Ahahaha deme kızzz,hic de caktırmıyonnn:)))size de nasip olsun en kısa zamanda inş.
ama bu aşamaya kolay gelinilmiyor, iş yerinde tuzluklar mı havada uçmadı, evde kumandalar mı. Sanki Çok sakin bir insanmışım gibi sona yaklaştıkça ani çıkışlarım arttı.
patron istemediğim birbaşkasının işini yaptırmaya çalışınca bu işi ben yapmıcam diye.gözümdeki gözlüğü, yemek yiyiyordum önümdeki tuzluğu, ve delgeçi fırlatınca odadan bir kaçışı vardı sorma. Sonradan kafasını içeri sokmuş vücut dışarıda, sakin ol. sinirlenme. aşağıda adamlar duycak sesini bağırma bu kadar diye telkinde bulunuyordu. Haketti mi ? Evet az bile yaptım. ben bir adam iki doğurcak gibi sinirimi zıplatmaya birebir. şimdide cuma günü söylediğimiz o borudan tekrar söylücez diyor. ortada sipariş verile bir boru yok ama!!! burdan anlarsınız halimi...Ahahaha deme kızzz,hic de caktırmıyonnn:)))
Aminn ins yavrummm dua et bize de
Oyyyy deli kiz iyi guldum yazdiklarina patronun heeyyttt ne oluyo seni mi cekicem otur yerine dememis iyiki seninki gibi iyi patron yok cok.tayin 38 haftaliktim ki cikmisti o halde evi yerlestirmistk ev tayin hallolali cok oldu kuzum.bugun 49 gunluk olduk veeeee cok zor cocuk bakmak iki gundur 2 saat uykuyla duruyorm.cok huysuz surekli yaninda birini istiyo.dun aksam buna bi de aglama krizi eklendi susmadi bende aglayacaktm zor tuttum kendimi.demem o ki bebis dogana kadar bol bol dinlen ve enerji topla cok lazm olacak.ayrica pisik oldu bi turlu gecmek bilmedi onla ugrasiyorm bi yandan.F Fatimasevket sen nasılsın, tayin işleriniz mi var mı yanlış hatırlamıyorsam? bebiş nasıl.
Haklı olsaydı da deseydi.Oyyyy deli kiz iyi guldum yazdiklarina patronun heeyyttt ne oluyo seni mi cekicem otur yerine dememis iyiki seninki gibi iyi patron yok cok.tayin 38 haftaliktim ki cikmisti o halde evi yerlestirmistk ev tayin hallolali cok oldu kuzum.bugun 49 gunluk olduk veeeee cok zor cocuk bakmak iki gundur 2 saat uykuyla duruyorm.cok huysuz surekli yaninda birini istiyo.dun aksam buna bi de aglama krizi eklendi susmadi bende aglayacaktm zor tuttum kendimi.demem o ki bebis dogana kadar bol bol dinlen ve enerji topla cok lazm olacak.ayrica pisik oldu bi turlu gecmek bilmedi onla ugrasiyorm bi yandan.
ben hala griple boğuşuyorum yaa düzelemedim. buayda hüsranla sonuçlandı acaba aşılama mı yaptırsam diyorum ama eminde değilim pff kafam karmakarışıkbu ay gideyim diyorm,baksın bakalım varmı kist mist?sen napıosn kusumm
bol bol iç suyunu birsey çıkmaz Allah ın izniyle. ne kaldı şurada hafta sonuna sakin sakin beklesağolasın, her an tetikte kulağıma pamuğu tıkadım öyle geziyorum. Bugün tetanozun 2. dozunu vurulacaktım aile hekimliğinde, gitmişken kulağımıda gösterdim enfeksiyon yok ama tıkalı. gliserin kullanıp yıkatman lazım dedi. İş yeri hekiminede gösterdim oda ayı şeyi söyledi ama tıkanıklığın gitmesi için bir karışım verdi eczanede hazırtlat bu iyi gelir dedi. hafta sonu kontrolum var biraz sıkıp dişimi dra sorayım karışım için bişi demezse kullanırım. sizin nasıl gidiyor. 2lt su hamilelikte yetmiyor sanırım kızlar. 2 bardak suyla günü tamamlayan ben 2lt zorla içiyorum, hafta sonu evdeyken ihmal ettim çok koyu renkli idrarım. Suya yine bolca devam etmeye çalışsamda açılmadı bu defa rengi. FDr a söylesem fitil verir diye çok korkuyorumebeye sordum bugün şeker tahlil sonucun gayet iyi ama suyu arttırınca geçmezse böbrek kaynaklıda olabilir dedi. hadi bakaım sakin durabiliyorsan dur haftasonuna kadar
ilaçsız gribi atlatayım diye doktor bana bir karışım vermişti.ben hala griple boğuşuyorum yaa düzelemedim. buayda hüsranla sonuçlandı acaba aşılama mı yaptırsam diyorum ama eminde değilim pff kafam karmakarışık
grip etki etmiştir arkadaşım.bol bol iç suyunu birsey çıkmaz Allah ın izniyle. ne kaldı şurada hafta sonuna sakin sakin beklebenimde kulaklar tıkalı ama gripten mi yoksa kulakla ilgili mi bilmiyorum.
Dogrudur canm o zamab kizmaya hakki yok zaten patronun.evet eksikleri bitmiyo bebislerin hic.tavsiyem bebek bezini cok alma cunku bazisi yariyo bazisi yaramiyo bi paket al dene ona gore hareket et.zeytin yagi bebanthol sodocrem tereyagi hepsini denedm 3 4 tane bebek bezi degistm hala ayni doktora goturucem bu hafta bakalm.evet normal dogum yaptm.normal dogum kolay ama sanci cok yipratiyo insani o kadar.dogumdan sonra 1 hafta poponun uzerine oturamadm pek hep yan oturup emzirdm.gun gun geciyo suan hic dogum yapmamis gibiym hic agrim filan yok sukur.lohusalikta yaninda birileri olsn mutlaka.cunku her saatin bebekle geciyo ve yemege banyoya firsatin kalmiyo benm annem vardi 30 gun annemlerde kaldm 10 gunde annem bizde kaldi 40 imizi cikardi gitti.yenegimizi yapti cok uykusuz kaldigim da bebege bakti 2 saat uyudum hic yoktan cunku uyumazsan sutunde az oluyo uyku sut yapiyo.gogsunun yara olmamasina dikkat et cunku cok aci veriyo 20 gunde onla ugrastm havalandirarak ve lansinohun kremini kullanarak gecti.haklisin bebek olsa dert yaniyoz olmasa dert yaniyoz insanoglu iste hep sikayetci.baya uzun yazmisim.Haklı olsaydı da deseydi.
2 ayımı aldı o iş tek başıma, yoksa iyiliğinden susmadı. İşi görülsün diye ....
Doğru ben yerleştiğinizi unutmuşum.
Henüz çalışıyorum.
İzne nasipse önümüzdeki ay çıkacağım. Kalan sürede belli...Doğana kadar eşyalarını almaydı, yıkanmasıydı, ütüsüydü, evde onlara yer açmasıydı, benim yapaağım kendi hazırlıklarımdı derken bakalım nasıl dinlenmeye fırsat olacak.
Zeytinyağının asidini alıp sürmeyi denesen pişiğe iyi gelir belki.
Birde o sesleri, ağlama krizlerini bile olsa duymaya hepimizin ihtiyacı var, Allah c.c. bağışlasın sabır versin, biz beleyenlere de o günleri görmeyi nasip etsin.
Doğumdan sonraki iyileşme sürecin kolay oldu mu normal doğum yapmıştın
aynen stoğa hiç gerek yok dediğin gibi.Dogrudur canm o zamab kizmaya hakki yok zaten patronun.evet eksikleri bitmiyo bebislerin hic.tavsiyem bebek bezini cok alma cunku bazisi yariyo bazisi yaramiyo bi paket al dene ona gore hareket et.zeytin yagi bebanthol sodocrem tereyagi hepsini denedm 3 4 tane bebek bezi degistm hala ayni doktora goturucem bu hafta bakalm.evet normal dogum yaptm.normal dogum kolay ama sanci cok yipratiyo insani o kadar.dogumdan sonra 1 hafta poponun uzerine oturamadm pek hep yan oturup emzirdm.gun gun geciyo suan hic dogum yapmamis gibiym hic agrim filan yok sukur.lohusalikta yaninda birileri olsn mutlaka.cunku her saatin bebekle geciyo ve yemege banyoya firsatin kalmiyo benm annem vardi 30 gun annemlerde kaldm 10 gunde annem bizde kaldi 40 imizi cikardi gitti.yenegimizi yapti cok uykusuz kaldigim da bebege bakti 2 saat uyudum hic yoktan cunku uyumazsan sutunde az oluyo uyku sut yapiyo.gogsunun yara olmamasina dikkat et cunku cok aci veriyo 20 gunde onla ugrastm havalandirarak ve lansinohun kremini kullanarak gecti.haklisin bebek olsa dert yaniyoz olmasa dert yaniyoz insanoglu iste hep sikayetci.baya uzun yazmisim.
Amiiinnn canm ins iyiki varlar.esimin annesi babasi yok tek benm annem babam var neye sikissak yetisiyolar sukur.ooooo iyiymis ne guzel aninda destek olurlar sana.benm annemlerde 1 saatlik uzaklikta.tayinden once 15 saat suruyodu yol.cok sukur kisalttik mesafeyiaynen stoğa hiç gerek yok dediğin gibi.
inşallah dr iyi gelicek birşeyler verir, baksana onca şey denemişsin.
maaşallah, sağlıklı olun hep.
annemler üst katta oturuyor, bir elleri bende olur.
sanada ne güzel faydası olmuş, anneler babalar iyiki varlar. Allah c.c. başımızan eksik etmesin.
Evet kv bakıyor. Benim kp vefat etti kaynanam kaynanası bendeler. Double kaynana var yani bizdeSalliala senin kızın nasıl ? Kontrolleri nasıl gidiyor. Kaynanan mı bakıyordu senin kıza sen okuldayken.
başınız sağolsun.Evet kv bakıyor. Benim kp vefat etti kaynanam kaynanası bendeler. Double kaynana var yani bizde
Seymos iyi kontrolu 1 yasinda var ortopediye. Ben aylik çocuk doktoruna gitmiyorum eger gastalsnirsa gidiyorum. onun disinda kontrok be aşıları saglik ocağında yaptırıyoruz.
Seninde baya azaldi günler. Ben hatirlayamadim cinsiyet neydi?
aktara gitmeye bile mecalim yoktu biraz mesafe vardı. evde olanlarla idare ettim adaçayı, ıhlamur,c vitamini bol bol su falan.ilaçda kullandım ama pek fayda etmemişti sanki. şükür düne göre yine iyiğim.ilaçsız gribi atlatayım diye doktor bana bir karışım vermişti.
5-6 tane hatme çiçeği
5-6tane papatya
1 tane çubuk tarçın
2-3 karanfil
bolca ıhlamur
1 tane zencefil
demleyip içmiştim 3-4 kupa kadar içebilirsin demişti bana hamile olunca 2çay bardağı kadar içtim. 2. gün toparlamıştı beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?