hayırlı cumalar kızlar, bu ay ilk denemem ovulasyon takibi yaptım testle 16. günde pozitif çıktı ertesi gün yakınlaşma oldu şimdi bat bekliyorumikinci bebeğim olmasına rağmen çok heyecanlıyım. ilki plansız öyle aniden oldu planlamak gerçekten stresli
sağol canım benim elimde mendil geziyorum aysonu mecbur işte geldim....aman sizde dikkat edinde hasta olmayın bebişim....
sağol canım benim elimde mendil geziyorum aysonu mecbur işte geldim....aman sizde dikkat edinde hasta olmayın bebişim....
varda işe yaramıyozz :) ayyy karnıııım çok ağtrıyorrrHuhuuuuuuuuuu kimse yok mu
hayırlı cumalar kızlar, bu ay ilk denemem ovulasyon takibi yaptım testle 16. günde pozitif çıktı ertesi gün yakınlaşma oldu şimdi bat bekliyorumikinci bebeğim olmasına rağmen çok heyecanlıyım. ilki plansız öyle aniden oldu planlamak gerçekten stresli
bende kolay hasta olmazdım...evlenmeden önce hasta olmadan kış bitirdiğimi bilirim....ama annem sebze yemeği çok yapar ben evlendikten sonra çok yapamıyorum muhtemelen direncim düştü....dolaptaki meyveyi bile alıp yemeye üşeniyorum akşamları annem soyar bide kendi yedirirdi çocukmuşum gibi....kız evlenmeden önce evde sultandım resmen yaaa...annemi özledim bian...Vitamin ve aspirin içiyorum iki gündür...vucudumda kırgınlık vardı her ihtimale karsı alıyorum ki vucut direnci artsın diye. Ben kolay hasta olmam hafif atlatırım hep ama 3-4 yılda bir çok hasta olurum bildiğin yatak döşek yatarım :)
hoşgeldin canım:) inşallah gönlüne göre olur sonuç.gerçekten çok stresli bi olay..hayırlı cumalar kızlar, bu ay ilk denemem ovulasyon takibi yaptım testle 16. günde pozitif çıktı ertesi gün yakınlaşma oldu şimdi bat bekliyorumikinci bebeğim olmasına rağmen çok heyecanlıyım. ilki plansız öyle aniden oldu planlamak gerçekten stresli
aminnn canımmmmmmmmmmm allah razı olsunn inşallahh hepimize rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.ELLERİNİZ AÇıK ,KALBİNİZ SEVGİ DOLU OLSUN
GÖZLERİNİZDE İKİ DAMLA YAŞ OLSUN
SAĞNAK SAĞNAK Yağan RAHMET DERGAHıNDAN BİR DAMLA DA SİZE NASİP OLSUN
KARDEŞLİĞİN EN GÜZELİ DUADıR
KARDEŞLER DUALARıNıZ KARDEŞLERİNİZ İÇİN OLSUN
AŞURE GÜNÜNÜZ GİBİ BÜTÜN GÜNLERİNİZ RAHMET OLSUN
(Amİn) RABBİM su cuma gününün ve asure gününün yüzü gözü hürmetine hepimimin gönlündekini nasip etsin inşşş hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin hayırlısı ile kucagımıza alamayı nasip etsinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?