- 5 Mart 2015
- 1.309
- 1.394
- 158
senin hikayen nedir canım.????????aminnnn inşallahh rabbim inşallahhhhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin hikayen nedir canım.????????aminnnn inşallahh rabbim inşallahhhhh
baya şey sığdırmışsın hsg sonrasında neden laparoskopi yaptılar ? işte zamanı gelmeyine illa ki bir şey sebep oluyor inşallah tez zamanda sağlıklı evlat nasip etsin rabbim.yok canım konuşmadık daha önce,,,ben evlendim 9 ay vajinismustum ilişkiye giremedim,2014 eylül ayından bu yana korunmasız ilişki oluyor hiç hamile kalamadım,bir yılımız dolunca tedaviye başladım,rahim filmi çekildi,laparoskopi ameliiyatıda oldum göbekten kamerayla baktıılar,çok şükür hormonlarda dahil bi sorun çıkmadı,sonra eşime bakıldı sperm hızı biraz düşük ama önemli diil vitamin vercez düzelme olmasa ameliyat edeceğiz dediler,ilerleme oldu ama ciddi bi ilerleme değildi,bizde ameliyat için gün alıp devlette ameliyatı yaptırdık 5 ay doldu ayın 2sinde...senin hikayen nedir canım???
neden laparoskopi olmadın ki sen?direkt tüp bebeğe geçmişsin,beni hsg de sağ tüp tıkalı göründü laparoskopi ol istersen dedi dr,bende içim rahat etsin diye oldum,çok şükür tıkalı değilmiş sadece hsg esnasında rahim kasıldığı için kapalı görünmüş,,baya şey sığdırmışsın hsg sonrasında neden laparoskopi yaptılar ? işte zamanı gelmeyine illa ki bir şey sebep oluyor inşallah tez zamanda sağlıklı evlat nasip etsin rabbim.
ben de korunmayı bırakalı 2yıl oldu 2015 mayısta bıraktım ben de.. 1yıl ben de şüphesiz denedim ha olur ha olur diye 1yıldan sonra hormondu smeardi bakıldı sıkıntı yok geçen eylül ayında nihayet hsg çektirdim . sağ tüpüm tıkalı solda hafif açıklık var ne yazık ki .eşimde bi sıkıntı yok.
tüp bebek tedavisine başladım nisan başı. fazla yumurta toplandığı için rahmi dinlendiriyoruz bu ay civcivleri dondurduk. 2hafta sonra dondurulmuş tedavisiyle devamını getircem nasip olursa ..bende de durumlar böyle
biz geçen yıl aslında tüp bebek için başlayacaktık,dr eşime ameliyat ol demişti ama ben ameliyattan korkuyordum,kaç dr a gittik boşuna tüp bebeğe başlamayın eşin ameliyat olsun zaten dedi tüp bebkle hamile kalsan bile eşin illaki bi kaç yıla ameliyat olur,bende ikna oldum...TEVEKKÜL ALLAH'a dedimbaya şey sığdırmışsın hsg sonrasında neden laparoskopi yaptılar ? işte zamanı gelmeyine illa ki bir şey sebep oluyor inşallah tez zamanda sağlıklı evlat nasip etsin rabbim.
ben de korunmayı bırakalı 2yıl oldu 2015 mayısta bıraktım ben de.. 1yıl ben de şüphesiz denedim ha olur ha olur diye 1yıldan sonra hormondu smeardi bakıldı sıkıntı yok geçen eylül ayında nihayet hsg çektirdim . sağ tüpüm tıkalı solda hafif açıklık var ne yazık ki .eşimde bi sıkıntı yok.
tüp bebek tedavisine başladım nisan başı. fazla yumurta toplandığı için rahmi dinlendiriyoruz bu ay civcivleri dondurduk. 2hafta sonra dondurulmuş tedavisiyle devamını getircem nasip olursa ..bende de durumlar böyle
inşaallah ilk denemende tutar canım dualarım seninle olacak...mutlaka haberdar et beni...buraya gelmeye vaktim olmuyo bazen ama arada girdikçe bakacağımbaya şey sığdırmışsın hsg sonrasında neden laparoskopi yaptılar ? işte zamanı gelmeyine illa ki bir şey sebep oluyor inşallah tez zamanda sağlıklı evlat nasip etsin rabbim.
inşallah canım rabbim ol der inşallah sağlıkla hayırla tabii ki yazarım zaten sürekli buradayız :)inşaallah ilk denemende tutar canım dualarım seninle olacak...mutlaka haberdar et beni...buraya gelmeye vaktim olmuyo bazen ama arada girdikçe bakacağım
canım o şekilde başlamaması da rabbimden inan ... ben de hep eşiğinden döndüm ..vazgeçtm erteledim başka bir şey oldu bahanesi bunlar vakit saat gelmeden hareket edemiyorsun...rabbim inşallah güzel yazılar yzmış olsunbiz geçen yıl aslında tüp bebek için başlayacaktık,dr eşime ameliyat ol demişti ama ben ameliyattan korkuyordum,kaç dr a gittik boşuna tüp bebeğe başlamayın eşin ameliyat olsun zaten dedi tüp bebkle hamile kalsan bile eşin illaki bi kaç yıla ameliyat olur,bende ikna oldum...TEVEKKÜL ALLAH'a dedim
laparoskopi de kesin çözüm değil ki laparoskopi sonucunda gene yolu tüp bebeğe giden cok hikaye var. bi de geçmişte bi ameliyat geçmişim var karın bölgesinden o yüzden dr. boş yere tahribata sebep olmak istemedi .önce rabbime sonra doktoruma güvendim .maddi manevi bu yol daha kolay geldi bana o yüzden bunu tercih ettim rabbim inşallah herkese en zahmetsiz yoldan kavuştursun muradınaneden laparoskopi olmadın ki sen?direkt tüp bebeğe geçmişsin,beni hsg de sağ tüp tıkalı göründü laparoskopi ol istersen dedi dr,bende içim rahat etsin diye oldum,çok şükür tıkalı değilmiş sadece hsg esnasında rahim kasıldığı için kapalı görünmüş,,
laparoskopi de kesin çözüm değil ki laparoskopi sonucunda gene yolu tüp bebeğe giden cok hikaye var. bi de geçmişte bi ameliyat geçmişim var karın bölgesinden o yüzden dr. boş yere tahribata sebep olmak istemedi .önce rabbime sonra doktoruma güvendim .maddi manevi bu yol daha kolay geldi bana o yüzden bunu tercih ettim rabbim inşallah herkese en zahmetsiz yoldan kavuştursun muradınaneden laparoskopi olmadın ki sen?direkt tüp bebeğe geçmişsin,beni hsg de sağ tüp tıkalı göründü laparoskopi ol istersen dedi dr,bende içim rahat etsin diye oldum,çok şükür tıkalı değilmiş sadece hsg esnasında rahim kasıldığı için kapalı görünmüş,,
amenna...allah izin vermese nefes bile alıp veremeyiz...demekki daha vakti var dedik inşallah enn haırlı şekilde tez vakitte rabbim herkese tattırsın evlat sevincinicanım o şekilde başlamaması da rabbimden inan ... ben de hep eşiğinden döndüm ..vazgeçtm erteledim başka bir şey oldu bahanesi bunlar vakit saat gelmeden hareket edemiyorsun...rabbim inşallah güzel yazılar yzmış olsun
aminn cnm inşallahamenna...allah izin vermese nefes bile alıp veremeyiz...demekki daha vakti var dedik inşallah enn haırlı şekilde tez vakitte rabbim herkese tattırsın evlat sevincini
ayyy gıcık testt pis testtt aptal testttgünaydın kızceler
size buz gibi bir negatif atayım dedim bu sbahHayır yani sanmasınlar bizim topiğimizde hic test yapılmıyor diye
Yapılıyor iste
Eki Görüntüle 1993118
pazar günü işte geldi cattı,aynen hicc atraksiyona girmeden alıyorz marketten ped bekliyorz bacımayyy gıcık testt pis testtt aptal testtt
ne zaman senin bat bebiş yaklaştık mı kızzz .artık ne kdr sakin geçiyor bat beklemeler bile![]()
pazarsa erkenmiş yavrum be test içinnpazar günü işte geldi cattı,aynen hicc atraksiyona girmeden alıyorz marketten ped bekliyorz bacım![]()
günaydın arkadaşım, ben psikolojik olarak 2. çizgiyi her testte görüyorum, sende de var :)günaydın kızceler
size buz gibi bir negatif atayım dedim bu sbahHayır yani sanmasınlar bizim topiğimizde hic test yapılmıyor diye
Yapılıyor iste
Eki Görüntüle 1993118
bu da farklı bi bakış açısıg
günaydın arkadaşım, ben psikolojik olarak 2. çizgiyi her testte görüyorum, sende de var :)
aynen sakin sakin bekliyoruz artık hiç heyecan yapmadanayyy gıcık testt pis testtt aptal testtt
ne zaman senin bat bebiş yaklaştık mı kızzz .artık ne kdr sakin geçiyor bat beklemeler bile![]()