Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

kızlar benımde pazartesi akşamından beri pembe kahve gibi akıntım var demiştimya dün karnıma bi sancı girdi wc gittim 2-3 damla kan geldi ama sonra yine bişe yok hayır adetse başlasada bende rahatlasam ne olacaksa olsa artık :) bat 3-4-5 ekim

aaaaa azrass bu giriş sana hiç yakışmadı alıştım enerjik hallerine günaydın canımmmm kendini bırakma dinç olll geçmiş olsun

Sağol tatlımmm....yataktan zor kalktım ya...bıraksalar günlerce uyucam sanki.....bir kahve patlatırım ben kahvaltıdan sonra düzelirim diye düşünüyorum

umutlandırmak istemiyorum ama yerleşme kanaması olmasın o test yapmısmıydın canım...

umutlandırmak istemiyorum ama yerleşme kanaması olmasın o test yapmısmıydın canım...

kanama başlamadan önce pazartesi yaptırmıştım negatif çıktı akşam eve gidimnce kahve pembe akıntı başladı öncesinde yoktu çğguda yerleşme kanamasından 3-4 gün sonra kanda belli olur diyo. ama yerleşme kanaması normal kırmızı olurmuki dün akşam normal kan gibi geldi yani kırmızı ama 3-4 damla sonra durdu yine bende anlam veremedim canım.

yerleşme kanaması pembe de olur diye biliyorum canım...az olması önemli...Bazılarında kahverengi bazılarında açık pembe oluyormuş...bekle 2 gün yogunlaşmassa testi tekrarla

yerleşme kanaması pembe de olur diye biliyorum canım...az olması önemli...Bazılarında kahverengi bazılarında açık pembe oluyormuş...bekle 2 gün yogunlaşmassa testi tekrarla

Öyle yapıcam canım hayırlısı inşallah güzel şeyler olur :)

Kırmızı kart yedim :)) bu ay doktordan hsg istiycem ama bizim hastanede çekilmio nereye gönderirr nasıl olur çok tedirginim

üzülme tatlım Allahtan hayırlısı inşallah en kısa sürede güzel haberlerini alırız bende her an yedim diyorum ama hala başlamadı başlayacak gibi ağrım var dün bıkaç damla kan geldi ama yine durmuş akıntı devam kahve

Kırmızı kart yedim :)) bu ay doktordan hsg istiycem ama bizim hastanede çekilmio nereye gönderirr nasıl olur çok tedirginim
HSG İçin görüntüleme merkezlerini aramaya başladım bile anestezilimi diye sordugum da lokal anestezili dediler ağrılı ama en minimuma indirilio ağrı dendi daha önce cektiren varmı? anestezili yada lokal anestezili

ben çektirmedim ama duyduguma göre eğer kanallar kapalıysa çok ağrılı oluyormuş.....ama açık olanların agrısız oldugunu okumustum. Duruma göre değişiyor. antestezili olup agrı yaşayan bile var canım...Arasında fiyat farkı da varmıs anestezili baya pahallı diyolar.

Slm kızlar bende taşınma yerleşme fln derken bebk fikrine 1 ay ara wermistm dün owülasyon da çift çizgi görünce bu sabah değerlendirdik BAKALİM hayırlısı

ama bunu yaptırmak şart ya eger tıkanıklık varsa gördüğümüz tedavi yasadığımız umutlar hep boşa ne yaparsam yapıım o kafamda hep soru işareti bian önce yaptırmak istiorum.keske zamanında yaptırsaydım.imkanım varken 2 sene öncesine kadar çalıstıgım hastanede çekiliyodu

Valla benim de aklımı kurcalıyor bu tıkanıklık olayı bende yaptırmak istiyorum ama bende kist var 3 ay daha müddet verdi doktorum yoksa ameliyat dedi zaten ameliyat esnasında tüplere de bakıyorlarmıs...beklesemmi yoksa direk tüplere mi baktırsam kafamı karıstırıyor. Diğer yumurtalıgım temizdi görünürde birşey çıkmadı ama oda tıkalımı acab diyorum kendimce.... amannnnnn kadın olmak zor.

Günaydin kizlaaaaar Bugun gunlerden BAT. Bakalim tek bir gun bile sasmayan reglim bugun beni yaniltacak mi. Pazartesi test yapmistim negatifti. Insallah bir mucize olur. Gece heyecandan uyuyamadim

İnşallah gelmez canımmmm....kış kış kırmızılar kış kış

Sırf bende herzaman güçlü görünmeyi tercih edenlerden olduğum için buraya katıldım. Herşeyi içinde nereye kadar yaşayacaksın sonuçta stres yapıp yapıp bebişlerin olmasına engel olacaksak?. Haydi dökelim içimizdekileri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…