Sat:1ekimsat: son adetinin ilk günü
bat.önümüzdeki başlayacak adet tarihin
aaaaaaa hamile olabilirsiiiinnnnn normalde şuan çoook silik olmalı koş bi test allllbanu86 tam bi olayim yazacam bugun kahverengi akinti ile az bii kanama vardi sanki ama simdi bisi yok...kiz aksam iki tane ovi testi vardi birini yaptim kiz ikinci bayagi bi koyuydu sasirdim...hamislik testide yok elimde...
ay hosbulduk sekerim valla cok bunaltici bir gunduslmmmmmm hoşgeldn
hadi inşallah o ilaç yarasn bebiş olsuuuuuuunnnnnay hosbulduk sekerim valla cok bunaltici bir gundu
ben simdi bi ilac kullaniyorum ya adetolmak icin.bugun belim tutuldu anneme dedim ki bi igne yap yapmadi illa doktorunu ara sor onay verirse yaparim dedi doktoru aradim bu kullandigim ilac bilakis hile kalmami kolaylastirririmis igneye izin cikmadi anladiginiz yatiyorum
bir de yarın yap canm şimdi tek veri ile yorum yapmak yanlış olur regl günün içinbiraz koyu geldi bana ama yarın regl olmazsan ayn şartlarda tekrarla kyaslayalmUc dakka sinra felan cikti...bu kadar akintidan sonra olmaz heralde ama ya hafif kanda vardi cunki...
Progesteron dusukbendede igne ve ilaclarla anca 10.7 ye yukseltilebilmisti sonrada 6haftalikken dustu iste@aylinr gitcem inşallah kuzum doktordan doktora hep fark oluyor işte .
ALTINIM Rabbim sonu gelenlerden eylesin canimmm Tamamina ersin het zaman guzel habetlerle donmek nasip olsun insallah
-TubiSh- yasadiklarimi belki biliyorsundur haziranda 7 haftalik evde dusuk yaptim evet gercrktrn insanin icini yakiyo gidiyo umudun kiriliyo ama daha zorunu dusununce toparlaniyorsun . bende öyle toparladim ilk zamanlar zor geçiyor ama zamanla ona da alisiyorsun canım . doğumdan sonra da kaybedebilirdin yada büyüttükten sonra . şimdi ayağa kalkma zamanı güçlüsün ve unutmaki düşükten sonra hemen hamile kalman daha kolay inşallah fdusugun ayağı içerde kalır derler sadece daha dikkatli ol canım yediklerini yaptıklarını gözet ha bide değerlerine baktir neden kaynaklandığını araştır patoloji temiz çıkmıştı bende ama tiroid yüksek çıktı bide raporda iltihaplanma yazıyordu tabi bahaneler bunlar ama tedbir bizden takdir Allahdan inşallah
sat:22 ekimcanım sadece listede güncelleme yapıyorum.kalıcı konumuz burası ay ay değil de topluca hepsi ilk sayfada liste.senin kini de güncelliycem.sat.ını da yaz .kaçıncı deneme*onu da.
Yok yirmibir felan gibi bekliyordum...
Ins heyecanla bekliyoruz tatlim...Ayyyy insallah a cumartesi netlesicek insallah benimde icim rahat edicek kizlar
bat.taşmışız senle :) inşallah busefer olacak canım dualarımız senınlesat:22 ekim
bat:20 kasım
23.deneme inş.başarı ile sonuçlanacak
adetin 7.günü hsg çekileceğim dua edin kızlar
benim drum rahim ağzı kapanmadan cekilmesi gerek dedi.adetin 5-6.günleri uygunmuş.reglim 8.gün bittiği için dra o gunlerde hala kan geliyor dedim.o da kahverengiye döndüğü zaman gelebilirsin dedi 7.günde hala lekelenmem oldugu için o gün gideceğim.narkozlu olacagım için aç karnına gelmemi de soyledi.Kolay gelsin ZehraNur.hsg 7.gunumu cekilmesi gerek?qaliba bu ay bana yapilacak.gecen doktir bu ay tutmazsa bakicaz dedi,ama zamani bilmiyom.her halda yarina sabaha adet olucam
evet öyleymiş :) Allah razı olsun canım inş bu ay hepimize hayırlı haberler getirir.bat.taşmışız senle :) inşallah busefer olacak canım dualarımız senınle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?