- 21 Ağustos 2015
- 32.009
- 97.150
- 598
- 38
dün gece 1-2 damla geldi koyu kırmızı bayağı,geceden beri içerde calısma var karnım gurul gurul tam geldi diyıorm akıntı çıkıyor gelen..Cok kararsızım sökülmeyi mi bekliyim kan mı vereyim,idrardan mı bakayım bilmiyrom..Hemsire de bekle istersen ilacı 1 gün kullanmaman cok bisy kaybettirmez sana dedi.Sonucta günde 1 tane kullanıyosn dedi..Zaten normalde en gec cmrts test günümdü.Bugun 13.gün asılama 14.gün iğne..Bakalım ilerleyen saatler ne gösterecek:)eğer ki adet olcaksan kan vermek seni daha çok üzebilir zeynep.
progestan kullandığın için bıraktığında bir iki gün sökülme süresi olabilir yada tutunma evresi.
Rabbim daha fazla aratmadan versin inş. Elimizden geleni yapıyoruz geri kalan herşey onun elinde.
beklemen en doğru yolu göstercektir. keşke sakin olabilsek. eğer bekleyebilirim dersen test yapman gereken gün yap, o zamana kadar zaten akıntının şekli kıvamı sana daha fazla bilgi vercektir.dün gece 1-2 damla geldi koyu kırmızı bayağı,geceden beri içerde calısma var karnım gurul gurul tam geldi diyıorm akıntı çıkıyor gelen..Cok kararsızım sökülmeyi mi bekliyim kan mı vereyim,idrardan mı bakayım bilmiyrom..Hemsire de bekle istersen ilacı 1 gün kullanmaman cok bisy kaybettirmez sana dedi.Sonucta günde 1 tane kullanıyosn dedi..Zaten normalde en gec cmrts test günümdü.Bugun 13.gün asılama 14.gün iğne..Bakalım ilerleyen saatler ne gösterecek:)
Canım sen bilirsin tabi ama gününe fazla kalmamış bekle istersen zaten yarına kadar akıntın yada lekelenmen belli eder kendini.dün gece 1-2 damla geldi koyu kırmızı bayağı,geceden beri içerde calısma var karnım gurul gurul tam geldi diyıorm akıntı çıkıyor gelen..Cok kararsızım sökülmeyi mi bekliyim kan mı vereyim,idrardan mı bakayım bilmiyrom..Hemsire de bekle istersen ilacı 1 gün kullanmaman cok bisy kaybettirmez sana dedi.Sonucta günde 1 tane kullanıyosn dedi..Zaten normalde en gec cmrts test günümdü.Bugun 13.gün asılama 14.gün iğne..Bakalım ilerleyen saatler ne gösterecek:)
1.34 cıktı kızlar..Asılama da tutmadıCanım sen bilirsin tabi ama gününe fazla kalmamış bekle istersen zaten yarına kadar akıntın yada lekelenmen belli eder kendini.
Hayırlısı kuzum sıkma canını. Hoş her adetin ilk günü insan ister istemez sıkılıyor ama1.34 cıktı kızlar..Asılama da tutmadı
Hayırlı cumalar canım. AMİN. Sen nasılsın bebiş nasıl?hayırlı cumalar kızlar.
Her zamanki duam Rabbim bir bekleyiş içinde olanlara beklediklerini nasip etsin. Amin.
İyi misiniz.
Amin yavrummmHayırlısı kuzum sıkma canını. Hoş her adetin ilk günü insan ister istemez sıkılıyor amabizimde sınavımız buymuş diyoruz be kuzum Allah bundan büyük dertler sıkıntılar vermesin kucağımızı boş bırakmasın inşallah
Hayırlısı olsun canım son negatifin olsun inşallah. Esine de takviyelere baslayin bu ay daha güzel olur umarım1.34 cıktı kızlar..Asılama da tutmadı
şükür Allah c.c. bu günümüzü aratmasın.Hayırlı cumalar canım. AMİN. Sen nasılsın bebiş nasıl?
ne olsun canım aynı işe git gel ömür tüketiyoruz.Amin yavrummm
Elden gelen bisey yok
Sen napıosn nasıl gidiyor
Allah yardımcın olsun.. Sayılı gün çabuk geçer az kalmış izneşükür Allah c.c. bu günümüzü aratmasın.
Önümüzdeki ay izne ayrılcam, gün sayıyorum resmen, işlerim yoğunlaştı saçma sapan bir hal aldı ... Gerçekten Allah yardımcım olsun.
Canımm napıosn,nasıl gidiyo son 3 ay kalmış kız masallahHayırlı cumalar kızlar, Rabbim kabul edilmiş dua serinliği versin gönlümüze.
Sizler hayırlısıyla gebelik haberi, gebe olanlarda sağsağlim kucağına alsın, anne olmuşlarınkinede uzun ömürler versin.
Topik iyice dağıldı, ama hala bekleyenler duamı eksik etmiyorum.
dinlen biraz mola verdiğin daha iyi olur bence.Canımm napıosn,nasıl gidiyo son 3 ay kalmış kız masallahValla öyle dağıldık
Benim dün kontrol vardı adet sonrası,stebil hersey..Ama subattan önce 2.asılamaya geçmeyi düsünmüyormOnun dışında hersy aynı,bugünümüze sükür
O hazırlıklar hıc bıtmez.her carsıya cıktıgında bısey almıycam dersın ama elın kolun bebek esyasıyla dolu olur.rabbım saglıklı sıhhatlı kolayca kavusmayı nasıp etsn canm.bu zamanın coukları cook fena oluyo kendıme bıle vakıt ayıramıyorm.bugun 40 ımız cıktı sukur bızımde.darısı sıze olsndinlen biraz mola verdiğin daha iyi olur bence.
Hem yumurtalar ilaçla uyarılmış oluyor zaten, 3 ay kadarda devam ediyormuş etkisi, Kendine ayırdığın dinlenme süresi içinde de şansın yüksek diyebiliriz. Hayırlısıyla 2. ye gerek kalmadan gelir inş.
Aynen pek kalmadı, İzne ayrılmama 1 ay kaldı. Heüz bir hazırlık yapmış değilim bebek içinde. Listeler hazır, yapılcaklar belirlendi. Lohusa takımıydı, kapı süsüydü, Dönencesiydi, uyku arkadaşıydı derken hepsini kendim yapıcam inş. Beklemedeyim bende ...
Sizelere nasip olsun inş.
amin inş ama ben 7.aydayım dün sadece bebek arabasıyla, beşiğini aldım başkada birşey almış değilim. 1 Günde alıcam nasipse hepsini tıpkı çeyizimde yaptığım gibi. Sevmiyorum çünkü alışveriş yapmayı.O hazırlıklar hıc bıtmez.her carsıya cıktıgında bısey almıycam dersın ama elın kolun bebek esyasıyla dolu olur.rabbım saglıklı sıhhatlı kolayca kavusmayı nasıp etsn canm.bu zamanın coukları cook fena oluyo kendıme bıle vakıt ayıramıyorm.bugun 40 ımız cıktı sukur bızımde.darısı sıze olsn
Amın canm ıns. bende 100 de 80 nını bı cıkmada almıstm.tabı bı de kendımuz ıcın alıs verıs var hastane ıcın falan.amin inş ama ben 7.aydayım dün sadece bebek arabasıyla, beşiğini aldım başkada birşey almış değilim. 1 Günde alıcam nasipse hepsini tıpkı çeyizimde yaptığım gibi. Sevmiyorum çünkü alışveriş yapmayı.
Maaşallah size, darısı bizlere olsun inş. Sağlıkla büyütesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?