Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    182
Evet canım benimki de kız dediğin gibi kız bebeklerin biraz daha az olabiliyormuş kilosu, sağ salim sağlıklı dünyaya gelsinler de kilo hiç önemli değil
Evet aşkım aynen sağlıkla gelsinler 🥰

Aa maşallah 🧿 bebişee zaman yaklaştıkça iki haftada bir e sonra 1 haftaya düşüyor galiba .Ya ben 28+5 de kontrole gittiğimde bebek 1.212 dedi benim bebeğimi zayıf aceba ?
Benimkide 28+0da 1200 dü bence gayet normal cnm bından sonra cok kilo alacaklar

Anladım canım benimde ara sıra çıkıyor evde ölçüyorum hep birde hava çok sıcak olduğunda çıkıyor sanki öyle farkettim ben havadan çok daraldığım zamanlarda çıkıyor inşallah tekrar etmez 🙏🏻biraz takip etcem bakalım
Tansiyon diye bir uygulama yüklemiştim telefonuma oraya yazdım hep kontrollerde gösteriyordum doktoruma

Vajinaya doğru inanılmaz vuruyor kızlar sizde de öyle mi makat geliş bir de bacaklar aşağıda bir an bacağı çıkıverecek sanıyorum 30+1 bugün özellikle son 1 hafta 10 gündür böyle artık büyüdükleri için mi sanki gün içinde hiç uyumuyor sürekli bir hareket var

Benim ilk oğlum 2680 gr doğmuştu 🫠 minicik 😂 37+3 doğum olmuştu boynunda kordon var diye beslenememiş acil doğuma alınmıştım herşey nasip sağlıkla doğsunlar kilo alınır . Ve hızlıca büyüdü bebeğim anne sütü ile küçük doğan bebek daha iyi büyüyor dedikler doğru😂

Umarım baş geliş olarak kalır çünkü daha yerleri olduğu için pozisyon değiştirebiliyorlarmış
Doktorla hiç konuşmadım bu durumu ama büyük ihtimal yine sezeryan olurum gibime geliyor oyle olursa pozisyonun önemi yok sanırım.

Vajinaya doğru inanılmaz vuruyor kızlar sizde de öyle mi makat geliş bir de bacaklar aşağıda bir an bacağı çıkıverecek sanıyorum 30+1 bugün özellikle son 1 hafta 10 gündür böyle artık büyüdükleri için mi sanki gün içinde hiç uyumuyor sürekli bir hareket var
Bence de artık az uyuyorlar eeee her ne kadar daha alanları olsa da kısıtlanmaya başladılar, boyları uzadı, kilo aldılar 🥹

Aa maşallah 🧿 bebişee zaman yaklaştıkça iki haftada bir e sonra 1 haftaya düşüyor galiba .Ya ben 28+5 de kontrole gittiğimde bebek 1.212 dedi benim bebeğimi zayıf aceba ?
Hayır zayıf değil. Zaten 27 haftada 1 kilo olması lazım. Her bebek değişik. Benim büyük oğlum. 28+0 da 1.53 gr demişti. 37+2 de 3 kilo doğdu. Zaten 30. Haftadan sonra kilo almaya baslayacaklar

Gece gündüz uyanık. Bu çocuk ne zaman uyuyor anlamış değilim 🤣 eşim her karnima dokundugunda uyuyormu diyor evet diyorum takk vuruyor yalancı dermiş gibi 🤣 endişeliyiz şimdiden doğunca da öyle olurmu diye.

Benim ilk oğlum 2680 gr doğmuştu 🫠 minicik 😂 37+3 doğum olmuştu boynunda kordon var diye beslenememiş acil doğuma alınmıştım herşey nasip sağlıkla doğsunlar kilo alınır . Ve hızlıca büyüdü bebeğim anne sütü ile küçük doğan bebek daha iyi büyüyor dedikler doğru😂
Kızım 2260 gr doğdu minnacıktı anne sütü de nerdeyse almadı benim sütüm olmadı ne yaptıysam ama yine de çok güzel büyüdü maşallah. Doğum kilolarına çok da takılmamak lazım

Bence de artık az uyuyorlar eeee her ne kadar daha alanları olsa da kısıtlanmaya başladılar, boyları uzadı, kilo aldılar 🥹
Dimi artık büyüyorlar, bazen acaba doğmayamı çalışıyor diyorum acaba ama değil tabi de işte kendi kendime 😃
Gece gündüz uyanık. Bu çocuk ne zaman uyuyor anlamış değilim 🤣 eşim her karnima dokundugunda uyuyormu diyor evet diyorum takk vuruyor yalancı dermiş gibi 🤣 endişeliyiz şimdiden doğunca da öyle olurmu diye.
Valla eşimde öyle uyuyor mu diye soruyor hiç fikrim yok diyorum artık ben de anlamıyorum😅 bir de hamilelilte nasılsa doğunca öyle olur diye okumuştum gece falan ne zaman uyanıyorsa yenidığan oluncada öyle olur diye öyle ise yandık gece 2 de dansa başlıyor😀

Dimi artık büyüyorlar, bazen acaba doğmayamı çalışıyor diyorum acaba ama değil tabi de işte kendi kendime 😃

Valla eşimde öyle uyuyor mu diye soruyor hiç fikrim yok diyorum artık ben de anlamıyorum😅 bir de hamilelilte nasılsa doğunca öyle olur diye okumuştum gece falan ne zaman uyanıyorsa yenidığan oluncada öyle olur diye öyle ise yandık gece 2 de dansa başlıyor😀
😂 valla şimdi gülüyoruz ama yeni doğan gece uykusuzluğu çok zor. 17 aylık abisi Var hala bebek gibi gece uyanıyor. Ben bu ilk 3 aydan acayip tırsıyorum ya. Oğlumda çok zorlanmistim.

Back
X