Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

yeni üyeee senin bat geçmiş dünmüş ,durum nedir ? mayissinegi

Canim ablam.burun ameliyati oldu bayadir onla ilgileni gordum giremedim. Benim bat geçti evet ayin 24 unden beri kahverengi lekem geliyor. Adet mi degilmi anlayamadim. Pembe basladi kahveye dondu. Kanama tarzinda degil ama lekelenme gibi . 21 marta bes gun kala kanda gebelik baktirmistim cikmamisti bisey. Acaba olabilir mi kii ??

Bulantılı bı sabah yıne.Gunaydın kızlar.sızde benım gıbı ac ac dolasırsınız bı gun ıns bebısler

Bizimkiler paşazade bacım.Benimki de hayatta kabul etmez.Gerci biz yapıyoruz millet domez diyo.Haftasonu arkadaşlarla tıoplandık.Ben yoğurdumu kendim mayalıyorum elimden geldikçe ig da 1-2 paylstım.Bi arkadaş etrafım da senin kadar domez kadın görmedim dedi.Arkadas bekar ve evlenmek istiyor.Dedim ki sen evlenince ne olacak sanıyorsun?Adam süs bebeği gibi giydirip kuşandırıp otur kösede mi diyecek?Valla sinir oldum demek arkamdan domez diyolar

Bizimkiler paşazade bacım.Benimki de hayatta kabul etmez.Gerci biz yapıyoruz millet domez diyo.Haftasonu arkadaşlarla tıoplandık.Ben yoğurdumu kendim mayalıyorum elimden geldikçe ig da 1-2 paylstım.Bi arkadaş etrafım da senin kadar domez kadın görmedim dedi.Arkadas bekar ve evlenmek istiyor.Dedim ki sen evlenince ne olacak sanıyorsun?Adam süs bebeği gibi giydirip kuşandırıp otur kösede mi diyecek?Valla sinir oldum demek arkamdan domez diyolar

o ne demekmiş ya ha haa ne kadar kolay geliyo millete .yapcak bişey yok evlenince o saçlar tepede topuz olup klozet de temizliyorsun balkon da yıkıyorsun

testi tekrarla istersen ?

testi tekrarla istersen ?

O da iyimiş

o ne demekmiş ya ha haa ne kadar kolay geliyo millete .yapcak bişey yok evlenince o saçlar tepede topuz olup klozet de temizliyorsun balkon da yıkıyorsun
Bekarlar asık olcak evlencez sonra evde el ele bir ömür mutlu yasıcaz sanıyorAdamın yüzünü göremiyorsun isten gel,yemekti bulaşıktı derken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…