Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Selam kızlar, ben yeniyim. Duğalarım sizinle, inşallah tez zamanda hepimizin kucaklaeı hayırlı sağlıklı evlatlarla dolar. Yeni yıl bize uğur getirsin, yeni umutlar getirsin

hasbeee nasılsın.görüşmeyeli? Oğlun nasıl? İşe başlamayı düşünüyor musun. Yoksa hazır evdeyken 2. de aradan çıksın öyle mi başlıyayım diyorsun
Çok şükür iyiyiz canım çok yaramaz bi sipam var iki dk oturmuyorum. Işe başlayamadım bakacak kimse yok bakıcı da istemiyorum. 2. Düşünmüyorum canım şimdilik. Seninde az kalmış hayırlısıyla kucağına al ınşallah cinsiyet bellimi isim düşündünmü?

S.a kızlar nasılsınz.yilllaaaarrrr oldu herhalde yazmayalı.Evde bir afacan gobuste ikinci afacan.Bir de baba afacan olunca bizim işler karışıyor biraz.Bu aralar hamilelikle ilgili sikintilrm oldgndn yine deneyimli anneler forumlrna bakar oldum.tabiki aklıma siz gelmeden olur mu.yola ılk çıktıgm kaderdaslrm
Allah m isteyen tüm kardeslrmn en yakın zamanda hayırlısıyla gobuslerini doldursn Insallah.

laves35 Sende hamileymssn cnm.Hayırlı olsun inşallah.Allah m sağsalim kucağına almayı nasip etsin.Aynı ayda doğum yapckmsz baksana.çok mutlu oldum.Mart annelrne bakio msn.

hasbeee Salliala siz neler yapiosnz kızlar.nasl gidio annelik.bebisler ne kadar oldu.kosturmacalr başladı mı.bizimki 14 aylık oldu.kanının Son damlasına kadar koşturuo.mahvedio bizi.Hiç uyumaz diosn uykusu var aslında olması lazım diosn sonra bi bakmssn gözleri kapanms.Allah yardmcmz olsun.gelsin şimdi ikinciler

Ne yapacağımı bilmiyorum artık bu ağrılar mahvetti beni kasıklarım, bağırsaklarım, midem. Az önce ölüyorum sandım öyle şiddetli bir ağrı saplandı. Gaz sancısı mı, yumurtlama sancısı mı, adet sancısı mı yoksa basit bir üşütme mi çözemedim. Bu belirtileri yaşayan var mı aranızda? Ne olabilir sizce? İdrarda ve ultrasonda birşey çıkmadı baktırdım

O
ooh maaşallah sizin kıza kocaman oldu benimki de 11 aylik oldu yetisiyor arkadan. Ikimcinin cinsiyeti ne ?
Bende istiyorum aslinda ikinciyi esimi ikna edemiyorum. adetlerim de cok guzel duzenli gidiyirdu dogumdan beri bu ay bozuldu yine zaten sivilceler filan da geri geldi hep belli durum bozuldu yine hormonlar. kızdım esime de belki de ugrasmadan üzülmeden gelecekti ikinci bebek senin yüzünden olmayacak işte diye... nasip kismet bu isler belli olmaz tabii.
Buralar dagildi biraz baya sessizlesti. Bazılarımız dogum yapti kayboldu bazilarimiz da dok yıprandı. onlara da hak veriyorum uzaklasma istegi gayet normal. Rabbim daha fazla hasretini cektirmeden isteyen herkese nasip etsin.

Herkese merhabalar umarım beni hatırlarsınız. Aylar aylar sonra ilk defa girdim k k ya direk buraya girdim zaten bu topik için üye olmuştum kk ya. Ne günlerdi ilk gebeliği mi ilk burda paylaşmıştım acılarımı sizinle yaşamıştım.. çok özlemişim hepinizi ayrı ayrı umarım Rabbim herkesin duasında kini nasip etmiştir kimler neler yaşadı yaşıyor merak ediyorum.
Benim Fatıma Zehra mm çok şükür sağlıcakla geldi 80 günlük olduk bile. Öyle başka bişey mis ki evlat hamileyken dua ederdim burda ki arkadaşlarıma hep aklimdaydiniz ama şimdi kızımı kucağıma alınca daha başKa oldu şimdi duamda hep nerde el açıp evlat isteyen varsa nasip et Rabbim var.. Rabbim nasip etsin ki her kadın bu duyguyu anneliği yaşasın..
Amin

Kızlar iyiaksamlar özledim sizii,bebiscom ben bu yıl nick değiştirdim:)Ugur getirir inss,bende durumlar aynı sizde ne var ne yok??

Beni de ekler misin 14 şunat

Kızlar değişik bi yöntem veya tavsiyesi olan var mı
Soğan incir tarçın maydonoz kürü dışında

Aynı kusum ya ne olsn,henüz diğer konuda bir asama kaydedemedik,ise git gel devam.Sen napıosn,bebis nasılll
Ins o gunlerde gelecek canm rabbım hayırlısıyla nasıp etsn.bızde ıyıyız sukur alıstm artık bebeklı hayata.subatın 7 sıne 3 aylık olucaz tam.gun gun degısıyo buyuyo huy degıstırıyo.buyuyup gıdıyor bızde yaslanıyorz ıste.suan annemlerdeym bır haftalıgına geldm dınleneym dıye.pazar donucez evımıze ıns.bazen oluyo kı sureklı bebekle ugrasmaktan takatın kalmıyo ılla kı bı soluk aldıran olsun ıstıyo ınsan.ıns senınde uykusuz gecelerın yakındr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…