Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

kızlarrrrrrrrrrrrrr npıosunnnnn

benim belim çok ağrıo ya kopuyo resmen, kaza kurşunu mu oldu acaba

benimki oldu olası belli ediyor saklamaz sadece insan yanında kısmet ,nasip şeklinde takılıyo .yalnız kaldık mı çok farklı kıyamam ya
benimki banada belli etmiyoo 3yıldır tedavi görüyorumya moralimin bozuk olduğunu biliyo bu nedenle hiç belli etmiyoo en çok ona üzülüyrum yaaa ben anne olamıyorum ve onunda baba olma şansını elinden alıyorum

o konuya girersek hiç çıkamayız diyim ben size kızlar moral bozukluğu yokkkkk lütfennnnn

şuan için o ihtimal hepimizde var canımmm yani baba olma şansını elinden alıyorum diye tabir ettiğin şeyy.
bide burdan bak aynı şey eşimizin başında olsa hangimiz öyle düşünürdük. yada hangimiz diyor keşke bende değil eşimizde olsa diye.. hatta onda olacağına bende olsun diyoruzdur çoğumuzzzz. senin moraller hep yüksekti noldu böyle .iş stresi diyoruzdur inş. bunaaa yada yoğulukkk

herşey normal diyor eşim dede normal hatta çok iyiymiş değerleri ilk aşılamamda tutmadı ilk günden beridirde istiyoruz
hiç birinin garantisi %de 100 olmadığından canım biz elimizden geleni yapıyoruz Gerisi Allaha kalmışşş. ama moralini bozma bi sorun yok çok şükür demekki biraz daha vakti varrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…