günaydınn kuşummmm nasılsınnnnGünayyydın hanımlaaar
Yine uykum var yine 22.30 da yattım ama uykumu alamadımgünaydınn kuşummmm nasılsınnnn
valla benim de çok varYine uykum var yine 22.30 da yattım ama uykumu alamadımSen napıosn cnm
Hafta ici misafir amanınnnvalla benim de çok var(
dün arkadaşlar hadi dışarıda yiyelim demişler yemekti kahveydi 12ye geliyodu eve geldik
akşam da kocinin iş yerinden arkadaşı gelmek istiyoruz yrn için demiş
bu akşam da misafir çıkardım
allahımmmmmmm
sen gene erken yatmışsınn erken yatınca gerçi daha fena oluyorum ben..
dizi de kaçtı bizim netten bakcaz artık nasıldı baktın mı sen
yok bebişim çaya ama gene de börek browni makarna salatası yapcam eve gittiğim gibi koştur koştur anlıcağınHafta ici misafir amanınnnİnsallah yemeğe gelmiyorlardır Diziyi de tam izleyemedim bacım basında gittim yattım
ben bi tarif keşfettim damykitchenın bloğunda.yok bebişim çaya ama gene de börek browni makarna salatası yapcam eve gittiğim gibi koştur koştur anlıcağın
ben de takip ediyorum o kızı çok seviyorumben bi tarif keşfettim damykitchenın bloğunda.
1 paket bitter çikolata
1 yemek kasıgı h.cevizi yağı(yoksa tereyağ)
1 yumurta
Sekersiz unsuz browni 2 kere yaptım bu hafta.Tavsiye ederim kızlar tatlı krizlerine sahane çözüm
2 kişilik çıkıyor cnm.Yoğurma falan yok yağla çikolatayı eritiyorsun benmari usulü.Yumurtanın sarısıyla akını ayırıyorsun.Akını bi cimdik tuzla kar olana kadar çırp,sarısını çikolataya karıştır.Sonra tüm malzemeyi yumurta akıyla söndürmeden karıştırıp ısıya dayanıklı kaselerde ver fırına.15 dk 180 derecede hazır.Son yaptığımın üzerine oreo kırıp verdim fırına o tabi kalorili bisey oldu ama enfes oldu.yazın bi top vanilyalı dondurmaylada cok iyi giderben de takip ediyorum o kızı çok seviyorum
hadi yaaa iyimiş kaç kişilik çıkıyor valla denicemmm..
yoğurarak mı yapıyorsun peki tereyağ eritilmiş mi oluyo
sufle tarzı oluyor o zamannnnn mmmhhhhh2 kişilik çıkıyor cnm.Yoğurma falan yok yağla çikolatayı eritiyorsun benmari usulü.Yumurtanın sarısıyla akını ayırıyorsun.Akını bi cimdik tuzla kar olana kadar çırp,sarısını çikolataya karıştır.Sonra tüm malzemeyi yumurta akıyla söndürmeden karıştırıp ısıya dayanıklı kaselerde ver fırına.15 dk 180 derecede hazır.Son yaptığımın üzerine oreo kırıp verdim fırına o tabi kalorili bisey oldu ama enfes oldu.yazın bi top vanilyalı dondurmaylada cok iyi gider
aynen ıslak nemli bi kek oluyorsufle tarzı oluyor o zamannnnn mmmhhhhh
ohhh misss missssaynen ıslak nemli bi kek oluyor
Gözünüz aydın cnm.Allah kucağınza almayı nasip etsin insallahGunaydın kızlaarrrr hayırlı kandıllerınız olsun rabbım dualarımızı hayırlısıyla kabul etsn ve affetsn ıns.bugun gıttm doktora ve kalp atısını duyduk ne guzel atıyo rabbımın mucızesı.darısı sızlere olsn kızlar.
Amın canm cok sagol cumlemıze ıns.ısmen duamdasınız rabbım sızede nasıp edecek ıns ınanıyorumGözünüz aydın cnm.Allah kucağınza almayı nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?