Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ahhh ahhh sormaaaa evlendikten sonra hastalanmak bile lüks resmen herşey bize bakıyor

erken mi geldi canım, aynen öyle oldu mu iyi oluyor ,öbür türlü stres katlanıp duruyo
evet ben hep 2 gün öncesi olurdum yani bat tarihi 26eylül olunca bekletmedi şükür. relaks oluverdimmm...
tabi bunun diğer kısmını (tekrar ilaç,iğne,dr muayene ...) hiç karıştırmıyorumm.
bol sancılı ağrılı hatta ve hatta kalkmadan yatacağım bi ay daha beni bekliyorrr

canım benim allah beterinden saklasın ne yapalım..allah kaldıramayacağı yük vermezmiş kimseye... sınavlar türlü türlü işte..sonu güzel olsun

bir mesele daha var yanımda ped yok
iş yerinde bolca pamuk ve kağıt havlu bolca var işime yarar mı?

canım benim allah beterinden saklasın ne yapalım..allah kaldıramayacağı yük vermezmiş kimseye... sınavlar türlü türlü işte..sonu güzel olsun
aminnn inşallah.
eşimede akşam söyliyim bari hastanede bugün yoğunluk oluyor morali bozulmasın diye söylemedim

@banu86
canım ben adet oldum az önce
sat:23ekim
bat:23kasım
deneme:4.deneme

Canım adet derken bilgiğin kanmı leke falanmı. üzülme inşallah kasım uğurlu gelir sana. yarın haber iyi haber alırsam bol bol dua edicem sana. hoş almasamda dua ederim sıkma canını

Canım adet derken bilgiğin kanmı leke falanmı. üzülme inşallah kasım uğurlu gelir sana. yarın haber iyi haber alırsam bol bol dua edicem sana. hoş almasamda dua ederim sıkma canını
sağol canım benim çok sancım vardı zaten hazırlamıştım kendimi wcye gidip bi ıkındım hiç lekelenme gelmeden direk kan geldi . sen önce yarın bi güzel haberler al duayı sonra etsende olur. ama ben sana ediyorum çok çokkk

allah razı olsun canı hayırlısı olsun hakkımızda ben duan hersonuca hazırladım gibi kendimi (inşallah )

bir mesele daha var yanımda ped yok
iş yerinde bolca pamuk ve kağıt havlu bolca var işime yarar mı?
canım kızlar fln yok mu şirkette onlardan alsan ?ilk gün çok yoğun gelmiyosa idare edebilirsin de seni rahatsız edebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…