bu şarkıya taktım bu ara yaa dinleyelim
bizdede olsa o kişi durum değişmezdi :) sen ilköğretimde misin lise mi?
ooo iyiymiş yormaz onlar seni hatta çok zevkli işlenir dersCanim ben Amerikan Kultur Derneginde ogretmenlik yapiyorum. Tum ogrencilerim yetiskin. En kucugu unv. ogrencisi
evet öyle yine de ben sesleniyim gelenler olabilir dedim.bende çalışıyorum o yüzden gündüz giremiyorum çalışmanın bu türlüsü de varE genelimiz calisiyo aksam herkez evinde yemek masa koca cocuk derdinde sekerim
ooo iyiymiş yormaz onlar seni hatta çok zevkli işlenir ders
heheheh gelmicek gelmiceeekkk mucize bebek 3 bekleniyooorrAynen canim cok keyifli oluyor. Bu arada hala gelmedi kirmizilar
heheheh gelmicek gelmiceeekkk mucize bebek 3 bekleniyooorr
biz söyleriz onaaa bi gelsin annişin seni ne bekledi ne istedi diyeAy insallah gelsin artik. Annesi ne cok bekledi onu bir bilse :)
Ay insallah gelsin artik. Annesi ne cok bekledi onu bir bilse :)
Enee, bebis geliyor galiba?! Ayy hadi insallah, saglikla, hayirlisiyla... dualarimiz seninle
yajunemayapril hala bana hamilesin gibi gelmiyoo yaa bi alışamadm en iyisi sen hamilelk takvimini yap profiline gözüm alşssın.galiba ben şoktan çıkamadım
aaaaa canım ben onu nasıl görmedim yaaa..belirti var mı?Benim bat yarin. Bakalım gecikecek mi yoksa zamanında mi gelecek kerata :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?