Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

kızlaaaarrr birşey soracağımmmm geç yumurtlama ne zaman olur yani en geçne zaman oluyo doktorum bugün hala gebelik şansın var geç yumurtlayabilirsin dedi de acaba ne zamana kadar sürüyor o şansım merak ettim
regl olana kadar canım onun belli bi süresi yok benim bildiğim kadarıyla

evet öyle yine de ben sesleniyim gelenler olabilir dedim.bende çalışıyorum o yüzden gündüz giremiyorum çalışmanın bu türlüsü de var

Haklisin tatlim hadi ben uyur iyi geceler kk hanimlari

aaaaa canım ben onu nasıl görmedim yaaa..belirti var mı?

Valla bu ay çok umutluydum. Hic çekmediğim kagık ağrıları çekmiştim. Göğüs uçlarım hic olmadığı kadar dik. Gergin. Açken arada midem bulanıyor gibi ama çok çok hafif ve çok acıkıyorum. Gece vakti kuru ekmek alıp oturup yedim mesela dun.
Bu sabah da test yaptım yarını beklemeye dayanamadan. Ama negatif i gördüm :/
Ne düşünmeliyim bilmiyorum. Ama fena yıkım yaşadım.

iyiaksamlar kızlar nasılsınız
bugun aöf kamu yonetimi bolumune kayıt oldum.hem iş hem dersler bakalım nasıl gidecek.hem kafamı dagıtırım hemde bu sene dikey gecis sonmus diye kayıt olayım dedim
bu arada yarın dra gidicem ins adetimin 11.günü ilaçsız dr yumurta takibi yapar ins

ay canım benim ins hamişsindir ama degilsende lütfen uzulme hayırlısı de herzaman
benim 22 aydır olmuyor.şimdiye kadar ne kadar belirti varsa hepsini misliyle yasadım ama yok gene olmadı insanı inanılmaz bir beklentiye sokuyor olmayıncada yıkım oluyor dediğin gibi.son 2 aydır falan belirti aramayı bıraktım inan diğer aylara gore cok daha az vucudumda değişiklik olmaya basladı sadece regl olcagımı hissediyorum o kadar.
bende bugun benden coook sonra evlenen bir arkadasın daha haberini aldım yakında dogum yapacakmıs.şaşırısıyorum artık varya sokakta bile hamile gorsem nasıl yaptılar nasıl oldu diyorum uzaylı gibi geliyor artık

Ay hakkaten öyle hamileyim diyen duyunca hemen ne yapmış kaç senedir beklemiş belirtiler neler bas ağrıtiyorum sorularımla:)

Bu arada dgs mi sonmusş? Bende ilk kez bu yıl girdim yerleştim şükür. Okul başlasa da kafam dağılsa diyorum bir yandan da gözüm korkuyor

İnsaAllah Rabbim senin de özlemine bir son verir artik. Müjdeli haberlerle geliriz

kafamda deli sorular ovulasyon testim 3 gün önce pozitif oldu sonra 2 gündür silikti bugün bir daha yapıyım dedim gene pozitif çıktı acaba ikinciye mi yumurtluyorum ya da benm yumurtamı dirençli çatlayıp patlayamıyoo

açıköğretimde sınavsız dikey geciş kaldırıldı bu sene son kez ogrenci alacaklar.yani 2016 dan itibaren 2 yıllıktan 4 yıllığa tamamlamak için dgs sınavına girilmesi gerekiyormus.
ya ben çalısıyorum ama mesai saatlerim gunlerim cok rahat oldugu için gene kafamı dagıtamıyordum çok iyi oldu benim için

günaydınnnnnnnn kızlarrrrrrrrr hadi bakalım inşallah herkes iyi haberlerle gelir

off o zaman bu ay çok uzun süreceğe benziyorrr bata 2hafta var geçmez artık herhalde

Evet suresi yok benim de bildigim, her gun ya da duzenli ultrasonla takip edilebilir ama zor is, onun yerine duzenli iliski gercek cozum ovulasyon takibi de yapabilirsin ama brn o konuda basarisiz oldum..

Evet suresi yok benim de bildigim, her gun ya da duzenli ultrasonla takip edilebilir ama zor is, onun yerine duzenli iliski gercek cozum ovulasyon takibi de yapabilirsin ama brn o konuda basarisiz oldum..

ovulasyon takibinden hiçbirşey anlamadım ben sürekli aynı tonda çizgiler oluyor. sanırım dediğin gibi düzenli ilişki en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…