Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

canım benimm rabbimin mucizesi gerçekten de.. allah sağlıklı güzel ömür nasip etsin inşallah... ne mutlu size

Cumartesi tekrar kan ver dedi doktor cumartesi netlesicek insallah bebisim insallah oyleyimdir yaaa

kızlar ben hala regl olmadım ama sanki gelecek gibi.bakalım artık yarın büyük gün. hiç umudum yok ama

ayy kızlar şunu izleyin nasl duygulandım gözlerim doldu ınstagramdaki merve özkaynak mevy takip edenler bilir..

Kızlar ne oluyooo hamis mi var konu akmış gigitmis yıne gözünüzü Seveyim başka bi grup kurun :) bugün doktora gittim alttan bakıcaz dedi kabul etmedim ustten görülmez dedi halbuki benim haftamdakiler kalp atışını bile duydular . değer artışını söyledim bakmadan anlaşılmaz dedi 3 hafta bekle o zaman dedi acizik moralimj bozdu tabi başka doktora gidicem umarım hayırlı haberler alirim

hemen gitttttt başka bir doktoraaa hatta yarınnnnnn. evet canım ALTINIM hamileeee

selamlar adetim baya gecikti gecikmenin ikinci günü test yaptırmıştım ozmn 0çıkmıştı
sonra bu pazartesi yaptırdım gecikmenin 12.gününde 0.100 çıktı..
pazartesi salı peceteye sildiğimde pembemsi bir lekenlenme şeklinde akıntım vardı bunun yanında uzunca bir süredir sarımsı parlak yumurta akı gibi bir akıntım var.... çarşambada sade bu yumurta akı gibi olan akıntım devam etti . bu sabah kalktığımda günlük pette kahvrrngi bir leke fark ettim . peçeteye sildim peçetede vardı.hatta kesin adet oldum bi saate bunun arkası gelir dedim. ama sadece peceteye sildiğimde leke şeklinde olan bir akıntıydı. ikindiye kadr sürdü günlük petin yarısını bile doldurmamıştı. şimdi yine gittim açık pembeye dönmüş. öğleden sonra bir ağrı başladı ama adet sancısı gibi değil. birde belim ağrıo napayım ne dieyim şaşırdım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…