sen kimden ney duyduysan kendinde onu aramayı bırakırmısınnn artık.
birisi kuruluk var beyaz akıntım var manratmıyım diyor sen hemen bendede diyorsun.
birisi kimyasal diyor sen ayyy benimdemi öyle diyorsun
birisi dış gebelik diyor sen o nasıl oluyor benimde öyle olmasın diyorsunnn.
sen bildiğimiz ele dümdük hamilesinnn
kurcalayıp durma artıkk..
takip ediyorum yazdıklarını
bende bugün test yaptırdım yarın öğrenicem bebeğimi
evet öylesin ştttt kendine gel kendinee dünyanın en güzel anasıııayyy çok güldüm essahtan öylemiyim canım yaaapaniğim ben panik kötü ne okusam hemen korku salıyo içime napim
inş canım bakalım oğluşum abi olacak mıhayırlısı inşallah canım güzel haberler ver bize.
evet öylesin ştttt kendine gel kendinee dünyanın en güzel anasııı
kesinlikle tavsiye ederim hem kesesine hem rahatına zarar veriyo süper işkence yöntemlerim vardırAllah iyiliğini versin seninyalnız iyi taktikmiş hee.. benimkide hiç hoşlanmaz sıcaktan kızdırırsa bende yapayımm
saol cnm yarın öğrencez baklım oluşmul mu oluşmamışmı_Turk-loqumu_ tebrikleeeeeeer listeye yeni girmiştin girdiğinnnn gibi güzel haberi aldk senden .sağlıkla al kucağına.oooo bide 8 haftalık olmuş bile maaşallah bebişee kalp atşı bile oluşmuştur
bnmde aynı sol daha çok ağrıoben 74,9 u gördükten sonra daha hiç yapmadım kantesti keseyide cuma gdicem inşallah görürüz o zaman. sol kasıgım daha çok ağrıyo sanki sağda çok çok nadir
ee yanii sensinn....benım dimi o
caım duş alırken sessizce gidip lambasını söndürüver.kesinlikle tavsiye ederim hem kesesine hem rahatına zarar veriyo süper işkence yöntemlerim vardır
ee yanii sensinn....
toparla kendini ha bişey oldu olcak derken en güzel günlerin geçiyor yawww
bide bi kaç sayfa git gerilere yazdığın cevaplara bak bir başkasına yazarken çok sakin, ama kendine gelince panik atakkk
ossun ossuuunn ben izliyorum seni devammmahahahaay evet o var bende millete akıl verirken benden bilmişi yok
yok beee o etki etmiyo wc de yapıyorum genelde onu ama etkilemiyo pek :) eve girerken kapı arkasına saklanıpbalon palatmak çok etkili denemenizi tavsiye ederimcaım duş alırken sessizce gidip lambasını söndürüver.
ayyy kendim gibi birini buldum sonunda.yok beee o etki etmiyo wc de yapıyorum genelde onu ama etkilemiyo pek :) eve girerken kapı arkasına saklanıpbalon palatmak çok etkili denemenizi tavsiye ederim
kız eylülde doğum günüydü evde bir organizasyon yaptım ikimiz romantik bir şekilde kutlayalım diye eve geç geliyoya tabi çoğu zaman uyuyorum ışıklar kapalı içeri girdi konfetiyi bi patlattım altına bipledi adam dona kaldı olduğu yerdeayyy kendim gibi birini buldum sonunda.
ben gece lavoboya kalktığımda ggidip geriye geldim mi gözlerimi falan çevirip öyle gidiyorum odaya öylee yüzüme bakıyrrr
Bu
Senin ovilasyon gününe denk geldiyse kalirsin öbür türlü her iliskide hamis kalinsaydi ohooooooo herkes hamişti bu topikte sen regli takvimine bir bak bence[/QUOTE
Bekliyorum şuan ayin 15 inden regl olmam lazım normalde kısmet
:):)
Hayirli olsun cnm. ..Allah kucağına almayi nasip etsin. ..çok sevindim gercekten...KIZLAR BEN GELDİM İKİ KİŞİ OLARAK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?