merhaba canım. seninde yeni yılın kutlu olsun. Nasılsın?selam yeni yılınızı kutlarım.
şükür iyiyim sen nasılsın.merhaba canım. seninde yeni yılın kutlu olsun. Nasılsın?
iyiğim bende aynışükür iyiyim sen nasılsın.
Aynen öyle canım ikinciler kıymetli olurmuşcanım mutlu olmana sevindim. zaman ne kadar çabuk geçiyor yaa daha çok yeni gibi. böyle daha kıymetli olursun boşver
Çok şükür iyiyiz canım çok yaramaz bi sipam var iki dk oturmuyorum. Işe başlayamadım bakacak kimse yok bakıcı da istemiyorum. 2. Düşünmüyorum canım şimdilik. Seninde az kalmış hayırlısıyla kucağına al ınşallah cinsiyet bellimi isim düşündünmü?hasbeee nasılsın.görüşmeyeli? Oğlun nasıl? İşe başlamayı düşünüyor musun. Yoksa hazır evdeyken 2. de aradan çıksın öyle mi başlıyayım diyorsun
ooh maaşallah sizin kıza kocaman oldu benimki de 11 aylik oldu yetisiyor arkadan. Ikimcinin cinsiyeti ne ?S.a kızlar nasılsınz.yilllaaaarrrr oldu herhalde yazmayalı.Evde bir afacan gobuste ikinci afacan.Bir de baba afacan olunca bizim işler karışıyor biraz.Bu aralar hamilelikle ilgili sikintilrm oldgndn yine deneyimli anneler forumlrna bakar oldum.tabiki aklıma siz gelmeden olur mu.yola ılk çıktıgm kaderdaslrm
Allah m isteyen tüm kardeslrmn en yakın zamanda hayırlısıyla gobuslerini doldursn Insallah.
laves35 Sende hamileymssn cnm.Hayırlı olsun inşallah.Allah m sağsalim kucağına almayı nasip etsin.Aynı ayda doğum yapckmsz baksana.çok mutlu oldum.Mart annelrne bakio msn.
hasbeee Salliala siz neler yapiosnz kızlar.nasl gidio annelik.bebisler ne kadar oldu.kosturmacalr başladı mı.bizimki 14 aylık oldu.kanının Son damlasına kadar koşturuo.mahvedio bizi.Hiç uyumaz diosn uykusu var aslında olması lazım diosn sonra bi bakmssn gözleri kapanms.Allah yardmcmz olsun.gelsin şimdi ikinciler
Beni de ekler misin 14 şunatBebek isteyen illaki isteyen hep isteyen herkeeesss hadi burda toplanalım,ve bu uzun maceraya beraber devam edelim.bu ay olmadı mı öbür ay olmadı mı daha öbür ayy......olana kadar birlikteyiz kızlar o bebiş bu göbüşe gelene kadar.Aşağıdaki listeye bilgilerinizi iletin ve bu yolculuğa sizde dahil olun.herkese bol şans
[td][td][tr][tr][tr][tr][td]
İSİM YAŞ SAT BAT KAÇINCI DENEME ŞEHİR @Queenfyz(feyza) 28 @Bmt2008 (büş) 28 Salliala 24 @azrass 33 cansu1109 28 17mayıs ? 24.ay Bursa laves35 28 21mayıs/td]
[td]21haziran24.ay İzmir hasbeee 28 @hijabiqueen 24 2mayıs 1haziran 34.ay adana @ebrulic_9 21 HAAAAAAA Mİİİİİİİİİİİİ LEEEEEEEE @Cennet MeleGim (ebru) 24 @Doganelo 30 20mart @gul_cann 25 HAAAAAAA Mİİİİİİİİİ LEEEEEEEE @hiranur3419 20 17mart mola 31.ay istanbul @sonysony1718 23 @ebrar09 26 9nisan 14mayıs 32.ay aydın @ALTINIM 30 babyloading87 29 14mayıs 11haziran 26.ay bursa @ruyam28 29 24mayıs 24haziran 27.ay manisa ayperri 25 12mayıs 8haziran 25.ay izmir ismetbeyinbiricikhanimi 26 HAAAAAAA Mİİİİİİİİİİİİ LEEEEEE @busraturkmen 20 HAAAAAAA Mİİİİİİİİİİİİ LEEEEEE F Fatimasevket 27 HAAAAAAA Mİİİİİİİİİİİİ LEEEEEE @kitapkurduyum_ 27 HAAAAAAA Mİİİİİİİİİİİİ LEEEEEE @Bigaripyolcu 26 HAAAAAAA Mİİİİİİİİİİİİ LEEEEEE @darkgirl1906 28 17mart 35.ay şırnak @Tabakola 26 HAAAAAAA Mİİİİİİİİİİİİ LEEEEEE @angelous87 31 10mayıs 7haziran 6.ay eskişehir @Yarenceren 23 HAAAAAAA Mİİİİİİİİİİİİ LEEEEEE
[/td] [td]
[/td] [td]
[/td] [td]
[/td] [td]
[/tr][/td] [td]
[/td][/tr][/tr][/tr][/tr][/td][/td]
BAT GÜNÜ GELEN ARKADAŞIMIIZIN LİSTEYE GERİBİLDİRİM YAPMASI RİCA OLUNUR.AKSİ HALDE LİSTEDEN SİLİNMESİ ESASTIR.(çok tehditkar gördüm kendimi[/td][/tr][/tr][/tr][/tr][/td]
LEEEEEEEE[/td]
Cansu sen mısınKızlar iyiaksamlar özledim sizii,bebiscom ben bu yıl nick değiştirdim:)Ugur getirir inss,bende durumlar aynı sizde ne var ne yok??
yok cnm Zeynep ben,Bebiscom du diğer nickimCansu sen mısın
Heee tamam kız. bebıscom ben bu yıl nıck degıstırdm deyınce cansu sandım.sana soyluyo sandm.neler yapıyosun.ıs guc aynı mıyok cnm Zeynep ben,Bebiscom du diğer nickim
Aynı kusum ya ne olsn,henüz diğer konuda bir asama kaydedemedik,ise git gel devam.Sen napıosn,bebis nasılllHeee tamam kız. bebıscom ben bu yıl nıck degıstırdm deyınce cansu sandım.sana soyluyo sandm.neler yapıyosun.ıs guc aynı mı
Ins o gunlerde gelecek canm rabbım hayırlısıyla nasıp etsn.bızde ıyıyız sukur alıstm artık bebeklı hayata.subatın 7 sıne 3 aylık olucaz tam.gun gun degısıyo buyuyo huy degıstırıyo.buyuyup gıdıyor bızde yaslanıyorz ıste.suan annemlerdeym bır haftalıgına geldm dınleneym dıye.pazar donucez evımıze ıns.bazen oluyo kı sureklı bebekle ugrasmaktan takatın kalmıyo ılla kı bı soluk aldıran olsun ıstıyo ınsan.ıns senınde uykusuz gecelerın yakındrAynı kusum ya ne olsn,henüz diğer konuda bir asama kaydedemedik,ise git gel devam.Sen napıosn,bebis nasılll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?