HSG İçin görüntüleme merkezlerini aramaya başladım bile anestezilimi diye sordugum da lokal anestezili dediler ağrılı ama en minimuma indirilio ağrı dendi daha önce cektiren varmı? anestezili yada lokal anestezili
ya kızlar benim reglime 7 gün kaldı...ama dünden beri inanılmaz bir akıntım var. Reglime yakın da olur ama bu böyle bildigin şakır şakır geliyor..dayanamadım peçete koydum altıma ve o bile sırılsıklam oldu. acaba üşüttüm mü ben ya mikrop kapmıs olabilir miyim.( gerçi kaşıntım felan yok ama) şeffaf daha çok ve çok az beyaz kıvamlı geliyo...yeniden mi yumurtuluyorum acep ben amannnn gelsede bir kurtulsam
yani ? daha açık olabilir mi :)eveeettt ekime girdik bat.lar geliyo patır patırQueenfyz ile açılşı yaptık inşallah güzel bir açılış olur yeni ayımız için
eveeettt ekime girdik bat.lar geliyo patır patırQueenfyz ile açılşı yaptık inşallah güzel bir açılış olur yeni ayımız için
Insallah guzel olur acilisimiz. Hala gelen giden yok bende. Gecen aydan hatirlarsiniz. Dizlerim agrir ve ardindan hemen olurum demistim ve nitekim oldum da. Bugun hic bi belirti yok reglime dair. Ne agri ne sanci. Iki gun onceki negatif test biraz canimi skti ama kirmizilari gormeden umudumu kaybetmeyeyim dedim. Mucizemi bekliyorum heyecanla
ilk sayfadaki listeyi kastediyorumyani ? daha açık olabilir mi :)
yaa benim sana dair umudum var 4 gözle haberini bekliyorum testin var mı başkaInsallah guzel olur acilisimiz. Hala gelen giden yok bende. Gecen aydan hatirlarsiniz. Dizlerim agrir ve ardindan hemen olurum demistim ve nitekim oldum da. Bugun hic bi belirti yok reglime dair. Ne agri ne sanci. Iki gun onceki negatif test biraz canimi skti ama kirmizilari gormeden umudumu kaybetmeyeyim dedim. Mucizemi bekliyorum heyecanla
yaa benim sana dair umudum var 4 gözle haberini bekliyorum testin var mı başka
Yumurta aki kivamindaysa yumurtluyor olabilirsin canimm, her firsati degerlendir, belli olmaz
arkadaşlar regl olanlar ve yeni bat.ını yazdırmak için benim adımı etiketleyin listeden siliyorum ya da yeniliyorum.bazen konuşmaların hepsini okuyamayabiliyorum.(bozuk ve anlatım bozukluğu olan cümle oldu ama anladınız siz)
yok canım senin ki adet değil sen resmen şakır şakır adet olunca etiketle benibanu86 canı eger benım şuanda olan lekelenmem adetse listeden silmene gerek kalmıcak yive ekim sonunda olurum ne karışık işler bu işler belli olur bugun yarın
sanmıyorum ama inbakıcaz artıkınyok canım senin ki adet değil sen resmen şakır şakır adet olunca etiketle benidaha umut var sende
ya akşamları kimse kalmıyo mu kızzllaaaarrrr gündüz herkes burda kıskanıyoruuumm gelin 2 lafın belini kıralımmm
ay ben yığıldm kaldım masa bile toplanmadı 3.bi kişi aranıyorMasayi topladim geldim hemen :)
ay ben yığıldm kaldım masa bile toplanmadı 3.bi kişi aranıyor
bizdede olsa o kişi durum değişmezdi :) sen ilköğretimde misin lise mi?Bana da agirlik cokuyor valla yemekten sonra. Hemen kalktim topladim o yuzden. Ucuncu kisi bizde var da kendi tabagindan baska biseyi topladigi yok :))) oğlum var 8 yasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?