- 21 Ağustos 2015
- 32.063
- 97.333
- 598
- 38
12snde cnm..Ay valla ya depresifim cokben de bu ara o psikolojideyim
hiç söyleme kuzum hiç söylemeeee ...sen napcaksın randevun ne zamandı adımını at allah'ın izniyle olacak ... güzel düşün bakalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12snde cnm..Ay valla ya depresifim cokben de bu ara o psikolojideyim
hiç söyleme kuzum hiç söylemeeee ...sen napcaksın randevun ne zamandı adımını at allah'ın izniyle olacak ... güzel düşün bakalım
benim de 18inde nasipse12snde cnm..Ay valla ya depresifim cok![]()
Hadi hayırlısı yavrumm.Hayırlı haberlerle gel kıralım su ölü toprağını üzerimizdekibenim de 18inde nasipseyok kuzumm sakin ol bismillah de at adımını gerisi gelecek inşallah rabbim ne yazdıysa o kaderden kaçarak yaşayamayız.
aynen kuzum zaman geçtikçe dahada yanlız hissediyor insan. Allah ın izniyle inşaallah bizde yaşıycaz kuzum rabbim zamanını bekliyor elbet ama üzülmektende alamıyor malesef insan kendini .Bu hafta zaten almadığım hamile haberi kalmadı,moralim bozuluyor artık..Allah herkesin çoluğuna çocuğuna sağlık versin.Ama bi doğuramayan benim sanki etrafta![]()
Hadi hayırlısı kuzum başlamak bitirmenin yarısıdır.12snde cnm..Ay valla ya depresifim cok![]()
inşallah kuzum inşallah bakalım ilaç verecek işte 18inde hap . rahim duvarı kalınlaşsın diye ondan bi 2hafta sonra fln da yapar muhtemelen transferi.yardımcımız olsun rabbim hepimizinHadi hayırlısı yavrumm.Hayırlı haberlerle gel kıralım su ölü toprağını üzerimizdekiSen naptın haftosunu
![]()
gel sen yap benim yerime bize çocuk diyivercem birine bigün az kaldııinşallah kuzum inşallah bakalım ilaç verecek işte 18inde hap . rahim duvarı kalınlaşsın diye ondan bi 2hafta sonra fln da yapar muhtemelen transferi.yardımcımız olsun rabbim hepimizin
napim cnm ben de cmt günümüz vardı arkadaşlar anneleri fln gene 1-2kişi işte aa hala cocuk yok mu tembel cıktınız muhabbetiyle sınadı sinirlerimi
dün de arkadaşın bebeğinin 1yaş d.günü vardı oraya gittim geldim.
sonuç olarak bol bebeli bir h.sonuydu![]()
Aynen kendi kendimiz telkin ediyruz ama kalabalığa girinde dengesiz patavatsız cok bacımaynen kuzum zaman geçtikçe dahada yanlız hissediyor insan. Allah ın izniyle inşaallah bizde yaşıycaz kuzum rabbim zamanını bekliyor elbet ama üzülmektende alamıyor malesef insan kendini .![]()
eşim ameliyat oldu 5 ay doldu...varikoseldi...ilaçsız devam ediyoruz dr vermedi...incir keçi boynuzu pekmezi falan yediriyom...duyanınız yada yaşayanınız var mı varikoseliDr ne diyor?İlac falan vermedi mi?![]()
dedi bu kadar duruyorsun cocukla aranda yaş farkı fazlalaşacak ,sonra neden bu kadar bekledim diceksin dedi en son dayanamadım dedim insanlar cocuk yapmayı kendi insiyatifinde olan bir şey sanıyorlar cok yazık dedim .anlamadı eminim onu ..
gel sen yap benim yerime bize çocuk diyivercem birine bigün az kaldııTembel çıktınız ne ya
Hadi hayırlısı kuzumm içimde tutacak diye hissiyatlar varİnsallahhh
amaaan takmican bacım milleti...inan bana düşündüklerinden de değildir emin ol...allah ol deyince olacak...ben o tür konuşmaları hiç uzatmam nasip hayırlısı ne zamansa o zaman allah verir diyorum... ayyy sonrada dediğimi onaylamıyorlar mı ıyyyyy sinir oluyom...tabi canım hayırlısı yaa sanki evlat seni cennete mi götürecek biz doğurdukta ne oldu diyorlar...ben hiç cvp vermeden yanlarından uzaklaşıyomdedi bu kadar duruyorsun cocukla aranda yaş farkı fazlalaşacak ,sonra neden bu kadar bekledim diceksin dedi en son dayanamadım dedim insanlar cocuk yapmayı kendi insiyatifinde olan bir şey sanıyorlar cok yazık dedim .anlamadı eminim onu ..
inşallah canım nasipte ne var bakalım rabbim hayırlı yazılar yazsın inşallah
doğrı diyosun cnm normalde zaten sürekli geçiştiriyoruz da işte her zaman olmuyor sinirler kaldırmıyor artık.rabbim büyük inşallah yüzümüzü güldürsün tez zamandaamaaan takmican bacım milleti...inan bana düşündüklerinden de değildir emin ol...allah ol deyince olacak...ben o tür konuşmaları hiç uzatmam nasip hayırlısı ne zamansa o zaman allah verir diyorum... ayyy sonrada dediğimi onaylamıyorlar mı ıyyyyy sinir oluyom...tabi canım hayırlısı yaa sanki evlat seni cennete mi götürecek biz doğurdukta ne oldu diyorlar...ben hiç cvp vermeden yanlarından uzaklaşıyom
bi arkadaşımın eşi ameliyat oldu hatta bir ilaç kullanıyordu cok bariz düzelme oldu .şu an yumurta takibiyle kontroldeler kızda da pko var.eşim ameliyat oldu 5 ay doldu...varikoseldi...ilaçsız devam ediyoruz dr vermedi...incir keçi boynuzu pekmezi falan yediriyom...duyanınız yada yaşayanınız var mı varikoseli
imtihan dünyası canım...bu da geçer inşallah...doğrı diyosun cnm normalde zaten sürekli geçiştiriyoruz da işte her zaman olmuyor sinirler kaldırmıyor artık.rabbim büyük inşallah yüzümüzü güldürsün tez zamanda
inşallah canım benim inşallahhh.imtihan dünyası canım...bu da geçer inşallah...
allah onlarada nasip eder inşallah...dr un bize verdiği süre daha dolmadı 8 yada 9 ay sonra hamilelik olur dedi dr...eşim 3 ayda bi gidip test yapıyor tabi...martta gitti hızda değil ama çok şükür sayıda ilerleme vardı.işte haziranda yine gidecekbi arkadaşımın eşi ameliyat oldu hatta bir ilaç kullanıyordu cok bariz düzelme oldu .şu an yumurta takibiyle kontroldeler kızda da pko var.
inşallah siz de muradınıza kavuşun en tez en hayırlı şekilde sağlıklaallah onlarada nasip eder inşallah...dr un bize verdiği süre daha dolmadı 8 yada 9 ay sonra hamilelik olur dedi dr...eşim 3 ayda bi gidip test yapıyor tabi...martta gitti hızda değil ama çok şükür sayıda ilerleme vardı.işte haziranda yine gidecek
yok canım konuşmadık daha önce,,,ben evlendim 9 ay vajinismustum ilişkiye giremedim,2014 eylül ayından bu yana korunmasız ilişki oluyor hiç hamile kalamadım,bir yılımız dolunca tedaviye başladım,rahim filmi çekildi,laparoskopi ameliiyatıda oldum göbekten kamerayla baktıılar,çok şükür hormonlarda dahil bi sorun çıkmadı,sonra eşime bakıldı sperm hızı biraz düşük ama önemli diil vitamin vercez düzelme olmasa ameliyat edeceğiz dediler,ilerleme oldu ama ciddi bi ilerleme değildi,bizde ameliyat için gün alıp devlette ameliyatı yaptırdık 5 ay doldu ayın 2sinde...senin hikayen nedir canım???inşallah canım benim inşallahhh.
senin hikayen nedir daha önce konuşmadık sanırım hatırlamıyorum..
allah razı olsun,inşallah gelecek yıl bu vakitlerde bebişlerimiz doğmuş olur bizde buralara bebişle ilgili sorular sormak için geliriz...inşaallah inşallah inşallahinşallah siz de muradınıza kavuşun en tez en hayırlı şekilde sağlıklarabbim herkesin yüzüne baksın yardımcısı olsun inşallah
aminnnn inşallahh rabbim inşallahhhhhallah razı olsun,inşallah gelecek yıl bu vakitlerde bebişlerimiz doğmuş olur bizde buralara bebişle ilgili sorular sormak için geliriz...inşaallah inşallah inşallah