- 15 Ağustos 2015
- 15.053
- 7.219
- 248
- 38
artık sona geldik dayandık kuzum ondan böyle inşallah sonu güzel olacakValla ya evren bizimle kafa mı buluyor nedir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
artık sona geldik dayandık kuzum ondan böyle inşallah sonu güzel olacakValla ya evren bizimle kafa mı buluyor nedir![]()
Ahh inşallah yavrumartık sona geldik dayandık kuzum ondan böyle inşallah sonu güzel olacak![]()
günaydınnnnn günaydın günaydınnnngünaydınn size sabahki falımla günaydın diyeyim dedim bu sabahEki Görüntüle 1997429
Hadi inşallah yavrumgünaydınnnnn günaydın günaydınnnn
ohhhhhh cuk olmuşşşş hadi inşallah caninkoooo![]()
dün regl günümdü nasıl ağrım vardı sökemedim bi türlü çok fenaydım bel ağrısından perişan oldum,gece sökmüş neyse kiHadi inşallah yavrumSen naptın
Hadi bakalım son regli olsun insallahhdün regl günümdü nasıl ağrım vardı sökemedim bi türlü çok fenaydım bel ağrısından perişan oldum,gece sökmüş neyse kirahatladım. cumartesi dr.var nasipse kuzum .hap vercek rahim duvarı kalınlaşsın diye .işte dün de folik başlattı ,son regl başladığında foliğe başla demişti.böyle bende durumlar
inşallah canım benim inşallah hepimizin son reglileri olsunHadi bakalım son regli olsun insallahh
kız maşallah,süküneti hic bozmadınSessiz sakin bekledin.İnsallah hakeettiğin mutlulu verir Rabbim
![]()
valla ya bizim mi gözümüze fazla batıyo bilmiyorum ama sürekli gebelikle bebekle ilgili şeyler çıkıyor.igda kesfette bile karsıma gebelik haberleri çıkıyor,Allahım kabus gibi,tüp bebek,asılama igda bile bunları görüyorum![]()
geçen gün tam adet günümde bana beşik çıktı falında haneye gelecek bir bebeğe yada bebek kararı alacağına işaret eder diyodu. Biz kararladık ama Rabbimin hayırla kararlamasını bekliyoruzgünaydınn size sabahki falımla günaydın diyeyim dedim bu sabahEki Görüntüle 1997429
Algıda seçicilik midir nedir anlamadım bndevalla ya bizim mi gözümüze fazla batıyo bilmiyorum ama sürekli gebelikle bebekle ilgili şeyler çıkıyor.![]()
Fala inanma falsız kalma istegeçen gün tam adet günümde bana beşik çıktı falında haneye gelecek bir bebeğe yada bebek kararı alacağına işaret eder diyodu. Biz kararladık ama Rabbimin hayırla kararlamasını bekliyoruz![]()
Amin kuzumm insallahhhinşallah canım benim inşallah hepimizin son reglileri olsun
inan başlamadan ben de sen gibiydim insan başlayınca teslimiyet oluyor inşallah sonu güzel olsun hepimizin
rabbimin yazdığından ne 1 adım ileri ne geri gidiliyor.hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah
aminnn canım aminn inşallah sağlıkla hayırla gelsinler tez zamanda inşallahhhgeçen gün tam adet günümde bana beşik çıktı falında haneye gelecek bir bebeğe yada bebek kararı alacağına işaret eder diyodu. Biz kararladık ama Rabbimin hayırla kararlamasını bekliyoruz![]()
hahahaha dimi doğru vallaFala inanma falsız kalma isteYoksa benim bebe anaokuluna başlamıştı simdiye
Herfalda illaki cıkıyoduy
![]()
günaydın canımmGünaydın kızçeler....
Fala inanma falsız kalma isteYoksa benim bebe anaokuluna başlamıştı simdiye
Herfalda illaki cıkıyoduy
![]()
aynen öyle. kötü çıktı mı zaten aman sallamış bilmiyor iyi birşeyler söyledi mi hıı bak güzelmiş
![]()