regl olana kadar canım onun belli bi süresi yok benim bildiğim kadarıylakızlaaaarrr birşey soracağımmmm geç yumurtlama ne zaman olur yani en geçne zaman oluyo doktorum bugün hala gebelik şansın var geç yumurtlayabilirsin dedi de acaba ne zamana kadar sürüyor o şansım merak ettim
regl olana kadar canım onun belli bi süresi yok benim bildiğim kadarıyla
evet öyle yine de ben sesleniyim gelenler olabilir dedim.bende çalışıyorum o yüzden gündüz giremiyorum çalışmanın bu türlüsü de var
aaaaa canım ben onu nasıl görmedim yaaa..belirti var mı?
haydi bakalım iyi geceleeeerrr kızlar güzel haberli günlere uyanalım hepimiz ..öpüyoruuummm
ay canım benim ins hamişsindir ama degilsende lütfen uzulme hayırlısı de herzamanValla bu ay çok umutluydum. Hic çekmediğim kagık ağrıları çekmiştim. Göğüs uçlarım hic olmadığı kadar dik. Gergin. Açken arada midem bulanıyor gibi ama çok çok hafif ve çok acıkıyorum. Gece vakti kuru ekmek alıp oturup yedim mesela dun.
Bu sabah da test yaptım yarını beklemeye dayanamadan. Ama negatif i gördüm :/
Ne düşünmeliyim bilmiyorum. Ama fena yıkım yaşadım.
sağlık olsun canım.yaş,kaçıncı deneme ve şehir bilgilerin eksik onlarıda alıym
ay canım benim ins hamişsindir ama degilsende lütfen uzulme hayırlısı de herzaman
benim 22 aydır olmuyor.şimdiye kadar ne kadar belirti varsa hepsini misliyle yasadım ama yok gene olmadı insanı inanılmaz bir beklentiye sokuyor olmayıncada yıkım oluyor dediğin gibi.son 2 aydır falan belirti aramayı bıraktım inan diğer aylara gore cok daha az vucudumda değişiklik olmaya basladı sadece regl olcagımı hissediyorum o kadar.
bende bugun benden coook sonra evlenen bir arkadasın daha haberini aldım yakında dogum yapacakmıs.şaşırısıyorum artık varya sokakta bile hamile gorsem nasıl yaptılar nasıl oldu diyorum uzaylı gibi geliyor artık
ay canım benim ins hamişsindir ama degilsende lütfen uzulme hayırlısı de herzaman
benim 22 aydır olmuyor.şimdiye kadar ne kadar belirti varsa hepsini misliyle yasadım ama yok gene olmadı insanı inanılmaz bir beklentiye sokuyor olmayıncada yıkım oluyor dediğin gibi.son 2 aydır falan belirti aramayı bıraktım inan diğer aylara gore cok daha az vucudumda değişiklik olmaya basladı sadece regl olcagımı hissediyorum o kadar.
bende bugun benden coook sonra evlenen bir arkadasın daha haberini aldım yakında dogum yapacakmıs.şaşırısıyorum artık varya sokakta bile hamile gorsem nasıl yaptılar nasıl oldu diyorum uzaylı gibi geliyor artık
Ay hakkaten öyle hamileyim diyen duyunca hemen ne yapmış kaç senedir beklemiş belirtiler neler bas ağrıtiyorum sorularımla:)
Bu arada dgs mi sonmusş? Bende ilk kez bu yıl girdim yerleştim şükür. Okul başlasa da kafam dağılsa diyorum bir yandan da gözüm korkuyor
günaydınnnnnnn
dün test yaptım yine negatif
akıllanmıcam ben galiba
off o zaman bu ay çok uzun süreceğe benziyorrr bata 2hafta var geçmez artık herhalde
Evet suresi yok benim de bildigim, her gun ya da duzenli ultrasonla takip edilebilir ama zor is, onun yerine duzenli iliski gercek cozumovulasyon takibi de yapabilirsin ama brn o konuda basarisiz oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?