şişştt moral bozmuyoruz hadi bakimmmmm gülümsene yaşarım yaaaasalya sümükk
ahh o sıpa
ismi letroksİlacın adı ne canım belki yardimci olurum
tamamm bu sefer gerçekten pozitif oluyorum şu dk.dan sonra gör bakkkonuda söylemiştin bundan önce 10 kez falan
muayene olmadan anlaşılamayan şeyler. bu kadar çok kötü çıkacak diye anmaa hemmm
yok o durumda öyle salya sümük oluyorrr :)şişştt moral bozmuyoruz hadi bakimmmmm gülümse
birinin sana sarılmasına mı ihtiyacınn vardııı hemncik pozitiff oldun bakiiiimmmm sennn :)tamamm bu sefer gerçekten pozitif oluyorum şu dk.dan sonra gör bakkk
olsun belki korkuyor olman seni saknleştirdiği için herşeyin daha güzel olmasını sağlıyacak. ilk zamanlarda olması gerekeni yaşattırıyor şuan sana korku.... hoş hamilesin zatennn ama Rabbim korkunu boşa çıkartsın diyelimmmo korkudandır yavrum ya
olsun belki korkuyor olman seni saknleştirdiği için herşeyin daha güzel olmasını sağlıyacak. ilk zamanlarda olması gerekeni yaşattırıyor şuan sana korku.... hoş hamilesin zatennn ama Rabbim korkunu boşa çıkartsın diyelimmm
tamamm bu sefer gerçekten pozitif oluyorum şu dk.dan sonra gör bakkk
evet haklısın. ben dua ediyordum hep hamile kaldığımın farkına vardığım an herşey olup bitmiş olsun hali hazırda keşfedilmeyi beklesinn :)İnşallah yavrum ya harbi zormuş bu işler önce ovü stresi sonra kese stresi sonra kalp atışı aman koşma aman zıplama ohooooo
ben çizik yokken bile çalışırımmmm hiç sıkıntı değilll yeterki olsunben sabah akşam yapıyodum canım sabah hafif olan çizgi akşama koyulaştı hemen çalışma
ben hep isterim bana sarılınsınnnnbirinin sana sarılmasına mı ihtiyacınn vardııı hemncik pozitiff oldun bakiiiimmmm sennn :)
hadi bakalım inşşşş.
benim eşim geçen ayki gebeliğimde karnımın üstüne yatmışım herhalde gece kalkmış beni döndürmeye çalışıyo napıyon dedim karnının üstüne yatma demiştiİnşallah yavrum ya harbi zormuş bu işler önce ovü stresi sonra kese stresi sonra kalp atışı aman koşma aman zıplama ohooooo
selam kızlar bende 2 buçuk sendir bebiş bekliyorum bugun ilk aşılamamın tutmadgını öğrendim moralim çok bozukinşallah tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize
canım inşallah tez zamanda güzel haber alırsın .... listemiz uğurlu gelir inşallah sana da :)selam kızlar bende 2 buçuk sendir bebiş bekliyorum bugun ilk aşılamamın tutmadgını öğrendim moralim çok bozukinşallah tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize
hahahahha alem bu adamlar yaabenim eşim geçen ayki gebeliğimde karnımın üstüne yatmışım herhalde gece kalkmış beni döndürmeye çalışıyo napıyon dedim karnının üstüne yatma demişti
inşallah canım cümlemize uğurlu gelir ..canım inşallah tez zamanda güzel haber alırsın .... listemiz uğurlu gelir inşallah sana da :)
inşallah canım :)inşallah canım cümlemize uğurlu gelir ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?