Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

o korkudandır yavrum ya
olsun belki korkuyor olman seni saknleştirdiği için herşeyin daha güzel olmasını sağlıyacak. ilk zamanlarda olması gerekeni yaşattırıyor şuan sana korku.... hoş hamilesin zatennn ama Rabbim korkunu boşa çıkartsın diyelimmm

İnşallah yavrum ya harbi zormuş bu işler önce ovü stresi sonra kese stresi sonra kalp atışı aman koşma aman zıplama ohooooo

İnşallah yavrum ya harbi zormuş bu işler önce ovü stresi sonra kese stresi sonra kalp atışı aman koşma aman zıplama ohooooo
evet haklısın. ben dua ediyordum hep hamile kaldığımın farkına vardığım an herşey olup bitmiş olsun hali hazırda keşfedilmeyi beklesinn :)

selam kızlar bende 2 buçuk sendir bebiş bekliyorum bugun ilk aşılamamın tutmadgını öğrendim moralim çok bozuk inşallah tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize

benim eşim geçen ayki gebeliğimde karnımın üstüne yatmışım herhalde gece kalkmış beni döndürmeye çalışıyo napıyon dedim karnının üstüne yatma demişti

selam kızlar bende 2 buçuk sendir bebiş bekliyorum bugun ilk aşılamamın tutmadgını öğrendim moralim çok bozuk inşallah tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize
canım inşallah tez zamanda güzel haber alırsın .... listemiz uğurlu gelir inşallah sana da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…