Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

canım ben geçen sene çektirmiştim altunizadede hiçbirşey hissetmedim anestezi falanda yapmadılar bende çok korkuyordum hatta gidince anestezi istedim ama ağrısız bizimki dediler korka korka girdim boşuna korkmuşum hakikaten hiçbirşey hissetmedim.

Yumurta aki kivamindaysa yumurtluyor olabilirsin canimm, her firsati degerlendir, belli olmaz

eveeettt ekime girdik bat.lar geliyo patır patır Queenfyz ile açılşı yaptık inşallah güzel bir açılış olur yeni ayımız için

arkadaşlar regl olanlar ve yeni bat.ını yazdırmak için benim adımı etiketleyin listeden siliyorum ya da yeniliyorum.bazen konuşmaların hepsini okuyamayabiliyorum.(bozuk ve anlatım bozukluğu olan cümle oldu ama anladınız siz)

eveeettt ekime girdik bat.lar geliyo patır patır Queenfyz ile açılşı yaptık inşallah güzel bir açılış olur yeni ayımız için

Insallah guzel olur acilisimiz. Hala gelen giden yok bende. Gecen aydan hatirlarsiniz. Dizlerim agrir ve ardindan hemen olurum demistim ve nitekim oldum da. Bugun hic bi belirti yok reglime dair. Ne agri ne sanci. Iki gun onceki negatif test biraz canimi skti ama kirmizilari gormeden umudumu kaybetmeyeyim dedim. Mucizemi bekliyorum heyecanla

hadi inşallah canım

yaa benim sana dair umudum var 4 gözle haberini bekliyorum testin var mı başka

yaa benim sana dair umudum var 4 gözle haberini bekliyorum testin var mı başka

Evde baska test yok gunum gecmeden almiim dedim. Dayanamayip yapiyorum yoksa. Birkac gundur bebekli ruyalar gormeye basladim. Hayra yoruyorum oyle olur insallah canim

banu86 canı eger benım şuanda olan lekelenmem adetse listeden silmene gerek kalmıcak yive ekim sonunda olurum ne karışık işler bu işler belli olur bugun yarın

ya akşamları kimse kalmıyo mu kızzllaaaarrrr gündüz herkes burda kıskanıyoruuumm gelin 2 lafın belini kıralımmm

ay ben yığıldm kaldım masa bile toplanmadı 3.bi kişi aranıyor

Bana da agirlik cokuyor valla yemekten sonra. Hemen kalktim topladim o yuzden. Ucuncu kisi bizde var da kendi tabagindan baska biseyi topladigi yok :))) oğlum var 8 yasinda

Bana da agirlik cokuyor valla yemekten sonra. Hemen kalktim topladim o yuzden. Ucuncu kisi bizde var da kendi tabagindan baska biseyi topladigi yok :))) oğlum var 8 yasinda
bizdede olsa o kişi durum değişmezdi :) sen ilköğretimde misin lise mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…