Bekarlar asık olcak evlencez sonra evde el ele bir ömür mutlu yasıcaz sanıyorAdamın yüzünü göremiyorsun isten gel,yemekti bulaşıktı derken
gıcıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgünaydın kızlar.BENDE İYİYİM ŞÜKÜR
sat26mart
bat24nisan
kız öğrensene onu nasıl eğitmiş oylehiç söyleme cnm yaa valla gerçi benim bi arkadaşım var her şeyi birlikte yapıyorlar yemekten snra kız bulaşıkları sıyırıyor kocası makineye yerleştiriyor .kız kahveyi yapıyorsa cocuk çayı demliyor
cok ciddiyim
valla ne bileyimm daha 15aylık evli fln 3aylk da hamiilee :)) altını da çizeyimmkız öğrensene onu nasıl eğitmiş oyle
ister son olsun, ister son olmasın cansumgıcıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
son olsun inşallah
bebişim günaydın var mı ağrın çok
sana da cnm benimm nasılsınnnGünaydın kızlar.. İyi haftalar hepinize...
iyiyim canım şükür. Sen nasılsın ?sana da cnm benimm nasılsınnn
ah kuşum benimmister son olsun, ister son olmasın cansum
3 tane ağrı kesici içtim dünden beri.
hamdolsun kuzumm ben de iyiyim çok şükür baya yoğun bi güniyiyim canım şükür. Sen nasılsın ?
haydaaaaaaa! onca yıllık evlilik pessssTülin sahin bosanıyomus,çocuk yapmamak için.Allahım onun hakkını bizlere verr
aynen koçasıda cok bilgili kültürlü biadam.haydaaaaaaa! onca yıllık evlilik pessss
biliyorum aynen yemek prog.fln da izliyordum denk geldiğinde severim tülini de severim .vardır o işin içinde başka bi iş benceaynen koçasıda cok bilgili kültürlü biadam.
Olabilirbiliyorum aynen yemek prog.fln da izliyordum denk geldiğinde severim tülini de severim .vardır o işin içinde başka bi iş bence
Ay al bendende okadar
Tabiki yasim 23 Bat 15.05.2017 Sat 17.04.2017canım mrb ,1.sf da tablo var o tablodaki bilgileri eksiksiz yazarsan ekleyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?