Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

dün gece 1-2 damla geldi koyu kırmızı bayağı,geceden beri içerde calısma var karnım gurul gurul tam geldi diyıorm akıntı çıkıyor gelen..Cok kararsızım sökülmeyi mi bekliyim kan mı vereyim,idrardan mı bakayım bilmiyrom..Hemsire de bekle istersen ilacı 1 gün kullanmaman cok bisy kaybettirmez sana dedi.Sonucta günde 1 tane kullanıyosn dedi..Zaten normalde en gec cmrts test günümdü.Bugun 13.gün asılama 14.gün iğne..Bakalım ilerleyen saatler ne gösterecek:)

beklemen en doğru yolu göstercektir. keşke sakin olabilsek. eğer bekleyebilirim dersen test yapman gereken gün yap, o zamana kadar zaten akıntının şekli kıvamı sana daha fazla bilgi vercektir.
tabi bunlar sakin olabildiğimiz sürece geçerli...

Canım sen bilirsin tabi ama gününe fazla kalmamış bekle istersen zaten yarına kadar akıntın yada lekelenmen belli eder kendini.

1.34 cıktı kızlar..Asılama da tutmadı
Hayırlısı kuzum sıkma canını. Hoş her adetin ilk günü insan ister istemez sıkılıyor ama bizimde sınavımız buymuş diyoruz be kuzum Allah bundan büyük dertler sıkıntılar vermesin kucağımızı boş bırakmasın inşallah

Amin yavrummm
Elden gelen bisey yok
Sen napıosn nasıl gidiyor

Slm herkese arkadaşlar ayın 8 inde çok açık kahverengi lekem geldi sonra kesildi 2 gun tık yok normal akıntıya döndü bu adetime yakın bir tarihteyim her an oldum olacağım resmen dalga geciyor benle umut etmek istemiyorum.Koyu kahve gelirdi adetimden önce ama sürekli gelirdi sonra kana ceviyirdi kafam karıştı

Hayırlı cumalar canım. AMİN. Sen nasılsın bebiş nasıl?
şükür Allah c.c. bu günümüzü aratmasın.
Önümüzdeki ay izne ayrılcam, gün sayıyorum resmen, işlerim yoğunlaştı saçma sapan bir hal aldı ... Gerçekten Allah yardımcım olsun.

Hayırlı cumalar kızlar, Rabbim kabul edilmiş dua serinliği versin gönlümüze.

Sizler hayırlısıyla gebelik haberi, gebe olanlarda sağsağlim kucağına alsın, anne olmuşlarınkinede uzun ömürler versin.

Topik iyice dağıldı, ama hala bekleyenler duamı eksik etmiyorum.

Canımm napıosn,nasıl gidiyo son 3 ay kalmış kız masallahValla öyle dağıldık
Benim dün kontrol vardı adet sonrası,stebil hersey..Ama subattan önce 2.asılamaya geçmeyi düsünmüyormOnun dışında hersy aynı,bugünümüze sükür

dinlen biraz mola verdiğin daha iyi olur bence.
Hem yumurtalar ilaçla uyarılmış oluyor zaten, 3 ay kadarda devam ediyormuş etkisi, Kendine ayırdığın dinlenme süresi içinde de şansın yüksek diyebiliriz. Hayırlısıyla 2. ye gerek kalmadan gelir inş.
Aynen pek kalmadı, İzne ayrılmama 1 ay kaldı. Heüz bir hazırlık yapmış değilim bebek içinde. Listeler hazır, yapılcaklar belirlendi. Lohusa takımıydı, kapı süsüydü, Dönencesiydi, uyku arkadaşıydı derken hepsini kendim yapıcam inş. Beklemedeyim bende ...
Sizelere nasip olsun inş.

O hazırlıklar hıc bıtmez.her carsıya cıktıgında bısey almıycam dersın ama elın kolun bebek esyasıyla dolu olur.rabbım saglıklı sıhhatlı kolayca kavusmayı nasıp etsn canm.bu zamanın coukları cook fena oluyo kendıme bıle vakıt ayıramıyorm.bugun 40 ımız cıktı sukur bızımde.darısı sıze olsn

babyloading87 canm hakkında hayırlısı olsn herseyın bı zamanı var ıns o zaman da yakındadır rabbım sana ve ısteyen herkese tattırsın hayırlısıyla bu duyguyu

amin inş ama ben 7.aydayım dün sadece bebek arabasıyla, beşiğini aldım başkada birşey almış değilim. 1 Günde alıcam nasipse hepsini tıpkı çeyizimde yaptığım gibi. Sevmiyorum çünkü alışveriş yapmayı.
Maaşallah size, darısı bizlere olsun inş. Sağlıkla büyütesin.

Amın canm ıns. bende 100 de 80 nını bı cıkmada almıstm.tabı bı de kendımuz ıcın alıs verıs var hastane ıcın falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…