dağıldı bi ben kaldımslmmmmmm hoşgeldn
yok yok onlar burda biyerlerdedir.mutfağa giitiler çay koymayaasıl sen hoşgeldin nire kayboldun herkes dağıldı bi ben kaldım
iyi banada koysunlar iki şikerli lütfeynnnyok yok onlar burda biyerlerdedir.mutfağa giitiler çay koymaya
canım sadece listede güncelleme yapıyorum.kalıcı konumuz burası ay ay değil de topluca hepsi ilk sayfada liste.senin kini de güncelliycem.sat.ını da yaz .kaçıncı deneme*onu da.slm kızlar kasım konusu açılacak mı açılacaksa benide ekleyin
20 kasım
slm canm ben bilmiyordum bu bilgiyi hiç sevmem asla içmem kiiii üzüldüm şimdi,ama yine içemiycem sanırmKızlar selamlar okuyorum yazılarını çok hoşsunuz aile ortamı gibi sıcacık öğrendiğim bi bilgiyi paylaşmak istiyorum belkide biliyorsunuzdur süt yumurta gelişimine yatdımcı oluyormuş diğer kürlerden sonra ben içiyorum bir kaç gündür bakalım yarın gidicem doktora yumurta takimine bana dua edin hamişler varsa onlarda etsin büyümüşlerdir inşallah:))
sat: son adetinin ilk günüBenide kaydetin ama ne yazıcam bilemedim sat vs ne?
Amin inşallah tüm isteyenlere rabbim versinslm canm ben bilmiyordum bu bilgiyi hiç sevmem asla içmem kiiii üzüldüm şimdi,ama yine içemiycem sanırminşallah tedavin bu ay sonuç verir bol şans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?