Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ayyy çok güldüm essahtan öylemiyim canım yaaa paniğim ben panik kötü ne okusam hemen korku salıyo içime napim

_Turk-loqumu_ tebrikleeeeeeer listeye yeni girmiştin girdiğinnnn gibi güzel haberi aldk senden .sağlıkla al kucağına.oooo bide 8 haftalık olmuş bile maaşallah bebişee kalp atşı bile oluşmuştur
saol cnm yarın öğrencez baklım oluşmul mu oluşmamışmı

ben 74,9 u gördükten sonra daha hiç yapmadım kantesti keseyide cuma gdicem inşallah görürüz o zaman. sol kasıgım daha çok ağrıyo sanki sağda çok çok nadir
bnmde aynı sol daha çok ağrıo

ee yanii sensinn....
toparla kendini ha bişey oldu olcak derken en güzel günlerin geçiyor yawww
bide bi kaç sayfa git gerilere yazdığın cevaplara bak bir başkasına yazarken çok sakin, ama kendine gelince panik atakkk

neyse ben kaçar teyzecikler annecikler ablacıklar yemek yapayım kociş grlir birazdan süpriz vakti :) görüşürüz kendinize ii bakın

ahahaha ay evet o var bende millete akıl verirken benden bilmişi yok

yok beee o etki etmiyo wc de yapıyorum genelde onu ama etkilemiyo pek :) eve girerken kapı arkasına saklanıpbalon palatmak çok etkili denemenizi tavsiye ederim
ayyy kendim gibi birini buldum sonunda.
ben gece lavoboya kalktığımda ggidip geriye geldim mi gözlerimi falan çevirip öyle gidiyorum odaya öylee yüzüme bakıyrrr

ayyy kendim gibi birini buldum sonunda.
ben gece lavoboya kalktığımda ggidip geriye geldim mi gözlerimi falan çevirip öyle gidiyorum odaya öylee yüzüme bakıyrrr
kız eylülde doğum günüydü evde bir organizasyon yaptım ikimiz romantik bir şekilde kutlayalım diye eve geç geliyoya tabi çoğu zaman uyuyorum ışıklar kapalı içeri girdi konfetiyi bi patlattım altına bipledi adam dona kaldı olduğu yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…