evet haklısın. ben dua ediyordum hep hamile kaldığımın farkına vardığım an herşey olup bitmiş olsun hali hazırda keşfedilmeyi beklesinn :)
hakkaten heee baya alemlerrrr belli etmiyor ama eşimde çooooookkkk istiyorrrrhahahahha alem bu adamlar yaa
ben çizik yokken bile çalışırımmmm hiç sıkıntı değilll yeterki olsun
ne güzelllbenim eşim geçen ayki gebeliğimde karnımın üstüne yatmışım herhalde gece kalkmış beni döndürmeye çalışıyo napıyon dedim karnının üstüne yatma demişti
benim eşim geçen ayki gebeliğimde karnımın üstüne yatmışım herhalde gece kalkmış beni döndürmeye çalışıyo napıyon dedim karnının üstüne yatma demişti
aminnn inşallah daha fazla beklemeden bebişin gelirselam kızlar bende 2 buçuk sendir bebiş bekliyorum bugun ilk aşılamamın tutmadgını öğrendim moralim çok bozukinşallah tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize
benimki oldu olası belli ediyor saklamazhakkaten heee baya alemlerrrr belli etmiyor ama eşimde çooooookkkk istiyorrrr
inşallahhh ben 2 buçuk senede yoruldum daha fazla senelerdir bekleyenleri simdi daha iyi anlıyorum rabbim kimseyi bekletmesin inşallahaminnn inşallah daha fazla beklemeden bebişin gelir
sende öyleydin zannedersem yanlış mı hatırlıyorum acabakızlarrrrrrrrrrrrrr npıosunnnnn
benim belim çok ağrıo ya kopuyo resmen, kaza kurşunu mu oldu acaba
ayy kızz olur mu olur ne de güzel oluuurrrrrkızlarrrrrrrrrrrrrr npıosunnnnn
benim belim çok ağrıo ya kopuyo resmen, kaza kurşunu mu oldu acaba
benimki banada belli etmiyoo 3yıldır tedavi görüyorumya moralimin bozuk olduğunu biliyo bu nedenle hiç belli etmiyoobenimki oldu olası belli ediyor saklamazsadece insan yanında kısmet ,nasip şeklinde takılıyo .yalnız kaldık mı çok farklı kıyamam ya
aminnn canım aminnn gerçekten zor bi süreçmişinşallahhh ben 2 buçuk senede yoruldum daha fazla senelerdir bekleyenleri simdi daha iyi anlıyorum rabbim kimseyi bekletmesin inşallah
Rabbim bi beklenti içinde olana beklediğini verene kadar sabır versin sükunet versinnninşallahhh ben 2 buçuk senede yoruldum daha fazla senelerdir bekleyenleri simdi daha iyi anlıyorum rabbim kimseyi bekletmesin inşallah
o konuya girersek hiç çıkamayız diyim ben size kızlarbenimki banada belli etmiyoo 3yıldır tedavi görüyorumya moralimin bozuk olduğunu biliyo bu nedenle hiç belli etmiyooen çok ona üzülüyrum yaaa ben anne olamıyorum ve onunda baba olma şansını elinden alıyorum
herşey normal diyor eşim dede normal hatta çok iyiymiş değerleri ilk aşılamamda tutmadı ilk günden beridirde istiyoruzaminnn canım aminnn gerçekten zor bi süreçmişsende herşey normal mi ne diyor dr
şuan için o ihtimal hepimizde var canımmm yani baba olma şansını elinden alıyorum diye tabir ettiğin şeyy.benimki banada belli etmiyoo 3yıldır tedavi görüyorumya moralimin bozuk olduğunu biliyo bu nedenle hiç belli etmiyooen çok ona üzülüyrum yaaa ben anne olamıyorum ve onunda baba olma şansını elinden alıyorum
vakit saat gelmemiş demek canımherşey normal diyor eşim dede normal hatta çok iyiymiş değerleri ilk aşılamamda tutmadı ilk günden beridirde istiyoruz
hiç birinin garantisi %de 100 olmadığından canım biz elimizden geleni yapıyoruz Gerisi Allaha kalmışşş. ama moralini bozma bi sorun yok çok şükür demekki biraz daha vakti varrrherşey normal diyor eşim dede normal hatta çok iyiymiş değerleri ilk aşılamamda tutmadı ilk günden beridirde istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?