- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 133
- 36
Ins hayırlı olur senın ıcın canm ama 2700 cok pahalı degıl mı ya.baska bı yerde arastırıp yaptırsan olmazmıymıskızlar ben geldim drdan.Ameliyat dedi hatta salıya gün bile verdi ama ben bayram sonrası yapalım bari dedim.Bayram dönüsü randevu alcam polip ameliyatı için.Bende durum bu.Birde maşallah 15dklık ameliyata 2700 tl dediler.Doğum yapıoruz sanki
Valla bende onu düşündüm ama koci elli yer gezdirme bizi diyoIns hayırlı olur senın ıcın canm ama 2700 cok pahalı degıl mı ya.baska bı yerde arastırıp yaptırsan olmazmıymıs
Aa pahalıymış baya ben bu fiyatin yarısına dogum yaptim kiz. Sonu bebis olsun inşaallah. Bu polip olayını da hic bilmiyorum tüpleri mi tıkıyor o yuzden mi alınıyor ?kızlar ben geldim drdan.Ameliyat dedi hatta salıya gün bile verdi ama ben bayram sonrası yapalım bari dedim.Bayram dönüsü randevu alcam polip ameliyatı için.Bende durum bu.Birde maşallah 15dklık ameliyata 2700 tl dediler.Doğum yapıoruz sanki
Aynen hersey tıcarı artık.rabbım yardm etsn yolunu acsın ınsValla bende onu düşündüm ama koci elli yer gezdirme bizi diyoAzcık ticari geldi bana da ne kullanıyosn yani okadr da 2700 tl 15 dklık islem
Hadi hayırlısı canım ya insaalah bundan sonrasinda bebis gelir kendiliginden. Evet o kadar süre için pahaliymis başka yere gitme imkanin varsa bi git fiyat al istersen. Ama yeniden muaneydi gündü uzun surecekse mecburen olcan kuzum. Hakkında en hayirlisi olsun canım Rabbim hayırlısını bizi yildirmadan versin inşaallahkızlar ben geldim drdan.Ameliyat dedi hatta salıya gün bile verdi ama ben bayram sonrası yapalım bari dedim.Bayram dönüsü randevu alcam polip ameliyatı için.Bende durum bu.Birde maşallah 15dklık ameliyata 2700 tl dediler.Doğum yapıoruz sanki
Aynen cnm kardeşim 2750 tlye doğum yaptı.Suit oda da kaldı.Polip kendi drm buzamana kadr alınmasına gerek yok demişti.Uuzunca bi süredir benle yasıyor bunlar.Tüplerle bağlantısı yok benimkilerin.Rahim içinde benimkiler.Yeni dr gebelik oluşumunu engeller,asılama da zaten az olan sans düşer dedi.Ben başka dra gitme taraftarıyım koci gidelim aldıralım gezdirirp durma bizi diyor.Alıncaksa da daha uygun bi fiyata alınabilir diye düsünüyorm .Bayramdan sonra bakcz bakalım kim baskın gelcekAa pahalıymış baya ben bu fiyatin yarısına dogum yaptim kiz. Sonu bebis olsun inşaallah. Bu polip olayını da hic bilmiyorum tüpleri mi tıkıyor o yuzden mi alınıyor ?
Amin kuzum insallahhHadi hayırlısı canım ya insaalah bundan sonrasinda bebis gelir kendiliginden. Evet o kadar süre için pahaliymis başka yere gitme imkanin varsa bi git fiyat al istersen. Ama yeniden muaneydi gündü uzun surecekse mecburen olcan kuzum. Hakkında en hayirlisi olsun canım Rabbim hayırlısını bizi yildirmadan versin inşaallah
Maalesef cnm yaAynen hersey tıcarı artık.rabbım yardm etsn yolunu acsın ıns
Günaydın canım.Hayırlı haftalar... Sabah sabah sinirle başladım hadi hayırlısı yaaGünaydın canımlarr
Hayırlı haftalaar
Günaydın seker.ya cansudan bı haber yok mu lavesde kayboldu buradan.hep bı heycanla gırıyorm topıge ama yok bı haberGünaydın canımlarr
Hayırlı haftalaar
Hayırdır ins bacım nolduGünaydın canım.Hayırlı haftalar... Sabah sabah sinirle başladım hadi hayırlısı yaa
Ewvt cnm bizde meraktayz ama yoklar,bende sorup sıkboğaz etmek istemiyorm ama meraktayım.Günaydın seker.ya cansudan bı haber yok mu lavesde kayboldu buradan.hep bı heycanla gırıyorm topıge ama yok bı haber
Bende insta dan sordum cevap gelmedi ustelemek istemedim firsat bulduğunda mutlaka girip haber verecektir diye bekliyorum.Ewvt cnm bizde meraktayz ama yoklar,bende sorup sıkboğaz etmek istemiyorm ama meraktayım.
Insaallah guzel haber verır bızede olsn beklerız tek ne yapalmEwvt cnm bizde meraktayz ama yoklar,bende sorup sıkboğaz etmek istemiyorm ama meraktayım.
İnsallah cnmInsaallah guzel haber verır bızede olsn beklerız tek ne yapalm
İnsallah cnmben bile merak ediyorum vallahi cansuyu :) çok muhabbetimizde yok ama günlerdir sırf meraktan bakıyorum buraya inşallah gönlüne göre olur herşey :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?