Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Günaydın kızlar nasılsınız? neler yapıyorsunuz? pek giremiyorum bu ara
günaydın işe geldim, dolaptaki bütün dosyaları masaların üstüne yığdm yerleştirmem gereken evrakları yerleştirip kaldırmam lazım ama gel gör ki pc ye boş boş bakıyorum.
sen nasılsın

günaydın işe geldim, dolaptaki bütün dosyaları masaların üstüne yığdm yerleştirmem gereken evrakları yerleştirip kaldırmam lazım ama gel gör ki pc ye boş boş bakıyorum.
sen nasılsın
iyiğim canım bende. bizimde bu ara işler yoğun değil evrakları düzeltmem lazım ama 2 düzeltsem 3 duruyorum. sırtımla boynumda ağrıyo pfffff.

Günaydın hanımlar,napıosnuzzz?Özledim siziii..Ya biz ne güzel topiktikkk canlı kanlıAnlatacak biseyimiz de kalmadıHerkesler gitti

Günaydın hanımlar,napıosnuzzz?Özledim siziii..Ya biz ne güzel topiktikkk canlı kanlıAnlatacak biseyimiz de kalmadıHerkesler gitti
ayıp ettin şimdi tatlımmm anlatacak çokk şey varrrr. öncelikle düğünüme herkes davetli tarih net olmasada düğün kesin gelin oynayak bursaya fena alıştım bir ayağım orda artık valla uygun olursa buluşsak süper olur eski bursa planımızı gerçekleştirmiş oluruzzz çok hızlı gelişiyor herşey gibi görünsede ayrılalı ağustos ayında 2 yıl olacak zaman çabuk geçiyor. ama iyiki var dediğim biri girdi hayatıma kendimi özel hissetmeme sebep oldu bu yüzden mutluyummm. şuan aklımda bebekle ilgili hiçbirşey yok olmayacağına programlı beynim bu yüzden artık pek takmıyo gibiyim yada henüz cinsel birlikteliğim olmasığı için böyle düşünüyorum cinsellik açısından çok çekimserim nasıl olur bilmiyorum ama çok utanıyorum düğünden sonra zamanla onada alışırım elbet diye düşünüyorum(bu arada beni ilk düğünde öpecek galiba o kadar çekingenim) benden bu kadar tatlımmmm seviyorum siziiii

canım mutlu olmana sevindim. zaman ne kadar çabuk geçiyor yaa daha çok yeni gibi. böyle daha kıymetli olursun boşver

Günaydın canım iyi haftalar... dağıldık yaa.. aynen devam grip oldum bide üstüne adet oldum hem o hem bu hafta sonu zor geçti. sen nasılsın neler yapıyorsun?

Günaydın canım iyi haftalar... dağıldık yaa.. aynen devam grip oldum bide üstüne adet oldum hem o hem bu hafta sonu zor geçti. sen nasılsın neler yapıyorsun?
günaydın kusummm
Napim aynı devam,dün Uludaga gittik üşütmüşüm galiba midem karışıkBende bu ay enfeksyın mu var ne var,yumurta akıntım yeşil yeşil geliyor:S
Onun dışında hersey aynı yavrum..

ooooooooooooHayırlı olsun yavrummmm
Kızz hadi senden gülsün yüzümüz barii:)
Yavrum kız evi naz evi beklesin düğüne kadar:)))))))))))

Selam kızlar bende kulak ağrısıyla boğuşuyorum . Sarınsağı çatala takıp pişirdikten sonra ince bir pamukla kulağıma koyuyorum biraz hafiletiyor ama dün akşam ağrının kendiside, sarımsağın kokusuda çekilmez oldu.

Aa geçmiş olsun yavrumSu flaan mı kaçtı neden oldu ki

Aa geçmiş olsun yavrumSu flaan mı kaçtı neden oldu ki
geçen yılda olmuştu iğne vermişti doktor ancak öyle atlatabilmiştim, bu yılda oldu.Hamilelik boyu ağrı kesici içmeyen ben, 2 kez içtim uyuyabilmek için ağrı dayanılmaz değil fakat başıma vuruyor, kulağım zonklaması başımın zonklaması derken hafta sonu zorladı baya.şuanda pamuk tıkadım geldim. Akam sarımsak koymuştum hafifletti sanırım.

Dikkat et kuzum. yanma kaşıntı olursa ihmal etme git doktora.

Geçmiş olsun canım.nasıl oldun geçti mi ağrın

Offf cok geçmiş olsun yavrumm..Hamilelik tabi bi işlem de yapılamıyor

Geçmiş olsun canım.nasıl oldun geçti mi ağrın
sağolasın, her an tetikte kulağıma pamuğu tıkadım öyle geziyorum. Bugün tetanozun 2. dozunu vurulacaktım aile hekimliğinde, gitmişken kulağımıda gösterdim enfeksiyon yok ama tıkalı. gliserin kullanıp yıkatman lazım dedi. İş yeri hekiminede gösterdim oda ayı şeyi söyledi ama tıkanıklığın gitmesi için bir karışım verdi eczanede hazırtlat bu iyi gelir dedi. hafta sonu kontrolum var biraz sıkıp dişimi dra sorayım karışım için bişi demezse kullanırım. sizin nasıl gidiyor. 2lt su hamilelikte yetmiyor sanırım kızlar. 2 bardak suyla günü tamamlayan ben 2lt zorla içiyorum, hafta sonu evdeyken ihmal ettim çok koyu renkli idrarım. Suya yine bolca devam etmeye çalışsamda açılmadı bu defa rengi. FDr a söylesem fitil verir diye çok korkuyorum ebeye sordum bugün şeker tahlil sonucun gayet iyi ama suyu arttırınca geçmezse böbrek kaynaklıda olabilir dedi. hadi bakaım sakin durabiliyorsan dur haftasonuna kadar

deliiiiiiiitöbe töbee
Yavrum yedin hamileliği hayırlısıyla Olur okadarrr
size de nasip olsun en kısa zamanda inş.
ama bu aşamaya kolay gelinilmiyor , iş yerinde tuzluklar mı havada uçmadı, evde kumandalar mı. Sanki Çok sakin bir insanmışım gibi sona yaklaştıkça ani çıkışlarım arttı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…