eveeeeettt bu ay senin ayın olcak inşallahhhhhtamammmben toparladım yiyim şuanhem stres yapmamam lazım malum bu ay hamile kalacam vucudum ve psikolojimin sağlıklı olması lazım dimi ama
niyekiiiiiii kötü hissedecek birşey yokkkk hem bu ay mutluluk ayıııı kasımda herkes hamiş olacakkkkkkkkkkgerçekten çok kötü hissettim kendimi....
bu ay hepimizin ayı olur inşalllaaahhhhhhhhhhhheveeeeettt bu ay senin ayın olcak inşallahhhhh
aminnnnnnnnnn canımmmmmm aminnnnnnnnn inşallahhhhhbu ay hepimizin ayı olur inşalllaaahhhhhhhhhhhh
güzel düşünüyoruz dimi ,herşey güzel olacakkkk la la la la laaaaaniyekiiiiiii kötü hissedecek birşey yokkkk hem bu ay mutluluk ayıııı kasımda herkes hamiş olacakkkkkkkkkk
Kizlar degerim 45 olmussssssssss
neyse şeker ben kaçar işten erken çıktım bugün duş alıp spora gidecem malum hamile kalacazya zarif bir hamilelik olsun diye uğraşıyoruzaminnnnnnnnnn canımmmmmm aminnnnnnnnn inşallahhhhh
aynennnnnnnnnnnnngüzel düşünüyoruz dimi ,herşey güzel olacakkkk la la la la laaaaa
aminnn hepimizin yüzü gülsünnncanım benim yüzün gülsün inşallah
bence çift çizgi görsen de kurtulsannn. hazır beklentin yokken rahat rahat gelsin çift çizgilerrr3yıllık evliyim canım ben de ilaç kullanmadım eşim korundu. baktırayım canım benim de aklımda ..ben de bu hafta bi tuhaf oldum ya ya sinirleniyorum ya ağlayasım geliyo regl olsam da kurtulsam
timammmmmm kendimdeyim kendimdeeeeheytttt neler oluyo bakim burda....ağlamakk yok güzellerimmmmm, silkelenin bakim...cansu1109 sende stres yapma bakim
ayyyy bugün maşallahın var ama seninn yaaabence çift çizgi görsen de kurtulsannn. hazır beklentin yokken rahat rahat gelsin çift çizgilerrr
ayyy benim bi kndime hayrım yokkayyyy bugün maşallahın var ama seninn yaaabeklentim olmamasına rağmen içim sıcacık oldu okuyunca bileeee ...inşallah görürüz o günleriii
daha bi güzel hisettim ki kendimiayyy benim bi kndime hayrım yokk
beklentin olmasın diye demedim demedim çok çabaladın olmadı bakalımm bu ay neler bekliyor seni
sarılma toteminide ekledimmm
tutunma ağrısı olabilirmiş canikommya benım sağ tarafıma çom agrı vuruyo sanki ya offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?