Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Öyle tabi ama insanın hevesi kalmıyor ya ondan ben fb ig hepsini kaldırdım telden.İcimden gelmio buara bakmak sosyal meydaya bakmak.İcten ice bunalımda mıyım neyim kız?
Ben sosyal medya kullanmıyorum 2 yılı geçti bende mi bunalımdayım ki yok yok değiliz normaliz bizzz

Kızlar günaydun
Dünkü bozuk testte t cizgisinde silik cizgi vardı ama test bozuk ama icime kurt düstü yenisini yaptım.Silik bi cizgi var ama adete de 5 gün var daha

Eklentiler

• image.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar günaydun
Dünkü bozuk testte t cizgisinde silik cizgi vardı ama test bozuk ama icime kurt düstü yenisini yaptım.Silik bi cizgi var ama adete de 5 gün var daha
evet var cok da silik degil direk belli oluyor. Onsaallah koyulasir regl gununu bekle hemen de coşturmak istemem ama harika ya geliyor insalllah bu sefer

evet var cok da silik degil direk belli oluyor. Onsaallah koyulasir regl gununu bekle hemen de coşturmak istemem ama harika ya geliyor insalllah bu sefer
Pazar reglm bacım hadi inss ben bi inanamadım sabah tepindim sonra dedim kızım sakin ol.Eylül 2 evlilik yıl dönmümüz gelmezse pazara kadar gitcem kan vercem.Kociye de 2sne kadar söylemicem.Bakalım kısmet bacım

Pazar reglm bacım hadi inss ben bi inanamadım sabah tepindim sonra dedim kızım sakin ol.Eylül 2 evlilik yıl dönmümüz gelmezse pazara kadar gitcem kan vercem.Kociye de 2sne kadar söylemicem.Bakalım kısmet bacım
Yaaa hadi insaallah cok cook harika olacak aşırı sevindim

Kızlar günaydun
kız ne heveslendirmek isterim nede hevesini kırmak ama var gibi inşaallah koyulaşır.adetini bekle adet günü yine yap.Ayyy hadi inşaallah yaaa kızz heyecan oluştu ya bende.

Kızlar günaydun
Ayyy bende gordum daha bata da varmıs hadı ıns kuzum guzel haberler beklıyorm rabbım buyuk cok buyuk ol derse olur.ıns guzel bı bayram hedıyesı verır sıze

Mrb arkadaşlar nasılsınız ?
Benim adetime 4 gün var testim böyle çıktı sizce hamilemiyim ?

Eklentiler

• IMG_4466.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 56
kız ne heveslendirmek isterim nede hevesini kırmak ama var gibi inşaallah koyulaşır.adetini bekle adet günü yine yap.Ayyy hadi inşaallah yaaa kızz heyecan oluştu ya bende.
günaydın cnm dün dayanamadım is cıkısı kan verdim az önce aldım sonucu 0.04 Hayırlısı artık bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…