- 19 Temmuz 2012
- 722
- 516
- 103
yemeksiz olmaz:) yemek yemedim ama tokadı kafama yedim ehehhe
dengeli beslenmek de gebeliği etkileyen önemli etkenlerden biridir canım
o yüzden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yemeksiz olmaz:) yemek yemedim ama tokadı kafama yedim ehehhe
ve sen testi tekrarlamadın öyle mi ?ayy ne bileyim yaa en son negatif çıkmıştı ama 4 gün oldu
bide yüzüm yanıyor ama ellerim ve ayaklarım üşüyor![]()
eğer yemeği yememekte direnirsen tacizlerime devam edicemmmm!!!!:) yemek yemedim ama tokadı kafama yedim ehehhe
yemeksiz olmaz
dengeli beslenmek de gebeliği etkileyen önemli etkenlerden biridir canım
o yüzdencansu1109 haklı
![]()
bidaha test yapmadımve sen testi tekrarlamadın öyle mi ?
çıldırmış olmalısıııınnnn
eğer yemeği yememekte direnirsen tacizlerime devam edicemmmm!!!!
hemen yapppp kesin hamilesin canım rabbimin izniyleeeeeebidaha test yapmadım
çok kızdım sinirlendim ağladım yapmıcam artık dedim
eşime de kırmızılar geldi dedim olsun bidahaki ay aşılama yaptırırız artık dedi
ama şimdi sen öyle deyince bilemedim![]()
eh olsun o kadar annesi napsın o da alışmaya çalışıyo sana :)
valla ben bu ayı da boş geçtim 5.aya girdik bakalım vardır rabbimin bildiği bilinç altım da inanılmaz karışmış herhalde rüyalarım bile tuhaflaştı rahmetli dedemi falan gördüm hayırlara cıksın inşallah. böyle karman çorman ama iyiyim çok şükür :)
atıştır bari birşeyler boş durmasın mide ,belki hamişsin yazık değil mi beybicanımaaaa'''''Düzelirim canım geçici bir durum zaten...
incir sevmiyorumAhahahaadamcagaz dua istiyodur incir felan ye faydasi oluyor gün asiri calismayida ihmal etme canim yine olmazsa hemen doktora hic bekleme
bidaha test yapmadım
çok kızdım sinirlendim ağladım yapmıcam artık dedim
eşime de kırmızılar geldi dedim olsun bidahaki ay aşılama yaptırırız artık dedi
ama şimdi sen öyle deyince bilemedim![]()
yok yaa umutlandırmayın benihemen yapppp kesin hamilesin canım rabbimin izniyleeeeee
inşallah canım yoksa aşılama yaptırcam artıksasknn oyyy kuzummm iinşallah iinşallah hayırlarla gelir
ama bu kanama olduktan yaklaşık 3-4 gün sonra idrara hcg hormonu geçiyormuşBende simdi merak ettim test al yap hemennnnnnnn :)
bence bugün yap canım ya,günün geçmiş üstüne de 2gün geçmiş,sonuçta kırmızı gelecekse zaten engellemez onu ama ya varsa boşuna stres yapmazsın en azındannnyok yaa umutlandırmayın beni
ben bi kaç gün bekleyim eğer gelmezse yaparım test![]()
artık sıkıldım kuzum test yapmaktansasknn biliyorum negatif ten sonra pozitif olmayacak diye düşünüyorsun ama herşey değişebilir test yap hadii :)))
ben 1 kere test yaptım onda da negatif gördüm bu ay ov.yapcam kısmetse onda bari çiftleri göreyimartık sıkıldım kuzum test yapmaktan
5 kere falan test yaptım heralde
tek çizgilerden nefret eder oldum![]()