Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

özel iyi hoşda bazen de sırf para için olmıycak şeyler yapıyorlarmış gibi geliyor ya..
maalesef cnm eğer insanflı doktora denk gelmediysen nasılsa bunlar bana gelmiş bi şey de anladığı yok e malum yumuşak karnı bebek konusu yüklen de yüklen yazık günah :(

özel iyi hoşda bazen de sırf para için olmıycak şeyler yapıyorlarmış gibi geliyor ya..
Aynen ben bi gaz sancıma medikalde 300 tl bayıldığımı bilirim.Kasıklarımda sancı vardı şiddetli.Kayıt ve ultrason 300 tl.Sonuc gaz sıkısmasıymıs:kızgın:İncik cıncık araştırıp bi sorun yok deyip yolluyorlar özelde.

maalesef cnm eğer insanflı doktora denk gelmediysen nasılsa bunlar bana gelmiş bi şey de anladığı yok e malum yumuşak karnı bebek konusu yüklen de yüklen yazık günah :KK43:

Aynen ben bi gaz sancıma medikalde 300 tl bayıldığımı bilirim.Kasıklarımda sancı vardı şiddetli.Kayıt ve ultrason 300 tl.Sonuc gaz sıkısmasıymıs:kızgın:İncik cıncık araştırıp bi sorun yok deyip yolluyorlar özelde.

bu işler zaten çok zor ve yıpratıcı bide düzgün bir hastane ve doktor bulamamak çok ayrı. geçen sene ilk doktora gittiğimde doktor hoşgeldiniz diyip tokalşmıştı ya ne kadar yapmacıktı anlatamam :lülülü:

bu işler zaten çok zor ve yıpratıcı bide düzgün bir hastane ve doktor bulamamak çok ayrı. geçen sene ilk doktora gittiğimde doktor hoşgeldiniz diyip tokalşmıştı ya ne kadar yapmacıktı anlatamam :lülülü:
tabii cnm müşteri gözüyle bakıyorlar insana bi çoğu elimize düştünüz diye :@ allah'ım iyi insanlarla karşılaştır inşalalhhhh

günaydın canlar iyi h.sonlarııı
amiinnnn...
hava çook güzel. 23derece bugün, yarında...
köye gitmeliyim, baya açtım arayı... yarınnn giderimm inşallahhh hoşş köy köy dediğim 45 dk mesafeee :KK48:
ha iş yerime gelmişim, haa köyüme gitmişimmm :KK48:

Günaydın yavrum 4.gün reglde hala karın ağrım şiddetle devam ediyor:sinirli:Onun dışında iyiym sükür.Sen nasılsın
sorma biz bu ay açık taraftan yumurtlamanın azizliğine uğradıkk arkadaşım...
tuhaflaştı bu adetler..
benim nerdeyse 10gündür göğüslerimde acı, sızlama devam ediyor. sabahı sabah ediyorum.
bide dün akşamdan kasık ve karın ağrısı eklendi. gece 1buçuktu ben adet oluyormuşum gibi sancı çekiyordum.
gelse de rahatlasam. yumyuma bakarsam tarihim pazartesi. lekelenmemde baya önceden oldu. geçen pazardan beri nerdeyse var... Allah c.c. sonumuzu hayretsin.
sende dayanamıcak gibi olursan iç bi ağrı kesici bak keyfine... ben hasret kaldım...

amiinnnn...
köye gitmeliyim, baya açtım arayı... yarınnn giderimm inşallahhh hoşş köy köy dediğim 45 dk mesafeee :KK48:
ohh git git tadını cıkar mis gibiiiii
temiz havanı al toprağa bas enerjini doldur gelll

sorma biz bu ay açık taraftan yumurtlamanın azizliğine uğradıkk arkadaşım...
tuhaflaştı bu adetler..
benim nerdeyse 10gündür göğüslerimde acı, sızlama devam ediyor. sabahı sabah ediyorum.
bide dün akşamdan kasık ve karın ağrısı eklendi. gece 1buçuktu ben adet oluyormuşum gibi sancı çekiyordum.
gelse de rahatlasam. yumyuma bakarsam tarihim pazartesi. lekelenmemde baya önceden oldu. geçen pazardan beri nerdeyse var... Allah c.c. sonumuzu hayretsin.
sende dayanamıcak gibi olursan iç bi ağrı kesici bak keyfine... ben hasret kaldım...
Ay sorma aynen.Gelcekse gelsin biran önce de önünüze bakın sizde:sinirli:İçtim sabah aksam iciyorm zaten yoksa işyerinde duramıyorm.Evde olsam uzanırım falan ama ofisde durulmuyor icmeden:ruh:

ohh git git tadını cıkar mis gibiiiii
temiz havanı al toprağa bas enerjini doldur gelll
babam ağaç dikicek tarlaya gidersem aynen dediğine bende diş biliyorum. hoşş toprak soğuk oluyor bide yapmur yakında yağmadığından serttir ama bişicik olmaz... temiz hava bol güneş azıcıkda deniz havasıı dedik mi inşallah 1 ay daha tedavisiz devam ettirir beni :olamaz::olamaz::KK48::KK48::KK48:

amiinnnn...
Bende yarın at binmeye gitcem:KK55:Koci reglsin falan dedi dedim okadrdan bisey olmaz koyu renk ata binerim:KK70:

Ay sorma aynen.Gelcekse gelsin biran önce de önünüze bakın sizde:sinirli:İçtim sabah aksam iciyorm zaten yoksa işyerinde duramıyorm.Evde olsam uzanırım falan ama ofisde durulmuyor icmeden:ruh:
aynen gerçekten iş yerinde zor oluyor ya. evde üstüne çeker battaniyeni kıvrılırsın, ama iş yerindee öyle mi? geçen patron odasına çağırdı ayaktayım bişi gösteriyor proje üzerinde.. anaaamm anlatcağı bitmedi. benden nasıl geliyorrr dedim ki bu adam az daha beni tutarsa yerler falan bildiğin kan gölü olcak...

Bende yarın at binmeye gitcem:KK55:Koci reglsin falan dedi dedim okadrdan bisey olmaz koyu renk ata binerim:KK70:
alemsinnn...
bin arkadaşımmm. iyi bindiriyor. benimki hayvanlardan aklı gidiyor... bikaç kez bindim oda bir başkası varken yanımızda o ilgilendi... diğer türlüü mümkünatı var mı bindirsinnn

aynen gerçekten iş yerinde zor oluyor ya. evde üstüne çeker battaniyeni kıvrılırsın, ama iş yerindee öyle mi? geçen patron odasına çağırdı ayaktayım bişi gösteriyor proje üzerinde.. anaaamm anlatcağı bitmedi. benden nasıl geliyorrr dedim ki bu adam az daha beni tutarsa yerler falan bildiğin kan gölü olcak...
Hep derm kadınlara regl tatili olmalı arkadas:sinirli:KIyaferi ayrı dert,agrıısı ayrı dert,siniri stersi ayrı dert:kızgın:

alemsinnn...
bin arkadaşımmm. iyi bindiriyor. benimki hayvanlardan aklı gidiyor... bikaç kez bindim oda bir başkası varken yanımızda o ilgilendi... diğer türlüü mümkünatı var mı bindirsinnn
Bende kendim binemiyrum daha eğitmenle biniyorum.Onla bile dengeyi sağlayamıyorm.At binmek gerçekten zor.Altındaki hayvan en ufacık birseyden tedirgin olabiliyor.Seninki korkmakda haklı yani:KK51:

Back
X