günün geçti miyaptırdım acilde pazartssi gecesi 0.100 çıktı daha once 0 olan sonuç 0.100çıktı
ilk yaptırdığım ikinci gündü 0dı ikincisi 12.gündü 0.100çıktıgünün geçti mi
cnm listeyi düzeltirmisin (ben 10beybisi) bebeğimi kaybettim ne yazıkki ... düşük yaptım yeni adet tarihim belli deil. dinlenme molası yazabilirsin ..saolasın şimdidenBebek isteyen illaki isteyen hep isteyen herkeeesss hadi burda toplanalım,ve bu uzun maceraya beraber devam edelim.bu ay olmadı mı öbür ay olmadı mı daha öbür ayy......olana kadar birlikteyiz kızlar o bebiş bu göbüşe gelene kadar.Aşağıdaki listeye bilgilerinizi iletin ve bu yolculuğa sizde dahil olun.herkese bol şans
BAT GÜNÜ GELEN ARKADAŞIMIIZIN LİSTEYE GERİBİLDİRİM YAPMASI RİCA OLUNUR.AKSİ HALDE LİSTEDEN SİLİNMESİ ESASTIR.(çok tehdit vari gördüm kendimi
İSİM YAŞ SAT BAT KAÇINCI DENEME ŞEHİR banu86 29 20ekim 20kasım 3.ay Denizli @firarperest78 26 8eylül 8ekim 1.ay istanbul @Queenfyz(feyza) 29 4ekim 5kasım 6.ay Kayseri @Bmt2008 (büş) 28 20ekim 20kasım 5.Ay Kocaeli @azrass 33 9ekim 4kasım 5.ay Antalya @melev 37 9ekim 3kasım 10.ay eskişehir @oslem_dr 31 17ekim 13kasım 13.ay Bursa cansu1109 28 2ekim 30ekim 5.ay Bursa @nickmidedin 27 5ekim 5kasım 1.ay istanbıl @laves35 27 26Eylül 24Ekim 3.ay İzmir @mimosa00 23 5ekim 25Ekim 12.ay manisa @Cennet MeleGim (ebru) 24 HAAAAAA Mİİİİİİİİİİİ LEEEEEEEE @Zeynep0234 23 17 ekim 17kasm 3.ay İstanbul @Gezginanneadayi89 (büşra) 26 7ekim 5kasım 13.ay Hatay @yslpsln 27 22nisan 7kasım 3.ay İstanbul @The_new 28 18ekim 14kasım 3.ay İzmir @ozge7690 25 23eylül 26ekim 4.ay almanya @Sihirlidegnek 25 18Eylül 20Ekim 5.ay Almanya @kelebek7977 36 1Eylül Transfer Ekimde 1.ay İstanbul @uygunsuzinsan 29 27eylül 23ekim 4.ay izmir @sasknn (sinem) 25 1 ay mola Balıkesir @gul_cann 24 25eylül 27ekim 5.yıl afyon -TubiSh- 20 HAAAAAAA Mİİİİİİİİİİİİ LEEEEEEEE @ZehreNur 29 vajinit tedavisi arası istanbul @morincii 27 14eylül 19ekim 20.ay istanbul @maradespinaa 21 26eylül 22ekim 2.ay ABD @ALTINIM 30 29eylül 27ekim 2.ay istanbul @darkgirl1906 27 18ekim 10kasım 14.ay istanbul @yumiti 31 16ekim 13kasım 9.ay kırklareli @country 25 30eylül 28ekim 8.ay izmir M mukocan 32 24eylül 22ekim 18.ay istanbul @ada_aras 29 22eylül 18ekim 4.ay istanbul @theparadise 26 3eylül 3ekim 5.yıl istanbul @hasbeee 27 23eylül 24ekim 2.ay konya @melegimmmgelsinnnnn 23 14eylül 14ekim 14.ay antep
kıyamam ya çok geçmiş olsun allah başka acı yaşatmasıncnm listeyi düzeltirmisin (ben 10beybisi) bebeğimi kaybettim ne yazıkki ... düşük yaptım yeni adet tarihim belli deil. dinlenme molası yazabilirsin ..saolasın şimdiden
tubish canım çoookk üzüldüm kaç gündür yoktun.sağlık olsun canım benim.. biraz kafanı dinle kolay bişey değil seni anlayamayız bile ama bize yaz biz sana hep destek için yanındayızz.sağlıklıyız şükür ki yine olur bebeğin tatlım en hayırlısı budur rabbim vermiş onun kararın senın için.. dualarımız senınle tekrar aramıza dönmen için hemencnm listeyi düzeltirsen sevinirim(ben 10beybisi) bebeğimi kaybettim ne yazıkki ... düşük yaptım yeni adet tarihim belli deil. dinlenme molası yaz ..saolasın şimdiden
saolasın amin allah başkalarına yaşatmasın..kıyamam ya çok geçmiş olsun allah başka acı yaşatmasın
çoookk geçmiş olsun canımmm umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalır ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsınnnn...cnm listeyi düzeltirmisin (ben 10beybisi) bebeğimi kaybettim ne yazıkki ... düşük yaptım yeni adet tarihim belli deil. dinlenme molası yazabilirsin ..saolasın şimdiden
Canim benim bende slm yazınca bu kızın takvimi nerde dedim...cok üzüldüm gerçekten i yuzden yoktun kac gundur...Allah hayirlisini nasip etsin napalim...Allah en kisa zamanda bebeginizi kucağıniza almayi nasip etsin. .sen toparlan tatlim..cnm listeyi düzeltirmisin (ben 10beybisi) bebeğimi kaybettim ne yazıkki ... düşük yaptım yeni adet tarihim belli deil. dinlenme molası yazabilirsin ..saolasın şimdiden
selamlar
burdayım cnm 19unda kaybettim bebeğimi hayırlısı buymuş. geçti bitti olan oldu . .. allaha şükür iyiyim sağlıklıyım düşmryip zehirleyebilrmişte alanda o verende o bunada şükür .. allah hayırlı evlatlar versin hepimizetubish canım çoookk üzüldüm kaç gündür yoktun.sağlık olsun canım benim.. biraz kafanı dinle kolay bişey değil seni anlayamayız bile ama bize yaz biz sana hep destek için yanındayızz.sağlıklıyız şükür ki yine olur bebeğin tatlım en hayırlısı budur rabbim vermiş onun kararın senın için.. dualarımız senınle tekrar aramıza dönmen için hemen
topaelanmaya çalışıoruz çok şükür bundada bi hayır vardır diyelim.. allah başka acılar başka dertler vermesin.. saolasınCanim benim bende slm yazınca bu kızın takvimi nerde dedim...cok üzüldüm gerçekten i yuzden yoktun kac gundur...Allah hayirlisini nasip etsin napalim...Allah en kisa zamanda bebeginizi kucağıniza almayi nasip etsin. .sen toparlan tatlim..
inş. cnm bundada var bi hayır şükür iiyim şimdi bereket çabuk atlattım .. allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizecanım benım cok uzuldum...gene olur ıns.ne desek bos smdı sana((((
amin inş.. hepimiz en kısa zamnda sağlıklı bir evlada hayırlı bir evlada kavuşuruz..aminçoookk geçmiş olsun canımmm umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalır ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsınnnn...
inş. cnm bundada var bi hayır şükür iiyim şimdi bereket çabuk atlattım .. allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
ole kuzum napalım kaderamın cnm benım amin.tabıkıde wardır bı hayır öyle dusun zaten.demekkı saglıklı dıılmıs dustu baksana
sanada cevap yazamadık kuzum durumun değişik bir durum inşallah hakkında hayırlısı olurselamlar adetim baya gecikti gecikmenin ikinci günü test yaptırmıştım ozmn 0çıkmıştı
sonra bu pazartesi yaptırdım gecikmenin 12.gününde 0.100 çıktı..
pazartesi salı peceteye sildiğimde pembemsi bir lekenlenme şeklinde akıntım vardı bunun yanında uzunca bir süredir sarımsı parlak yumurta akı gibi bir akıntım var.... çarşambada sade bu yumurta akı gibi olan akıntım devam etti . bu sabah kalktığımda günlük pette kahvrrngi bir leke fark ettim . peçeteye sildim peçetede vardı.hatta kesin adet oldum bi saate bunun arkası gelir dedim. ama sadece peceteye sildiğimde leke şeklinde olan bir akıntıydı. ikindiye kadr sürdü günlük petin yarısını bile doldurmamıştı. şimdi yine gittim açık pembeye dönmüş. öğleden sonra bir ağrı başladı ama adet sancısı gibi değil. birde belim ağrıo napayım ne dieyim şaşırdım ...
amin hepimizin inşallah... en azından düşünüp yazdın saolasın..sanada cevap yazamadık kuzum durumun değişik bir durum inşallah hakkında hayırlısı olur
ne demek ben geldim güme gitti konunamin hepimizin inşallah... en azından düşünüp yazdın saolasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?