Dr ne diyor?İlac falan vermedi mi?bizim sperm hızında sorun var,,,ne tavsiye edersiniz
Geldi geçti bile bebeğim. Bat : 02.05.17bebiiiş senin bat gelmişş ne durumdasın şekerimhijabiqueen
Yok canım pco bende. İlk defa oldu böyle nedense. Evet aynı saatte yapıyorum iğneyi .Bugün gittim büyümüş sağdaki ve soldaki. Çarşamba tekrar kontrol var büyük ihtimal haftaya da aşılamacanım pco mu vardı sende ? o durumlarda olabiliyor .. kontrollerini aksatma olur muu iğnelerini de aynı saatlerde yap .sonu güzel olsun inşallah
hadi hayırlısıyla inşallah canım sonu güzel olsunnn aynı iğneler tüp bebekteki ve aşılamadaki nasıl zor oluyor muYok canım pco bende. İlk defa oldu böyle nedense. Evet aynı saatte yapıyorum iğneyi .Bugün gittim büyümüş sağdaki ve soldaki. Çarşamba tekrar kontrol var büyük ihtimal haftaya da aşılama
hadi yaa piiiisGeldi geçti bile bebeğim. Bat : 02.05.17
smearimin de sonucu çıktı onda da problem yok yarın yeniden gidicem doktora bakalım aşılama diyecek mi
Günaydın canım. Naısılsın?günaydın kızlaar
iyiyim çok şükür cnm benimm misafirimi bekliyorum o.oGünaydın canım. Naısılsın?
İnşaallah gelmez o misafir.. İyim bende canım aynı işte.iyiyim çok şükür cnm benimm misafirimi bekliyorum o.o
sen nasılsınn
gelmek üzere kuşum baş gösterdiİnşaallah gelmez o misafir.. İyim bende canım aynı işte.
gelmek üzere kuşum baş gösterdi
allah iyilik versin bebişim işler yoğun mu
ay öyle durdumu sinir oluyor insan yaa bilirimmgelmese şaşardım. Çok değil canım ya ama bu ara patron ofisten çıkmaz oldu pek giremiyorum.
tam sana yazıyordum neredesin diye,hay allah bebiş yaaaHello Gencleeer
Napıosunuz,bn 2 gündr yatıyorum ofiste.Ekrana öyleee bakıyorum.Dİsim sızım sızım sızlıyorKameralar beni çekiyor,biri akıl edip izlemese bari
kız kamufle et bi şekilde kendiniHello Gencleeer
Napıosunuz,bn 2 gündr yatıyorum ofiste.Ekrana öyleee bakıyorum.Dİsim sızım sızım sızlıyorKameralar beni çekiyor,biri akıl edip izlemese bari
Aynen yaa.. Hadi hayırlısı kuzum Allah ın kolaylastirsin işini..ay öyle durdumu sinir oluyor insan yaa bilirimm
geldi benim misafir bu aradaaaa yrn doktor yollarııı bakalım bismillah
Kiyamam ya gitsene kuzum bi doktora işkence yapma kendineHello Gencleeer
aminn aypericim inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahAynen yaa.. Hadi hayırlısı kuzum Allah ın kolaylastirsin işini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?