canım hayırlısı buymuş deyip önümüze bakıyoruz dimiiii
öyle tabiii en azından bekletmedi yine ... tek tesellimmm ocanım hayırlısı buymuş deyip önümüze bakıyoruz dimiiii
ahhh ahhh sormaaaa evlendikten sonra hastalanmak bile lüks resmen herşey bize bakıyorbende kolay hasta olmazdım...evlenmeden önce hasta olmadan kış bitirdiğimi bilirim....ama annem sebze yemeği çok yapar ben evlendikten sonra çok yapamıyorum muhtemelen direncim düştü....dolaptaki meyveyi bile alıp yemeye üşeniyorum akşamları annem soyar bide kendi yedirirdi çocukmuşum gibi....kız evlenmeden önce evde sultandım resmen yaaa...annemi özledim bian...
erken mi geldi canım, aynen öyle oldu mu iyi oluyor ,öbür türlü stres katlanıp duruyoöyle tabiii en azından bekletmedi yine ... tek tesellimmm o
yine test yapamadan bir ay atlattım çok şükür
işler yoğun ne yapacan bacım...bu ay hamiş haberide aldık düşük haberide...bu ara çok duyuyorum moralim bozuluyor resmen....acayip takıntılı oldum....ay sonu bizim topiciğimizi fena vurduuu
evet ben hep 2 gün öncesi olurdum yani bat tarihi 26eylül olunca bekletmedi şükür. relaks oluverdimmm...erken mi geldi canım, aynen öyle oldu mu iyi oluyor ,öbür türlü stres katlanıp duruyo
canım benim allah beterinden saklasın ne yapalım..allah kaldıramayacağı yük vermezmiş kimseye... sınavlar türlü türlü işte..sonu güzel olsunevet ben hep 2 gün öncesi olurdum yani bat tarihi 26eylül olunca bekletmedi şükür. relaks oluverdimmm...
tabi bunun diğer kısmını (tekrar ilaç,iğne ,dr muayene ...) hiç karıştırmıyorumm.
bol sancılı ağrılı hatta ve hatta kalkmadan yatacağım bi ay daha beni bekliyorrr
valla o bende de oluştu ,bu ara inanılmaz psikolojim bozuk.işler yoğun ne yapacan bacım...bu ay hamiş haberide aldık düşük haberide...bu ara çok duyuyorum moralim bozuluyor resmen....acayip takıntılı oldum....
aminnn inşallah.canım benim allah beterinden saklasın ne yapalım..allah kaldıramayacağı yük vermezmiş kimseye... sınavlar türlü türlü işte..sonu güzel olsun
hiç yoktan iyidir şekerim...bir mesele daha var yanımda ped yok
iş yerinde bolca pamuk ve kağıt havlu bolca var işime yarar mı?
kağıt havlunun arasına pamuk mu koyup öyle iç çamaşırıma koyım nasıl yapsam kihiç yoktan iyidir şekerim...
tabi hem daha yumuşak olur hemde daha kalın....kağıt havlunun arasına pamuk mu koyup öyle iç çamaşırıma koyım nasıl yapsam ki
gidip halledeyim bari gelen giden bol malum ödeme tahsilat günütabi hem daha yumuşak olur hemde daha kalın....
kağıt havlunun arasına pamuk mu koyup öyle iç çamaşırıma koyım nasıl yapsam ki
sağol canım benim çok sancım vardı zaten hazırlamıştım kendimi wcye gidip bi ıkındım hiç lekelenme gelmeden direk kan geldi . sen önce yarın bi güzel haberler al duayı sonra etsende olur. ama ben sana ediyorum çok çokkkCanım adet derken bilgiğin kanmı leke falanmı. üzülme inşallah kasım uğurlu gelir sana. yarın haber iyi haber alırsam bol bol dua edicem sana. hoş almasamda dua ederim sıkma canını
sağol canım benim çok sancım vardı zaten hazırlamıştım kendimi wcye gidip bi ıkındım hiç lekelenme gelmeden direk kan geldi . sen önce yarın bi güzel haberler al duayı sonra etsende olur. ama ben sana ediyorum çok çokkk
canım kızlar fln yok mu şirkette onlardan alsan ?ilk gün çok yoğun gelmiyosa idare edebilirsin de seni rahatsız edebilir.bir mesele daha var yanımda ped yok
iş yerinde bolca pamuk ve kağıt havlu bolca var işime yarar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?