Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Hayırlısı olur inşallah canım. Rabbim ilk seferde versin inşallah.

cansu1109 ben de bu ay iğneli aşılamaya geçtim ilk kez. Reglimin 2.günü gittim sapda 8.5mm büyüklüğünde yumurta var dedi ben ŞOK. Daha 2.gün oluyor mu böyle. Kist mi dedim değil dedi. İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Diğer yumurtalar da minik minik daha

canım pco mu vardı sende ? o durumlarda olabiliyor .. kontrollerini aksatma olur muu iğnelerini de aynı saatlerde yap .sonu güzel olsun inşallah

kızlar günaydın.
ay dün sabaha karşı şiddetli böbrek ağrısıyla uyandım saat 5di . 1-2dolandım evde geçer diye ama yok ,kociyi uyandırdım acile
gittik hemen.idrar tahlili istedi nasıl yanma var idrarda da.neyse serum taktı hemen .kesmedi ama ,bi de ağrı kesici vurdu.hayatımın en ağrılı 2saatiydi . idrar yolu enfeksiyonu ama kum döküyosun dedi . son dökme evresinde bu ağrı olur dedi.dün koca gün uyudum evde .çok şükür olmadı tekrar iyiyim. inşallah tekrarlamaz

Çok geçmiş olsun canım. Insaalah tekrarlamaz.

Haydaaa o nerden cıktı simdi cnm ya?Off cokm geçmiş olsun..

Gecmıs olsn rabbım sıfa versn canm

sağol cnm benim aminn inşallah
rabbim hepimize şifa versin .sen nasılsın bulantılar devam mı hala
Bende ıyıym sukur canm ıkı gundur kusmuyorm ama bulantı hıssı var hala.kucuk fasulye ama maharetı cok doktor 12.haftaya attı kontrolu o zamana kadar beklıycez ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…