Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

kızlar günaydııınnnn
kasıklarımda fena bir ağrı var. aynı zamanda batmada oluyor...
sanırım adet olacağım ama batma hiç olmazdıı...
rüyamda adet olduğumu görünce biraz moralsiz kalktımmm.
rüyaları tersi çıkarmış demek nasip olur inşşş..
olmadıki şimdi bu en nasipli, en huzurlu cumaya uyanmışızzz ÇOK ŞÜKÜR benim şu halime bakınnnn
ALTINIM sende umarım acısız sızısız atlatırsın şu kulakcık meselesini...

Günaydın kızlar var mı değişiklikler nöbet yoğunluğundan bakamadım hic

Bebişim doktor iyi maşallah düzeliyor antibiyotiği düzenli kullan böyle giderse ameliyata gerek kalmaz dedi ay inşallah. bide beta h isteği kaptım yarın saat 8 oldumu ben kanımı emen ablaların yanında olurum allahım ikigündür güzel haberler alıyorum ne olur bozulmasın. göbek deliğimin sol tarafında ara ara sancılar oluyor ama inşallah kötü bişey değildir. korkuyorum valla adetle akıp gitcek diye akıntıda hala devam ediyo boza gibi beyaz offfff

inşallah canımmmmm çok sağoll
Çok geçmiş olsun görünce yazmak istedim ben de bu ay beklemedeyim bebiş için batıma 4 gün kaldı. Grip oldum ama ilaçsız atlattım. Boğazım ağırıyordu. 1 ölçü elma sirkesine 3 ölçü su karıştırıp gargara yaptım sabah akşam, sizin gibi bol bol mandalina nar fln yedim. Ihlamur limonlu bitki çayı içtim. Burun tıkanıklığı için de tuzlu su kullandım. Ve erkenden yattım işten eve dönünce tüm vaktimi yatmaya ayırdım hayatımda ilk defa ilaçsız düzeldim.
İnşallah siz de en kısa sürede düzelirsiniz.

canımmm çok teşekkür ederim
kesinlikle yatmak en iyi ilaç ,dinlenmeden geçmiyo ,önerilerini ben de uygulamaya çalışayım .:)
hadi bakalım inşallah bu ay güzel haberi alırsın sen de

oh hadi gözünaydın canım çok sevindimmm bence sen hamişsin :) hadi bakalımmm

korkma canım inşş değerin yükselmiştir hemde tam 3 katııı :)
yarına az kaldı zaten.
bende zannedersem yarına adet olurum ağrılarım çok yoğunlaştı ama akıntım normal. göğüslerimin şişmesi lazımdı oda normal.

benımde göğsümde bişey yok canım geçen ayda aynı akıntı oldu ama adet oldum akıntıda herkeste aynı olmuyo bence morelini bozma sakın. ben o göbek ağrısını ve gaz sancısını üşütmeye bağlıyorum

olabilir... ama cuma günü olmasa eve gitmek uzanmak isterdim o dereceyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…