kıyamam ,aminnn inşallah.
eşimede akşam söyliyim bari hastanede bugün yoğunluk oluyor morali bozulmasın diye söylemedim
inşallah canım en doğrusuda oallah razı olsun canı hayırlısı olsun hakkımızda ben duan hersonuca hazırladım gibi kendimi (inşallah )
bi yarım saat öncesinde aradı msj atmıştım adet olacağım sanırım ağrım çok diye.kıyamam ,beklentisi vardı gene dimi
canım tek ben varım bayan olarak. sanayide çalışıyorummm bütün sanayiyi gezsem anca bulurum bir tanecanım kızlar fln yok mu şirkette onlardan alsan ?ilk gün çok yoğun gelmiyosa idare edebilirsin de seni rahatsız edebilir.
ay kıyamam yaaacanım tek ben varım bayan olarak. sanayide çalışıyorummm bütün sanayiyi gezsem anca bulurum bir tane
benimki de öyle ben 2ay önce çok etkilenmiştim aldı karşısına beni ,üzülmeyeyim diye moral verdi kıyamambi yarım saat öncesinde aradı msj atmıştım adet olacağım sanırım ağrım çok diye.
sakin moralini bozup canını sıkma hayırlısı neyse o olsun. kurban olurum üzülme stres yapma diyip kapattı.
olmazmı akşam geldiğinde zaten adet olduğumdan yatıyor olacağım. o beni görünce öyle üzülsede olmadı diye çabuk toparlar
Supper bi supriz yaaaaaaYa gelirken eekmek almak icin a101 e girdik cok guzel bebe malzemeleri gelmis bende dayanamadim sari kirmizi bi akkabi aldim cumarteesi guzel sonuc alirsam onunla supriz yaparim esime diye dusundum cok erken biliyorum ama napim
onlarda üzülüyor ama teselli etmek adına dik durmaya çalışıyorlar.benimki de öyle ben 2ay önce çok etkilenmiştim aldı karşısına beni ,üzülmeyeyim diye moral verdi kıyamamgeçen ay o yüzden salmadım kendimi ..bu ay da bekleentim yok zaten.ama 2ay önce çok kötü olmuştum gerçekten
3.ayda iğne erken değilmi canım neden tercih ettin ,bi problem yoksaonlarda üzülüyor ama teselli etmek adına dik durmaya çalışıyorlar.
ben ilk iki ay hiç üzülmedim bakıyorum kanamam gelmiş kaldığım yerden devam. geçen ay daha hevesliydim baktım yine adet oldum .... bu ay içinde dr resmen kesin gibi konuştu merak etmeyin bu ay olur inş senin zaten bi sorunun yok demişti iğnede vurulunca bende dedim herhalde bu defa olur ama nasip değilmiş . aradım şimdi müsait değildi zannedersem dr. yine gel ilaca başlıcaz sonra iğne derse bi başka dr görünücem.
Slm kızlarrrrrrrr
havanın kasvetliğinden haberler de iç acıcı gelmiyor
ALTINIM kzuuu sen bari güzel bir haber ver yaaa
canım benimm daha çok erken o yüzden hiç kendini strese sokma ,dua edelim bol bol .sizin için en iyisini değil en hayırlısını isteyin demiş hz.mevlana.. hayırlısı neyse o olsun hakkında inşallahİnşallah canım az kaldı yarına sabaın köründe kan almaya damlıcam09:30 10:00 gibide buraya yazarım hayrlısı olsun hakkımızda umutla beraber korkuda var ama daha reglime 5-6 gün olduğu için olumsuz olursada kader dicem elimi böğrüme koyup ağlamadan işime devam edicem
evet erken bende buraya üye olduğumdan beri üstüne hep basa basa söylüyorum 3. ayda tedaviye başladı bu dr diye.3.ayda iğne erken değilmi canım neden tercih ettin ,bi problem yoksa
canım benimm daha çok erken o yüzden hiç kendini strese sokma ,dua edelim bol bol .sizin için en iyisini değil en hayırlısını isteyin demiş hz.mevlana.. hayırlısı neyse o olsun hakkında inşallah
inşallah kuşummm rabbim gönlümüzdekini hayırlı kılsın,nasip etsin inşallahallahım hayırlısı olsun. hayırlısı bebişimin olması olsun
yani bana da çok mantıklı gelmedi açıkcası,yaşında da bi sıkıntı yok hani beklemenin sorun olacağı . iğneden rahatsız olduğunu söylemiştin ,başka bi dr.la daha görüşmende fayda var bence de cnmevet erken bende buraya üye olduğumdan beri üstüne hep basa basa söylüyorum 3. ayda tedaviye başladı bu dr diye.
ben 15 yaşında kist ameliyatı oldum. evlendiğimden bu yanada bir ay var bir ay yok.
vücudum kendi yapıyormuş sürekli. ilk 2 ayki denememizde kist olduğundan hamile kalamadım.
dr her ay aynı stresi yaşama bunu senin vücudun yapıyor bu ay hazır kistin yokken ilaç ve iğne vereyim birdahaki aylara kalmasın kesin çözüm oldun. böyle stres oluyorsun her ay sancı çekiyorsun en azından kist olmayışını böyle değerlendirelim dedi.banada o an için mantıklı gelmişti. ama bu ay zannedersem değitircem dr.... belki uyguladığı yol benim için uygun olanıdır ama bir başka bilene danışmaktada fayda var gibi duruyor
ben de şimdi rahat bi nefes aldım gibi bugünlükkk :)Kızlarrr işlerimi bitirdim sayılır napıyosunuzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?