Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

bende 15 aylık evliyim. hazirandan bu yana istiyorum (eşim evlendiğimiz günden bu yana) biz denedk olmadı yada sorunum var değilde kist için gidince doktorda önerdi kistinde yokken hadi hamilikte düşün dedi bizde niyet ettik ama kistimde oluyor arada diye hızlandırdı yani birden çocuğum olmuyormuş muamelesi gördüm şaşkınım açıkcası istiyorum dememle ilaca başlamam 2 ay aldı :) kişiliğimde ciddi kendi annem bile hadi diyemiyor. oldum olası çocukları severim yiğenimin nredeyse artık annesiyim :) Allah sanada versin diyenlere amin bile diyemiyorum . senin bak şükür dönüklüğü gitmiş rahminin bence adet olmaya bak bir an önce yumurtalarında oluşuyor. ayrıca kafamı ağrıttığın falanda yok

İdrarda hemen pozitif vermeyebilir, bati birkac gün gecmesi gerek. Kirmiziyi gormedikce umutlar bitmesin. Rabbim ol dedikten sonra hersey olur.

Ahh ağzından ball damlıyor arkadaşım. :) insaAllah Rabbim ol der. Amenna. Ben ne bilim yakın ya varsa silik te olsa çıkardı gibime geldi. Ama bembeyaz di

Ay aynen yigenlerimin yaninda yerim bambaşka. Ben onları aşırı çok seviyorum ve hissediyorlar bence onlarda bunu. :)
Sana da geçmiş olsun insaAllah bir an önce alırsın sende müjdeli haber. Hakkımızda hayırlısı...

canlarım inşallah en kısa sürede allahım hepimize bebek kısmet eder umudunuzu kaybetmeyin

inşallah sen benden önce alırsın. daha uzun zamandır beklyorsun çünkü. insan stres oluyor yapmıyorum yapmamalıyım derken birden düşüncelerin içinde buluyorsun kendini. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.

Valla. Oysa ki sanıyordum ki düşündüğümüz an bebiş gelecek. Öyle olmuyormuş ... birlikte mujdelerimizi veririz insaAllah. :)

Valla. Oysa ki sanıyordum ki düşündüğümüz an bebiş gelecek. Öyle olmuyormuş ... birlikte mujdelerimizi veririz insaAllah. :)
ben doktorun ısrarlarına rağmen onun dediği ayda değil kendi istediğim ayda korunmamaya başladım. hatta dedi öyle kolay dedil bebek yapmak sen 2-3 ay öncesinden başlaki moralin bozulmasın strese girme acele ettirme bende hatta eşime bile çıkıştım dr. çok biliyo bu ay denersek ya tutarsa kış bebeğimi olsun donsun mu soğuktan diye :) hey Allahım meğer nede haklıymış...

ya kızlar benim reglime 7 gün kaldı...ama dünden beri inanılmaz bir akıntım var. Reglime yakın da olur ama bu böyle bildigin şakır şakır geliyor..dayanamadım peçete koydum altıma ve o bile sırılsıklam oldu. acaba üşüttüm mü ben ya mikrop kapmıs olabilir miyim.( gerçi kaşıntım felan yok ama) şeffaf daha çok ve çok az beyaz kıvamlı geliyo...yeniden mi yumurtuluyorum acep ben amannnn gelsede bir kurtulsam

canım benımde öyle oldu benım adetten önce hiç akıntım olmazdı ama bildiğin evde olsam her 3-4 saatte bir çamaşır değiştirirdim dediğin gibi peçete koyarak dolandım :) 2 gun falan öyle oldu sonraki gün pembe kahve kan gibi akıntı başladı bakalım sonumuz ne olacak :)

valla canım hayırlısı olsun tabi...ama benim gebelikden kaynaklı oldugunu düşünmüyorum sanıyorum yani. sadece korktum başka birşey mi var acaba diye....Zaten kistle uğraşıyorum birde başka birşey çıkmasın başıma...

genelde enfeksiyondan olur ama bilemedim canım benımde bir ara rahım ağzı intihalanması vardı ilaç kullandım geçmişti ki adetten önce hiç olmazdı amannnn ne gelecekse gelsin insan geriliyo ben adet olcam hissediyorum :)

Ay ne güzel pozitifsin. Ben bu ay o kadar emindim ki nerdeyse. Yarin bat. Sabah test yaptım negatif. Bu için de bitti umutlarım. Ama senin hala devam ediyor masaAllah. İnsaAllah pozitif i gorursun

Canim umudunu kaybetme. Negatiften sonra pozitifi goren cok cunku. Kan testinde bile cikmayanlar var. Kirmizilari gorene kadar vazgecmek yok

kaç aydır deniyosun?

ben 3 yıldır deniyorum canım bayağı uzun bir süre oldu yani. ama kadın doğum doktorumda yanlış tedavi uygulamış şimdi doktor değiştirdim bakalım. bugün doktora gittim yumurtalar büyümemiş boş geçeceğiz bu ayı dedi diyetisyene de gittim bugün kiloda vereceğim aynı zamanda bakalım birdahaki ay ilacın dozunu arttıracakmış. yani bir sonraki ayada beraberiz

birde enfeksiyon olmasın mümkünse yetti canıma aaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…