Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Günaaaaayyyyydııınn can kizlaaaaar uzun bir aradan sonra merhaba bu ay da benden ümidi kesin reglim biteli 3 gun oldu fakat ovulasyom doneminde maaaalesef ki birliktelik olamycak annemin rahatsizligindan dolayi ben anneme taşındım tam 10 gun daha burdayim artik o evredede kacirmis olucam bu dönemi artik başka aya diyorum ama sizi takip ediyorum her gecen gün güzel haberler aliyoruz ne guzel

Ben geldiiiiiimsayfalari daha yeni bitrdim valla.nalan canim tebrik ederim nasil sevimdim yemnle rabbim kucagna almayi nasip etsin saglikli shhatli bizede dua et

Hosgeldin caniiiim, ozlettin valla kendini.
Amin tatlim, dualarim hep sizinle. Bi Bmt2008 bi de cansu epeydir yok. Cansu birkac gune gelir herhalde, o da ben gibi tatilde su an

Destegnze ihtiyacum var bu ay canim.konuyla alakali degil benim durumm ama bu ay listede olmasamda topige alrsanz benide cok sevinirm

Canim gecmis olsun,cok ciddi bir sey degil kisa surede hallolur Allahin izniyle. Korunacagin surecte esin ve sen dogal ve saglikli beslenmeye ozen gosterin ki sonraki aya super bir sekilde hazor olun!

Hoşgeldin caniim, hic belli olmaz o isler sen her firsati degerlendir yine de

5 ,5 yıl oldu halamın kızıyla bir hafta arayla evlendik onun 2 kızı var büyük kızı okula gönderiyo bu sene. benim hiç olmadı bazen diyorum evlenir evlenmez olsaydı bizde gönderirdik şimdi.

Hic oyle dusunme bence canim, o sekilde karsilastirmalar yapmak saglikli degil. Hepimizin kaderinde yaziyor neyi ne zaman yasayacagimiz, bize dusen sabirla, inancla beklemek... Rabbim sagliklisini, hayirlisini versin ve bekleyiste olan herkese bol bol sabir...

Karşılaşrırma yapmıyorum pek düşünmemeye çalışıyorum yinede bazen düşüyo aklıma Rabbim sabır versin inşallah ben olucağına inanıyorum zaten Rabbim zamanı gelince verecek inşallah.

burası ne kadar sessizleşti yahuuuuuuuu....Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

aa bende bugun kızlar niye yazmıyor diyorum bana gelmiyomuş bildirim niye böyle olduki

kızlarrrrr çok heyecanlıyım yarın doktora gideceğim umarım yumurta büyümüştür de çatlatma iğnesini yapar dua edin lütfennnnnnn

slmmmm kızlaaaaaarrrrr bugün sayfa çok sessizz geçmişi okuyum dedim hemen bitti herkes iyi mi bat. yaklaşanlar ne alemdee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…