Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

g

günaydın arkadaşım, ben psikolojik olarak 2. çizgiyi her testte görüyorum, sende de var :)
ahaha o nasıl bisey kız :KK70:Valla böyle giderse zaten acile gitcem,gecen haftadan beri nezleyim geçmedi bütün burnum yara icinde:mad:Atesim 1 haftadır 36,5 falnlarda geziyo geceleri 38 kadar cıkıyo:bicak:

pazarsa erkenmiş yavrum be test içinn
Nezlem bitmedi bugün ilaç aldım artık,atesim gündüz 36,5larda gece 38 falan oluyo ilaç almadan yapayım dedim:KK70:Bende standart biliyrsun adetten 5-6 gün önce yaparum,o cıbıga ayda bir isemek gibi bir fantazim oluştu 2 snede:KK70:Tövbe tövbe:KK70:

Nezlem bitmedi bugün ilaç aldım artık,atesim gündüz 36,5larda gece 38 falan oluyo ilaç almadan yapayım dedim:KK70:Bende standart biliyrsun adetten 5-6 gün önce yaparum,o cıbıga ayda bir isemek gibi bir fantazim oluştu 2 snede:KK70:Tövbe tövbe:KK70:
enfeksiyon fln varsa ateş inatçı oluyor :( ay valla artık sinir bozukluğu had saffada bebişim yaa :D
tövbeler tövbesi.
hangi dr gitceksin sen 12sindeydi dim

ahaha o nasıl bisey kız :KK70:Valla böyle giderse zaten acile gitcem,gecen haftadan beri nezleyim geçmedi bütün burnum yara icinde:mad:Atesim 1 haftadır 36,5 falnlarda geziyo geceleri 38 kadar cıkıyo:bicak:
gitmeden önce bir test yapıp gidersin. bu grip nezle ilaçla 1hafta, ilaçsız 7günde geçiyor :( süründürüyor...

enfeksiyon fln varsa ateş inatçı oluyor :KK43: ay valla artık sinir bozukluğu had saffada bebişim yaa :KK70:
tövbeler tövbesi.
hangi dr gitceksin sen 12sindeydi dim
kız neydi o medikabilde aykut muydu neydi ona gitcem anam 300 yapmış o da muayene ücretini.:KK57:Enfeksiyondan şüpheleniyorum bende.Bak yine 36,7 cıktı.Benim 35,5 larda gezen ateşim var normalde.Bugünde resim atmaya taktım kızlar:KK70: IMG_8003.webp

gitmeden önce bir test yapıp gidersin. bu grip nezle ilaçla 1hafta, ilaçsız 7günde geçiyor :KK43: süründürüyor...
Aynen ya aksam koci halı sahaya gitti,eve normal 7 de girdim.Yemek yedim.Bi yattım 12 de zili çaldı uyandım:KK70:Gittim kapıyı açtım,geri yattım sabah 7,30 da uyandım adam diyoki sen gece kalktın oturdun mu naptın ,normalde 6 da kalkıyorum,koci 7 de evden cıkıyo ona kahvaltı hazrlıyorm.Valla adam 1 haftadır ac gidiyo ise:ruh:

kız neydi o medikabilde aykut muydu neydi ona gitcem anam 300 yapmış o da muayene ücretini.:KK57:Enfeksiyondan şüpheleniyorum bende.Bak yine 36,7 cıktı.Benim 35,5 larda gezen ateşim var normalde.Bugünde resim atmaya taktım kızlar:KK70:Eki Görüntüle 1993148
oktay :D
aynen sgk dan cıktı o .doğumu da 5bin yaptı :D
o paraya o adam hiç çekilmez diyim sana :D
acıbadem bile 275kız :D bokunu cıkarmış orası iyice.
kız valla senin bu ateş dipğer belirtiden de olabilir bilemiyorum bekleyelim bakalım

Aynen ya aksam koci halı sahaya gitti,eve normal 7 de girdim.Yemek yedim.Bi yattım 12 de zili çaldı uyandım:KK70:Gittim kapıyı açtım,geri yattım sabah 7,30 da uyandım adam diyoki sen gece kalktın oturdun mu naptın ,normalde 6 da kalkıyorum,koci 7 de evden cıkıyo ona kahvaltı hazrlıyorm.Valla adam 1 haftadır ac gidiyo ise:ruh:
arkadaşım sen bak iyi olmana, altın, bilezik saycağına o sana hazırlasın kahvaltı. :KK11:

kız neydi o medikabilde aykut muydu neydi ona gitcem anam 300 yapmış o da muayene ücretini.:KK57:Enfeksiyondan şüpheleniyorum bende.Bak yine 36,7 cıktı.Benim 35,5 larda gezen ateşim var normalde.Bugünde resim atmaya taktım kızlar:KK70:Eki Görüntüle 1993148
Yumutlama sonrası regle kadar vücut isisi yuksek gidiyir normale gore 0.5 derece filan. Yumurtlama takibi yapıyordum ben ates ile oradan biliyirum;)

oktay :KK70:
aynen sgk dan cıktı o .doğumu da 5bin yaptı :KK70:
o paraya o adam hiç çekilmez diyim sana :KK70:
acıbadem bile 275kız :KK70: bokunu cıkarmış orası iyice.
kız valla senin bu ateş dipğer belirtiden de olabilir bilemiyorum bekleyelim bakalım
Yuh ya ne pahalı ben 70 lira olan meayeneyi sendika indirimi ile daha uyguna giriyorum hep. Adapazarina gelin muayeneye yol yemek muayene bu kadar tutmaz:işsiz:

Back
X