- 21 Ağustos 2015
- 32.035
- 97.243
- 598
- 38
folik asite başladım yine cnm.Valla en son bu işlere baslarken bakıldı işte.Yarın sorcam bakalım dra hangi bölüm ilgileniyr diye.Buyuk ıhtımal bı vitamin eksıklıgıdr canm kan b12 veya demır eksıklıgı gıbı.sen baktırdın mı hıc degerlerıne
Daha 1 hafta v armış bata cnm.Dur bakalım gelmeden umudu kesmek yokkkayperri aynen canım biz de yoğunuz vallahi. Yazlığa geçicez eşyaları hazırlıyoz götürülecekleri. Adet ağrım da başladı yarın gelir herhalde. Bu aşılama da tutmadı. Artık tüp bebeğe geçicez. Acaba 1 ay ara yeter mi ya da bir kaç ay mı ara versem
Aşılama da erken geliyor canım. 15 gün sonra adet günün oluyor ipneli aşılamadaDaha 1 hafta v armış bata cnm.Dur bakalım gelmeden umudu kesmek yokkk
humm onu bilmiodum cnm bnAşılama da erken geliyor canım. 15 gün sonra adet günün oluyor ipneli aşılamada
İğneliAşılama da erken geliyor canım. 15 gün sonra adet günün oluyor ipneli aşılamada
Geldi bile reglim şu an. Bazılarında 10 gün erken ya da geç gelirmiş. İğneli olanda böyle oldu. Klomenle aşılama da böyle olmamıştı.humm onu bilmiodum cnm bn
Hayırlısı kuzum ya var5dır bundada bir hayır. Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman geç canım.ayperri aynen canım biz de yoğunuz vallahi. Yazlığa geçicez eşyaları hazırlıyoz götürülecekleri. Adet ağrım da başladı yarın gelir herhalde. Bu aşılama da tutmadı. Artık tüp bebeğe geçicez. Acaba 1 ay ara yeter mi ya da bir kaç ay mı ara versem
Aa geçmiş olsun yavrumm,Allah beterinden korusungünaydın arkadaşlar.
yeni bat bildircem hiç süpriz olmamış olsada
cansu1109 arkadaşım geldiğinde güncellersin inş. 15/07/2017
herkese iyi hafta sonları dilerim.
izmir çok sıcak, gece bunaltıcı bir hava vardı resmen.
Sabahta 4,7 şiddetinde deprem oldu.
Rabbim bir bekleyiş içinde olanların selametini versin, içindede bizlerin inş.
aminn devamlı oluyor zaten gün içinde bi çok kez hissediyorum, alıştım sanırım bu duruma.Aa geçmiş olsun yavrumm,Allah beterinden korusun
aminn devamlı oluyor zaten gün içinde bi çok kez hissediyorum, alıştım sanırım bu duruma.
aaa hiç hissetmedim ben bu sefer geçmiş olsun.günaydın arkadaşlar.
yeni bat bildircem hiç süpriz olmamış olsada
cansu1109 arkadaşım geldiğinde güncellersin inş. 15/07/2017
herkese iyi hafta sonları dilerim.
izmir çok sıcak, gece bunaltıcı bir hava vardı resmen.
Sabahta 4,7 şiddetinde deprem oldu.
Rabbim bir bekleyiş içinde olanların selametini versin, içindede bizlerin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?