geçmiş olsun mukocum ben de kaptım şifayı
ateşlendim dün, saç diplerim bile acıyo ,midem bulanıyo ,başım kazan zaten pertim ay sonu mecbur geldim
evet söylemiştin ondan yazdım hemen geçer inş. diyeeeinşallah canım yaa ,genelde benim ağır geçiyo griplerim bu yüzden aşıyı istedim .olamadan da yakalandım
sağol kuşummm ,valla olan oldu .mandalinaya dayandımmGeçmiş olsun kuzummmm...Dikkat et kendine bol vitamin al..
inşallah canımmmmm çok sağollevet söylemiştin ondan yazdım hemen geçer inş. diyeee
kızlar günaydııınnnn
kasıklarımda fena bir ağrı var. aynı zamanda batmada oluyor...
sanırım adet olacağım ama batma hiç olmazdıı...
rüyamda adet olduğumu görünce biraz moralsiz kalktımmm.
rüyaları tersi çıkarmış demek nasip olur inşşş..
olmadıki şimdi bu en nasipli, en huzurlu cumaya uyanmışızzz ÇOK ŞÜKÜR benim şu halime bakınnnn
ALTINIM sende umarım acısız sızısız atlatırsın şu kulakcık meselesini...
Çok geçmiş olsun görünce yazmak istedim ben de bu ay beklemedeyim bebiş için batıma 4 gün kaldı. Grip oldum ama ilaçsız atlattım. Boğazım ağırıyordu. 1 ölçü elma sirkesine 3 ölçü su karıştırıp gargara yaptım sabah akşam, sizin gibi bol bol mandalina nar fln yedim. Ihlamur limonlu bitki çayı içtim. Burun tıkanıklığı için de tuzlu su kullandım. Ve erkenden yattım işten eve dönünce tüm vaktimi yatmaya ayırdım hayatımda ilk defa ilaçsız düzeldim.inşallah canımmmmm çok sağoll
canımmm çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun görünce yazmak istedim ben de bu ay beklemedeyim bebiş için batıma 4 gün kaldı. Grip oldum ama ilaçsız atlattım. Boğazım ağırıyordu. 1 ölçü elma sirkesine 3 ölçü su karıştırıp gargara yaptım sabah akşam, sizin gibi bol bol mandalina nar fln yedim. Ihlamur limonlu bitki çayı içtim. Burun tıkanıklığı için de tuzlu su kullandım. Ve erkenden yattım işten eve dönünce tüm vaktimi yatmaya ayırdım hayatımda ilk defa ilaçsız düzeldim.
İnşallah siz de en kısa sürede düzelirsiniz.
oh hadi gözünaydın canım çok sevindimmm bence sen hamişsin :) hadi bakalımmmBebişim doktor iyi maşallah düzeliyor antibiyotiği düzenli kullan böyle giderse ameliyata gerek kalmaz dedi ay inşallah. bide beta h isteği kaptım yarın saat 8 oldumu ben kanımı emen ablaların yanında olurum allahım ikigündür güzel haberler alıyorum ne olur bozulmasın. göbek deliğimin sol tarafında ara ara sancılar oluyor ama inşallah kötü bişey değildir. korkuyorum valla adetle akıp gitcek diye akıntıda hala devam ediyo boza gibi beyaz offfff
korkma canım inşş değerin yükselmiştir hemde tam 3 katııı :)Bebişim doktor iyi maşallah düzeliyor antibiyotiği düzenli kullan böyle giderse ameliyata gerek kalmaz dedi ay inşallah. bide beta h isteği kaptım yarın saat 8 oldumu ben kanımı emen ablaların yanında olurum allahım ikigündür güzel haberler alıyorum ne olur bozulmasın. göbek deliğimin sol tarafında ara ara sancılar oluyor ama inşallah kötü bişey değildir. korkuyorum valla adetle akıp gitcek diye akıntıda hala devam ediyo boza gibi beyaz offfff
oh hadi gözünaydın canım çok sevindimmm bence sen hamişsin :) hadi bakalımmm
korkma canım inşş değerin yükselmiştir hemde tam 3 katııı :)
yarına az kaldı zaten.
bende zannedersem yarına adet olurum ağrılarım çok yoğunlaştı ama akıntım normal. göğüslerimin şişmesi lazımdı oda normal.
olabilir... ama cuma günü olmasa eve gitmek uzanmak isterdim o dereceyim benbenımde göğsümde bişey yok canım geçen ayda aynı akıntı oldu ama adet oldum akıntıda herkeste aynı olmuyo bence morelini bozma sakın. ben o göbek ağrısını ve gaz sancısını üşütmeye bağlıyorum
oyy herkezi ayrı ayrı düşünnmüş kuzu sağolasın allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?