Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

cnm listeyi düzeltirmisin (ben 10beybisi) bebeğimi kaybettim ne yazıkki ... düşük yaptım yeni adet tarihim belli deil. dinlenme molası yazabilirsin ..saolasın şimdiden

cnm listeyi düzeltirmisin (ben 10beybisi) bebeğimi kaybettim ne yazıkki ... düşük yaptım yeni adet tarihim belli deil. dinlenme molası yazabilirsin ..saolasın şimdiden
kıyamam ya çok geçmiş olsun allah başka acı yaşatmasın

cnm listeyi düzeltirsen sevinirim(ben 10beybisi) bebeğimi kaybettim ne yazıkki ... düşük yaptım yeni adet tarihim belli deil. dinlenme molası yaz ..saolasın şimdiden
tubish canım çoookk üzüldüm kaç gündür yoktun.sağlık olsun canım benim.. biraz kafanı dinle kolay bişey değil seni anlayamayız bile ama bize yaz biz sana hep destek için yanındayızz.sağlıklıyız şükür ki yine olur bebeğin tatlım en hayırlısı budur rabbim vermiş onun kararın senın için.. dualarımız senınle tekrar aramıza dönmen için hemen

çoookk geçmiş olsun canımmm umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalır ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsınnnn...

Canim benim bende slm yazınca bu kızın takvimi nerde dedim...cok üzüldüm gerçekten i yuzden yoktun kac gundur...Allah hayirlisini nasip etsin napalim...Allah en kisa zamanda bebeginizi kucağıniza almayi nasip etsin. .sen toparlan tatlim..

burdayım cnm 19unda kaybettim bebeğimi hayırlısı buymuş. geçti bitti olan oldu . .. allaha şükür iyiyim sağlıklıyım düşmryip zehirleyebilrmişte alanda o verende o bunada şükür .. allah hayırlı evlatlar versin hepimize

topaelanmaya çalışıoruz çok şükür bundada bi hayır vardır diyelim.. allah başka acılar başka dertler vermesin.. saolasın

çoookk geçmiş olsun canımmm umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalır ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsınnnn...
amin inş.. hepimiz en kısa zamnda sağlıklı bir evlada hayırlı bir evlada kavuşuruz..amin

sanada cevap yazamadık kuzum durumun değişik bir durum inşallah hakkında hayırlısı olur

Suan nezleyim aksami zor ettim ...cok kötüyüm yazmayada halim yok aslında nefes alamiyorum yaa...yarin ayin yirmiucu aysonu surunsemde ise gitmen lazim...ay basinda hasta olsaydim ise gitmez yatardim sansa bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…