Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Canm ıstemekde onemlı tabı kendını zorlayaraktan olacak ıs degıl bu.tabıkı esının dusuncelerıde onemlı o da ıstıyosa akısına bırak zaten rabbım nasıp edecek olsa korunurkende oluyo o yuzden aklına kalbıne ve esıne danıs fıkır al oyle karar ver
İstiyorum canim ama her insanda olduğu gibi korkularım endişelerim oluyor çoğumuzda olduğu gibi. Ama bebek hayali bile bu kadar güzel iken gercegi kimbilir nasıldır diyorum kendime ve o an bende herşey bitiyor tüm korkularımı unutuveriyorum bi anda. Eşim cok istiyor. Ve galiba en iyisi herşeyin hayırlısını dileyip zamana bırakmak. Şuan korunmuyorum 3 hafta olacak ve heyecanlıyım :)

git kuzum git benim de 16:30 nasipse.
yarın güzel haberlerin ibekliyorum inşallahhhh :dua:
evet kuzum nasipse bu hafta olacak çarşamba ya da perşembe nasipse bakalım bugün belli olur.
Ayyy benı bıle heycen bastı yaa hadı bakalm dualarımızı sana yogunlastıralm ılk senın bebıs gozukuyo yolda.

İstiyorum canim ama her insanda olduğu gibi korkularım endişelerim oluyor çoğumuzda olduğu gibi. Ama bebek hayali bile bu kadar güzel iken gercegi kimbilir nasıldır diyorum kendime ve o an bende herşey bitiyor tüm korkularımı unutuveriyorum bi anda. Eşim cok istiyor. Ve galiba en iyisi herşeyin hayırlısını dileyip zamana bırakmak. Şuan korunmuyorum 3 hafta olacak ve heyecanlıyım :)
Ins hakkınız da hayırlısı olsn canm.rabbım gonlune gore versn

Back
X