Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Ins hayırlı olur senın ıcın canm ama 2700 cok pahalı degıl mı ya.baska bı yerde arastırıp yaptırsan olmazmıymıs

Aa pahalıymış baya ben bu fiyatin yarısına dogum yaptim kiz. Sonu bebis olsun inşaallah. Bu polip olayını da hic bilmiyorum tüpleri mi tıkıyor o yuzden mi alınıyor ?

Hadi hayırlısı canım ya insaalah bundan sonrasinda bebis gelir kendiliginden. Evet o kadar süre için pahaliymis başka yere gitme imkanin varsa bi git fiyat al istersen. Ama yeniden muaneydi gündü uzun surecekse mecburen olcan kuzum. Hakkında en hayirlisi olsun canım Rabbim hayırlısını bizi yildirmadan versin inşaallah

Aa pahalıymış baya ben bu fiyatin yarısına dogum yaptim kiz. Sonu bebis olsun inşaallah. Bu polip olayını da hic bilmiyorum tüpleri mi tıkıyor o yuzden mi alınıyor ?
Aynen cnm kardeşim 2750 tlye doğum yaptı.Suit oda da kaldı.Polip kendi drm buzamana kadr alınmasına gerek yok demişti.Uuzunca bi süredir benle yasıyor bunlar.Tüplerle bağlantısı yok benimkilerin.Rahim içinde benimkiler.Yeni dr gebelik oluşumunu engeller,asılama da zaten az olan sans düşer dedi.Ben başka dra gitme taraftarıyım koci gidelim aldıralım gezdirirp durma bizi diyor.Alıncaksa da daha uygun bi fiyata alınabilir diye düsünüyorm .Bayramdan sonra bakcz bakalım kim baskın gelcek

Amin kuzum insallahhAldırcam evet kociyi kandırabilirsem başka bi hastaneye daha fiyat sorcam

ben bile merak ediyorum vallahi cansuyu :) çok muhabbetimizde yok ama günlerdir sırf meraktan bakıyorum buraya inşallah gönlüne göre olur herşey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…