- 21 Ağustos 2015
- 32.043
- 97.291
- 598
- 38
Nedemk bacımay deneyeyim bakalım kuzum çok sağol![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nedemk bacımay deneyeyim bakalım kuzum çok sağol![]()
AMİN canım İnşaallahsana da cnm benimm rabbim dualarımızı ibadetlerimizi kabul etsin inşallahh![]()
Aynen aynenartık kendimizle dalga geçmeyi öğrendik canım yaa sorma![]()
Gunaydııınnn guzel haberlerle gelın ıns canlaarrgünaydın kızlaaarr iyi haftalar olsun...
kuşum hadi bakalım bugün ikimizin de dr görüş günü
hayırlı haberler inşallah![]()
babyloading87
aminnn cnm aminnn inşallahhGunaydııınnn guzel haberlerle gelın ıns canlaarr
Kusummm günaydınngünaydın kızlaaarr iyi haftalar olsun...
babyloading87
aminnn bebem aminnnnnnnn inşallahhhh kaçta randevunnnnnnKusummm günaydınn
Hadi hayırlı haberlerle gelellim insss![]()
14.30 ama birde cıkcam gitcem bacım,senin transver bu hafta mıaminnn bebem aminnnnnnnn inşallahhhh kaçta randevunnnnnn
git kuzum git benim de 16:30 nasipse.14.30 ama birde cıkcam gitcem bacım,senin transver bu hafta mı![]()
Ayy cok heyecanlııı kızzgit kuzum git benim de 16:30 nasipse.
yarın güzel haberlerin ibekliyorum inşallahhhh
evet kuzum nasipse bu hafta olacak çarşamba ya da perşembe nasipse bakalım bugün belli olur.
aynen öyle kuzummm elimizden geleni ypaıyoruz takdir rabbimin inşalalh hayırlısını nasip etsinAyy cok heyecanlııı kızzHayırlısı artık yavrum,bundan sonra bekliceez artık
![]()
İstiyorum canim ama her insanda olduğu gibi korkularım endişelerim oluyor çoğumuzda olduğu gibi. Ama bebek hayali bile bu kadar güzel iken gercegi kimbilir nasıldır diyorum kendime ve o an bende herşey bitiyor tüm korkularımı unutuveriyorum bi anda. Eşim cok istiyor. Ve galiba en iyisi herşeyin hayırlısını dileyip zamana bırakmak. Şuan korunmuyorum 3 hafta olacak ve heyecanlıyım :)Canm ıstemekde onemlı tabı kendını zorlayaraktan olacak ıs degıl bu.tabıkı esının dusuncelerıde onemlı o da ıstıyosa akısına bırak zaten rabbım nasıp edecek olsa korunurkende oluyo o yuzden aklına kalbıne ve esıne danıs fıkır al oyle karar ver
Günaydın tatlım. Hadi bakalım hayırlı güzel haberlerle gelirsiniz inşaallahgünaydın kızlaaarr iyi haftalar olsun...
babyloading87
aminnn canım benim aminn inşallahhhhGünaydın tatlım. Hadi bakalım hayırlı güzel haberlerle gelirsiniz inşaallah![]()
iyiyim canım şükür. adeti bekliyorum canım adette kontrole gidicem bende.aminnn canım benim aminn inşallahhhh
rabbim hepimize hayırlı haberler almayı vermeyi nasip etsinnnnn aminnnn amnnn aminnnn
sen nasılsın iyi misin
Ayyy benı bıle heycen bastı yaa hadı bakalm dualarımızı sana yogunlastıralm ılk senın bebıs gozukuyo yolda.git kuzum git benim de 16:30 nasipse.
yarın güzel haberlerin ibekliyorum inşallahhhh
evet kuzum nasipse bu hafta olacak çarşamba ya da perşembe nasipse bakalım bugün belli olur.
Ins hakkınız da hayırlısı olsn canm.rabbım gonlune gore versnİstiyorum canim ama her insanda olduğu gibi korkularım endişelerim oluyor çoğumuzda olduğu gibi. Ama bebek hayali bile bu kadar güzel iken gercegi kimbilir nasıldır diyorum kendime ve o an bende herşey bitiyor tüm korkularımı unutuveriyorum bi anda. Eşim cok istiyor. Ve galiba en iyisi herşeyin hayırlısını dileyip zamana bırakmak. Şuan korunmuyorum 3 hafta olacak ve heyecanlıyım :)
allah razı olsun cnm benim dualarınızı eksik etmeyin duaya çok ihtiyacım var rabbim yardımcımız olsun inşallahAyyy benı bıle heycen bastı yaa hadı bakalm dualarımızı sana yogunlastıralm ılk senın bebıs gozukuyo yolda.