geçmiş olsun cnm , normalde bulantılar 12.hafta kesilir diyorlar ama geçmedi mi hala
güzel yönlerini düşün ne kadar zor da olsa senin yerinde olmak isteyenleri düşün.. sağlıkla kavuş inşallah bebişine[/QUO
Tam geçmedi canım ama eskiye oranla azaldı.
Düşünüyorum canım hep aklımdasınız. Şikayet etmk için yazmadım canım. Size neden yazamadığımı söylemek için yazdım.
Aminnn inşaALLAH(c.c) cümlemize cnm...
ALLAH(c.c)'ım razı olsun canım.Allah kolaylık versin canım.
Bizimkiler paşazade bacım.Benimki de hayatta kabul etmez.Gerci biz yapıyoruz millet domez diyo.Haftasonu arkadaşlarla tıoplandık.Ben yoğurdumu kendim mayalıyorum elimden geldikçe ig da 1-2 paylstım.Bi arkadaş etrafım da senin kadar domez kadın görmedim dedi.Arkadas bekar ve evlenmek istiyor.Dedim ki sen evlenince ne olacak sanıyorsun?Adam süs bebeği gibi giydirip kuşandırıp otur kösede mi diyecek?Valla sinir oldum demek arkamdan domez diyolarahaha valla onu ben de diyorum bazen ig de bi kadın var bursalı. ev hanımı çocuğu var akşam yemeği diye adama habire cantık lahmacun çiğ köfte börek kek dayıyo
benimki de hiç sevmez öyle şeyler.bak diyorum neler var ben işten gelip 3çeşit yemek yapıyorum kadın evde yaptıklarına bak
Bizimkiler paşazade bacım.Benimki de hayatta kabul etmez.Gerci biz yapıyoruz millet domez diyo.Haftasonu arkadaşlarla tıoplandık.Ben yoğurdumu kendim mayalıyorum elimden geldikçe ig da 1-2 paylstım.Bi arkadaş etrafım da senin kadar domez kadın görmedim dedi.Arkadas bekar ve evlenmek istiyor.Dedim ki sen evlenince ne olacak sanıyorsun?Adam süs bebeği gibi giydirip kuşandırıp otur kösede mi diyecek?Valla sinir oldum demek arkamdan domez diyolarahaha valla onu ben de diyorum bazen ig de bi kadın var bursalı. ev hanımı çocuğu var akşam yemeği diye adama habire cantık lahmacun çiğ köfte börek kek dayıyo
benimki de hiç sevmez öyle şeyler.bak diyorum neler var ben işten gelip 3çeşit yemek yapıyorum kadın evde yaptıklarına bak
o ne demekmiş yaBizimkiler paşazade bacım.Benimki de hayatta kabul etmez.Gerci biz yapıyoruz millet domez diyo.Haftasonu arkadaşlarla tıoplandık.Ben yoğurdumu kendim mayalıyorum elimden geldikçe ig da 1-2 paylstım.Bi arkadaş etrafım da senin kadar domez kadın görmedim dedi.Arkadas bekar ve evlenmek istiyor.Dedim ki sen evlenince ne olacak sanıyorsun?Adam süs bebeği gibi giydirip kuşandırıp otur kösede mi diyecek?Valla sinir oldum demek arkamdan domez diyolar
testi tekrarla istersen ?Canim ablam.burun ameliyati oldu bayadir onla ilgileni gordum giremedim. Benim bat geçti evet ayin 24 unden beri kahverengi lekem geliyor. Adet mi degilmi anlayamadim. Pembe basladi kahveye dondu. Kanama tarzinda degil ama lekelenme gibi . 21 marta bes gun kala kanda gebelik baktirmistim cikmamisti bisey. Acaba olabilir mi kii ??
ahaha deliiiiiiiben dün bi ara hepten sıyırttım gidip kıbrısa orda hep tüp taktırayım hemde tatil yapıp geleyim dedim... dönüşe para bulamazsak eğer aranızda yardım toplarsınız dimii
testi tekrarla istersen ?Canim ablam.burun ameliyati oldu bayadir onla ilgileni gordum giremedim. Benim bat geçti evet ayin 24 unden beri kahverengi lekem geliyor. Adet mi degilmi anlayamadim. Pembe basladi kahveye dondu. Kanama tarzinda degil ama lekelenme gibi . 21 marta bes gun kala kanda gebelik baktirmistim cikmamisti bisey. Acaba olabilir mi kii ??
canım mrb ,1.sf da tablo var o tablodaki bilgileri eksiksiz yazarsan ekleyeyim.Beni de eklermisiniz bende bebek isteyenlerdenim
testi tekrarla istersen ?
O da iyimişo kendisinin çok alışkın olmadığı bişi için korkar ama geçenlerde dolgu için dişçiye gittik. yanıma bile uğramadı... yarıda kesip o yamulmuş ağzımla bir bağırdım nerde b u adam diye... çıkmış arakadaşlarıyla çene yapıyor dışarıda . içerideki ölüyo mu, korkuyo mu? umrunda değil. neden kendide o işin içinde sinek ısırığı gibi bişi...
günün geçti nasılsa varsa çıkar tabii kiİdrarda çıkar mi ki
Bekarlar asık olcak evlencez sonra evde el ele bir ömür mutlu yasıcaz sanıyoro ne demekmiş yaha haa ne kadar kolay geliyo millete .yapcak bişey yok evlenince o saçlar tepede topuz olup klozet de temizliyorsun balkon da yıkıyorsun
günün geçti nasılsa varsa çıkar tabii ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?