Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

bu ara heryerde stresliyim nedensee bunaldım artık yaa sanırım depresyona falan giriyorum 1yıl olsa yine razıyım ama 3yıl oldu her ay hastahane sürekli takip yoruluyorum sanırım artık

bu ara heryerde stresliyim nedensee bunaldım artık yaa sanırım depresyona falan giriyorum 1yıl olsa yine razıyım ama 3yıl oldu her ay hastahane sürekli takip yoruluyorum sanırım artık
haklısın yerden göğe kadar hemde...
depresyona girmek demek senin sağlıklı olduğunu vücudunun uzun süre savaştığını belli ediyor aslında.
ne diyeceğimi bilemedim. ama girmeden çık bence
girmekte sana bir sürü takip gerektirck ettimi sana 2
yani birken sorun iki edeceksinnn...

gerçekten çoookkk uzun süre savaştı.bekarkende sürekli doktrdaydım adet olamadım git bu ay çok oldum yine git çıldırdım resmen yaaa. geçen eşime boşanalım dedim karı sen sıyrmışsın bi destek al istersen dedi

çözüm değil kii. boşandın mı bebek istemekten vazgeçmiceksin aksine olabilmesi için en önemli ekenlerden birini kaybetmiş olacaksın. tabi o anlık bişi olmuş sende ama Rabbim yardımcın olsun.
ben kadın hastalıklarında 15 yaşında tanıştım.
3 kez de rahim duvarı yıkılması teşhisi ile vücudumdan aşırı bir kan boşaldı avuç içi kadar düşürdüğüm parçalar bacaklarımdan kat kat giyindiğim halde akan kanlarda cabası...
şuan hala kist adet sancısı birlikte olurken acı yaşıyorum.
bunun yanında 2 tane bel fıtığım buna bağlı olarakta çok fazla ayakta kalamıyrm bacaklarım titriyor yaşım daha 27.
3 yıldır bel fıtığı için epilepsi ilaçları bile kullandırdılar 1buçuk yıla yakın sadece gece gündüz çıkarmaksızın çelik korse ile gezdim(gelinliğim bile çelik bedendi)
bakk gördünmü bir kişiden bile neler çıkıyor kurcaladın mı?
sen sadece bunla uğraşıyormuşsunn eminim bizden çok daha kötüleride vvardır hatta varrr.
o yüzden umutsuzluğa kapılma diyemiceğim ama bu durum uzun sürmesin.
en umutlumuz sendinnn

Kızlar benim ovulasyon testimi de yorumlar mısınız. Dünü değerlendirdik bugünü de değerlendirelim mi. Hepinizi öpüyorum

Eklentiler

• 20151026_165452.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 21
  • 20151026_165445.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 26
hala umutluyum aslında biliyorum yakın zamanda olacak ama yoruldum artık doktor doktor gezmekten. ben 10 yaşımda adet gördüm o günden beri doktorlardayım benimde aşırı kanamalarım oldu hatta bu nedenle kansız kalıp 2kez hastahaneye yatırıldım. 8. sınıftayken alttan muayene etti beni gerzek doktor daha çocuğum çok kötü birşeydi eşim saolsun sürekli yanımda sürekli destek bana Allah razı olsun bin kere. bu nedenle onun için üzülüyorum yanımda durmayan kötü davranan yada yüzüme vuran biriolsaydı üzülmezdim hakediyorsun falan derdim amaann ne bileyim yaaaaa tamam topluyorum kendimiii kasım benim ayımmm adet bitsin hamile olacammmm

hadii inşallahhhhh

canım benim ,senin yanında bazen dertleniyorum şımarık çocuk gibi bende kusurma bakma lütfen olur mu

kıyamam yaaa :'( zaten duygusalım bu ara ..yazmayın böyle şeyler üüüüü

canım benim yüzün gülsün inşallah

canım benim ,senin yanında bazen dertleniyorum şımarık çocuk gibi bende kusurma bakma lütfen olur mu
Hormon testlerine mutlaka baktır ısrarlı ol hatta hepsını yapsınlar yenı evlı cıftlerde 6 ayda gebelik olusmalıymıs ama daha once korunduysan 1 senede olusması normal. 5 aydır denıyosun sanırım benım 3 olucak ama stres sınır ne ararsan var hakkımızda hayırlısı Rabbım kucagımızı bos bırakmasın

3yıllık evliyim canım ben de ilaç kullanmadım eşim korundu. baktırayım canım benim de aklımda ..ben de bu hafta bi tuhaf oldum ya ya sinirleniyorum ya ağlayasım geliyo regl olsam da kurtulsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…