Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Persembe kalp atısı ıcın gıdıcem o zaman bı sorucam canm ama hap kullanmakta ıstemıyorm gunde 3 kereye razıyım bulantı hıssıyle dolasmak daha zor kusmak rahatlatıyo ınsanı
arkadaşlardan bildiğim kadarıyla bulantıya ilaç veriyor cnm doktor.kusmak sana iyi de bebek için cok güzel bişey değil inşallah bir an evvel geçer

hayırdır cnm ya varikosel mi çıktı
ztn vardi ameliyat oldu iste 5. Ayimizin icindeyiz bu ay birqz umutlanmistim umudum kirildi o yuzden kendimi toparlayamadim kotuydum .s smdi b8 azimle toparlandim incir ve havuc kurleriyle kendimi keciboynuzlariyla esimi perhiz etcem bu ay

ztn vardi ameliyat oldu iste 5. Ayimizin icindeyiz bu ay birqz umutlanmistim umudum kirildi o yuzden kendimi toparlayamadim kotuydum .s smdi b8 azimle toparlandim incir ve havuc kurleriyle kendimi keciboynuzlariyla esimi perhiz etcem bu ay
canım benim zamanı gelmeyince ne yaparsak yapalım ne yazık ki boş
vakti gelince de önünde hiçbir şey duramıyor.
inşallah son reglin olur önümüzdeki ay güzel haberi alırsın.hep üzülüyoruz ne yazık ki ama elden bir şey gelmiyor keşke gelse

arkadaşlardan bildiğim kadarıyla bulantıya ilaç veriyor cnm doktor.kusmak sana iyi de bebek için cok güzel bişey değil inşallah bir an evvel geçer
Mınnak anneyı mahvedıyo ıns gecer canm genelde 4.aya kadar suruyomus.halıme sukredıyorm su bıle ıcemeyıp hastenelık olan var mutfaga gıremeyenler var.onyuzden gunde ıkı uc kusmusum cokta onemsemıyorm cpk sukur yemegımı temızlıgımı yapıyorm 2 ay degıl mı gecer ıns.

Kalp atısını bı duyarsam anca o zaman rahatlıycam.kusmayla ben burdaym dıyor ama ılla gormek yuregı ferahlatacak

Rabbım ıns hayırlısıyla nasıp eder canm.bende ıncır havuc kuruyle hamıle kaldm esımede kecı boynuzu kuru yaptm kur ıkı aylık ıkıncı ayında hamıle kaldm 1.aydan bırsey olmazsa umıtsız olma bı de ovulasyon testı kullandm tabı.yalnız ıncır havuc kurunu prolaktının yuksekse kullanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…