Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

banu86 tam bi olayim yazacam bugun kahverengi akinti ile az bii kanama vardi sanki ama simdi bisi yok...kiz aksam iki tane ovi testi vardi birini yaptim kiz ikinci bayagi bi koyuydu sasirdim...hamislik testide yok elimde...
aaaaaaa hamile olabilirsiiiinnnnn normalde şuan çoook silik olmalı koş bi test allll

slmmmmmm hoşgeldn
ay hosbulduk sekerim valla cok bunaltici bir gundu
ben simdi bi ilac kullaniyorum ya adetolmak icin.bugun belim tutuldu anneme dedim ki bi igne yap yapmadi illa doktorunu ara sor onay verirse yaparim dedi doktoru aradim bu kullandigim ilac bilakis hile kalmami kolaylastirririmis igneye izin cikmadi anladiginiz yatiyorum

@aylinr gitcem inşallah kuzum doktordan doktora hep fark oluyor işte .
ALTINIM Rabbim sonu gelenlerden eylesin canimmm Tamamina ersin het zaman guzel habetlerle donmek nasip olsun insallah
-TubiSh- yasadiklarimi belki biliyorsundur haziranda 7 haftalik evde dusuk yaptim evet gercrktrn insanin icini yakiyo gidiyo umudun kiriliyo ama daha zorunu dusununce toparlaniyorsun . bende öyle toparladim ilk zamanlar zor geçiyor ama zamanla ona da alisiyorsun canım . doğumdan sonra da kaybedebilirdin yada büyüttükten sonra . şimdi ayağa kalkma zamanı güçlüsün ve unutmaki düşükten sonra hemen hamile kalman daha kolay inşallah fdusugun ayağı içerde kalır derler sadece daha dikkatli ol canım yediklerini yaptıklarını gözet ha bide değerlerine baktir neden kaynaklandığını araştır patoloji temiz çıkmıştı bende ama tiroid yüksek çıktı bide raporda iltihaplanma yazıyordu tabi bahaneler bunlar ama tedbir bizden takdir Allahdan inşallah

hadi inşallah o ilaç yarasn bebiş olsuuuuuuunnnnn

Uc dakka sinra felan cikti...bu kadar akintidan sonra olmaz heralde ama ya hafif kanda vardi cunki...

Eklentiler

• 20151022_201508.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 40
Uc dakka sinra felan cikti...bu kadar akintidan sonra olmaz heralde ama ya hafif kanda vardi cunki...
bir de yarın yap canm şimdi tek veri ile yorum yapmak yanlış olur regl günün içinbiraz koyu geldi bana ama yarın regl olmazsan ayn şartlarda tekrarla kyaslayalm

Progesteron dusukbendede igne ve ilaclarla anca 10.7 ye yukseltilebilmisti sonrada 6haftalikken dustu iste
Ins. Dddin gibi olur kismet diyelim

iyi aksamlar kizlar.nasilsiniz.benim de bekleyisim sona erdi qaliba.artik pembisler gelmeye basladi.aniden belime,kasiklarima fena halda agri giriyo,sonra yok oluyu.ama sabaha her halda kirmizi kart ve devre disi.ama her seye ramen :)

Ayyyy insallah a cumartesi netlesicek insallah benimde icim rahat edicek kizlar

cok gecmis olsun TubiSh.Allah c.c.her seyin en dogrusunu dogur zamanda veren ve alandir.bize kalan sabir.ayaktasin,kocan yaninda,sagligin yerinde,cok sukur.bi dahaki armagan daha guzel,doya doya gelicek insallah

Altinim,kiiiiz,iyi haberler alcaz senden qaliba.Allah c.c.sevincini bozmasin.insallah cumaertesine guzel bi sonuc aliriz.dualarim sizinle gobusluler,gobusu dolucaklar :)

canım sadece listede güncelleme yapıyorum.kalıcı konumuz burası ay ay değil de topluca hepsi ilk sayfada liste.senin kini de güncelliycem.sat.ını da yaz .kaçıncı deneme*onu da.
sat:22 ekim
bat:20 kasım
23.deneme inş.başarı ile sonuçlanacak
adetin 7.günü hsg çekileceğim dua edin kızlar

Kolay gelsin ZehraNur.hsg 7.gunumu cekilmesi gerek?qaliba bu ay bana yapilacak.gecen doktir bu ay tutmazsa bakicaz dedi,ama zamani bilmiyom.her halda yarina sabaha adet olucam

Kolay gelsin ZehraNur.hsg 7.gunumu cekilmesi gerek?qaliba bu ay bana yapilacak.gecen doktir bu ay tutmazsa bakicaz dedi,ama zamani bilmiyom.her halda yarina sabaha adet olucam
benim drum rahim ağzı kapanmadan cekilmesi gerek dedi.adetin 5-6.günleri uygunmuş.reglim 8.gün bittiği için dra o gunlerde hala kan geliyor dedim.o da kahverengiye döndüğü zaman gelebilirsin dedi 7.günde hala lekelenmem oldugu için o gün gideceğim.narkozlu olacagım için aç karnına gelmemi de soyledi.
oyle işte..inş bi sorun cıkmaz vesile olur hamiş kalmama
gerçi kesin değil.ben bu ay vajinit oldum tedaviyle geçti hep..7.gün önce kontrol edecek eğer iyileştiysem cekecek filmi diğer türlü enfeksiyon tüplerede yayılırmış.

bat.taşmışız senle :) inşallah busefer olacak canım dualarımız senınle
evet öyleymiş :) Allah razı olsun canım inş bu ay hepimize hayırlı haberler getirir.
bu arada ben adetin 11.günü gitmiştim bu ay dra o gün 16 mm yumurtam vardı çok iyi dedi dr.bu hafta içinde çatlar dedi.
21.günde progestan testi yaptırdım çatlamada olmus .çok şükür kendi kendine çatlıyormus yumurtam en azından bu ay onu öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…