canım benimm rabbimin mucizesi gerçekten de.. allah sağlıklı güzel ömür nasip etsin inşallah... ne mutlu sizeaynen öyle canımm Allah ne derse o olur o engelli olacak dedikleri çocuğu bir görün bir zekiiii anlatamam. ablamda çift rahim vardı birde trombosit yüksekliğimi düşüklüğümü tam hatırlamıyorum düşük sanırım kanama olursa durduramayız dediler ve burada hiçbir özel hastahane kabul etmedi ablamın doğumunu üniversiteye gittik orada sezeryanla aldılar amelyat sonrası doktor kaçıncı gebelik dedi ilk dedik kaçıncı hafta dedi 40 dedik tamamiyle mucize bi bebek dedi neden diye sorduk rahimde resmen yukarıya kadar duvar vardı bu şekildeki gebeliklerde düşük çok fazla olur 40. haftaya gelemezler erken almamız gerekir ve hamileliği yatarak geçirirler dedi ablam ise son haftasına kadar çalıştı ve tam haftasında doğum yaptı doktorunda dediği gibi tam bir mucizeydi benim yeğenim :) bebek geldi bi ağladık eniştemle ablam geldi bidaha ağladık :)
annnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmm kızzzzzz hamilesinya sennnnnnnnnnnnnn haydi gözümüz aydınnn ekim uğurlu geldi sanırım bizim topiğeeee Allahım sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin sana inşallahhhhhKIZLAR 10.1 NE ŞİMDİ
kızlar iyi akşamlar ben kaçıyorum ,galiba ateşlencem ensem ağrıyo her ateş öncesi gibi
canım canımALTINIM içini ferah tut dualarımız seninle ,rabbim en hayırlısını nasip etsin inşallah
kızlar iyi akşamlar ben kaçıyorum ,galiba ateşlencem ensem ağrıyo her ateş öncesi gibi
canım canımALTINIM içini ferah tut dualarımız seninle ,rabbim en hayırlısını nasip etsin inşallah
annnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmm kızzzzzz hamilesinya sennnnnnnnnnnnnn haydi gözümüz aydınnn ekim uğurlu geldi sanırım bizim topiğeeee Allahım sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin sana inşallahhhhh
inşalllaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhCumartesi tekrar kan ver dedi doktor cumartesi netlesicek insallah bebisim insallah oyleyimdir yaaa
sat.ını bat.ını tekrar yaz güncelleyimbenimde kırmızılar geldi...kasımcılar bende geldim yanınıza.....
Kizlar bende kacar yarim gorusmek uzereeee mucxx
tarihinizi güncelleyelim listedeUsutmedim ama bilmiyorum belkide
büüüüşşşşş ben de ekledim seni yavrum ekleşelimB-m Taksim miş adim
Insallah banucum yaaaa tesekkur ederimALTINIM tebriklerrrrrr günün şanslısı sensin hadi bakalım cumartesiye 2 kat 3 kat artsın ve dolsun artk göbüşleeerrr
hemen gitttttt başka bir doktoraaa hatta yarınnnnnn. evet canımKızlar ne oluyooo hamis mi var konu akmış gigitmis yıne gözünüzü Seveyim başka bi grup kurun :) bugün doktora gittim alttan bakıcaz dedi kabul etmedim ustten görülmez dedi halbuki benim haftamdakiler kalp atışını bile duydular . değer artışını söyledim bakmadan anlaşılmaz dedi 3 hafta bekle o zaman dedi acizik moralimj bozdu tabi başka doktora gidicem umarım hayırlı haberler alirim
yaptırdım acilde pazartssi gecesi 0.100 çıktı daha once 0 olan sonuç 0.100çıktı_Turk-loqumu_ başka h bir hastanede kan ver büyük bi hastane olsun hatta çünkü sonuç pozitif ve idrarın yanılma payı pek yok gibi biesey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?