- 21 Mart 2018
- 5.164
- 15.175
- 248
Evet aşkım aynen sağlıkla gelsinlerEvet canım benimki de kız dediğin gibi kız bebeklerin biraz daha az olabiliyormuş kilosu, sağ salim sağlıklı dünyaya gelsinler de kilo hiç önemli değil

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aşkım aynen sağlıkla gelsinlerEvet canım benimki de kız dediğin gibi kız bebeklerin biraz daha az olabiliyormuş kilosu, sağ salim sağlıklı dünyaya gelsinler de kilo hiç önemli değil
İyi maşallah canm tam kaç +kaçta bebişKızlar kızlar bebeğim 1866 gr olmuşidrarda bakteri çıktı antibiyotik ve şase verdi . Artık iki haftada bir gideceğim kontrole.
Benimkide 28+0da 1200 dü bence gayet normal cnm bından sonra cok kilo alacaklarAa maşallahbebişee zaman yaklaştıkça iki haftada bir e sonra 1 haftaya düşüyor galiba .Ya ben 28+5 de kontrole gittiğimde bebek 1.212 dedi benim bebeğimi zayıf aceba ?
Tansiyon diye bir uygulama yüklemiştim telefonuma oraya yazdım hep kontrollerde gösteriyordum doktorumaAnladım canım benimde ara sıra çıkıyor evde ölçüyorum hep birde hava çok sıcak olduğunda çıkıyor sanki öyle farkettim ben havadan çok daraldığım zamanlarda çıkıyor inşallah tekrar etmezbiraz takip etcem bakalım
Canm son durumun ne baktırdınmı kan değerlerine tekrarAradım tekrar doktoru da hamileler kullanamaz diyor dedim. Sancın varsa erken doğum riskini ortadan kaldırıyor bu ilaç benim gözetimimde kullanacaksın zaten sorun yok dedi.
30+0 canımİyi maşallah canm tam kaç +kaçta bebiş
Maşallah subanallah sağlıkla ilerlesin süreçlerimz . Tombiş tombiş bebekler sevelim inşallah30+0 canım![]()
Doktorla hiç konuşmadım bu durumu ama büyük ihtimal yine sezeryan olurum gibime geliyor oyle olursa pozisyonun önemi yok sanırım.Umarım baş geliş olarak kalır çünkü daha yerleri olduğu için pozisyon değiştirebiliyorlarmış
Evet birlikteyiz. Dezavantajları var ama avantajida fazlaSiz birlikte yaşıyorsunuz galiba onun biraz avantajı olmuş![]()
Ya inşallah sağlıklı olsunlardaBenimkide 28+0da 1200 dü bence gayet normal cnm bından sonra cok kilo alacaklar
Bence de artık az uyuyorlar eeee her ne kadar daha alanları olsa da kısıtlanmaya başladılar, boyları uzadı, kilo aldılarVajinaya doğru inanılmaz vuruyor kızlar sizde de öyle mi makat geliş bir de bacaklar aşağıda bir an bacağı çıkıverecek sanıyorum 30+1 bugün özellikle son 1 hafta 10 gündür böyle artık büyüdükleri için mi sanki gün içinde hiç uyumuyor sürekli bir hareket var
Hayır zayıf değil. Zaten 27 haftada 1 kilo olması lazım. Her bebek değişik. Benim büyük oğlum. 28+0 da 1.53 gr demişti. 37+2 de 3 kilo doğdu. Zaten 30. Haftadan sonra kilo almaya baslayacaklarAa maşallahbebişee zaman yaklaştıkça iki haftada bir e sonra 1 haftaya düşüyor galiba .Ya ben 28+5 de kontrole gittiğimde bebek 1.212 dedi benim bebeğimi zayıf aceba ?
Gece gündüz uyanık. Bu çocuk ne zaman uyuyor anlamış değilimVajinaya doğru inanılmaz vuruyor kızlar sizde de öyle mi makat geliş bir de bacaklar aşağıda bir an bacağı çıkıverecek sanıyorum 30+1 bugün özellikle son 1 hafta 10 gündür böyle artık büyüdükleri için mi sanki gün içinde hiç uyumuyor sürekli bir hareket var
Kızım 2260 gr doğdu minnacıktı anne sütü de nerdeyse almadı benim sütüm olmadı ne yaptıysam ama yine de çok güzel büyüdü maşallah. Doğum kilolarına çok da takılmamak lazımBenim ilk oğlum 2680 gr doğmuştuminicik
37+3 doğum olmuştu boynunda kordon var diye beslenememiş acil doğuma alınmıştım herşey nasip sağlıkla doğsunlar kilo alınır . Ve hızlıca büyüdü bebeğim anne sütü ile küçük doğan bebek daha iyi büyüyor dedikler doğru
![]()
Dimi artık büyüyorlar, bazen acaba doğmayamı çalışıyor diyorum acaba ama değil tabi de işte kendi kendimeBence de artık az uyuyorlar eeee her ne kadar daha alanları olsa da kısıtlanmaya başladılar, boyları uzadı, kilo aldılar![]()
Valla eşimde öyle uyuyor mu diye soruyor hiç fikrim yok diyorum artık ben de anlamıyorumGece gündüz uyanık. Bu çocuk ne zaman uyuyor anlamış değilimeşim her karnima dokundugunda uyuyormu diyor evet diyorum takk vuruyor yalancı dermiş gibi
endişeliyiz şimdiden doğunca da öyle olurmu diye.
Dimi artık büyüyorlar, bazen acaba doğmayamı çalışıyor diyorum acaba ama değil tabi de işte kendi kendime
Valla eşimde öyle uyuyor mu diye soruyor hiç fikrim yok diyorum artık ben de anlamıyorumbir de hamilelilte nasılsa doğunca öyle olur diye okumuştum gece falan ne zaman uyanıyorsa yenidığan oluncada öyle olur diye öyle ise yandık gece 2 de dansa başlıyor
![]()