Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ve sen testi tekrarlamadın öyle mi ?
çıldırmış olmalısıııınnnn
bidaha test yapmadım
çok kızdım sinirlendim ağladım yapmıcam artık dedim
eşime de kırmızılar geldi dedim olsun bidahaki ay aşılama yaptırırız artık dedi :oops:

ama şimdi sen öyle deyince bilemedim o_O

bidaha test yapmadım
çok kızdım sinirlendim ağladım yapmıcam artık dedim
eşime de kırmızılar geldi dedim olsun bidahaki ay aşılama yaptırırız artık dedi :oops:

ama şimdi sen öyle deyince bilemedim o_O
hemen yapppp kesin hamilesin canım rabbimin izniyleeeeee

eh olsun o kadar annesi napsın o da alışmaya çalışıyo sana :)
valla ben bu ayı da boş geçtim 5.aya girdik bakalım vardır rabbimin bildiği bilinç altım da inanılmaz karışmış herhalde rüyalarım bile tuhaflaştı rahmetli dedemi falan gördüm hayırlara cıksın inşallah. böyle karman çorman ama iyiyim çok şükür :)

Ahahaha :D adamcagaz dua istiyodur incir felan ye faydasi oluyor gün asiri calismayida ihmal etme canim yine olmazsa hemen doktora hic bekleme

yok yaa umutlandırmayın beni o_O

ben bi kaç gün bekleyim eğer gelmezse yaparım test :KK49:
bence bugün yap canım ya,günün geçmiş üstüne de 2gün geçmiş,sonuçta kırmızı gelecekse zaten engellemez onu ama ya varsa boşuna stres yapmazsın en azındannn

sasknn sasknn canım ben ilk hamileliğimde yerleşme kanamasini regliden 5 gün önce gormustum 3 gün önce de testte belli olmuştu . ama düşük yaptığım hamileliğimde yerleşme kanaması regli gününde ve 2 gün sonrasında gelmişti ve idrarda çıkmamıştı idrar kesin sonuç veriyor diyemeyiz kanda da baktir kuzum

Back
X