- 15 Ağustos 2015
- 15.053
- 7.219
- 248
- 38
ne kadar olmuştu canım senin aşılama nasıl oluyorkuzum test yapmıcam ama sanırım adet oldum
bu ay aşılama yaptırmak istiyorum artık, her ay aynı hüsran
sen ne yaptın şapşik nasıl büyüdü mü :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadar olmuştu canım senin aşılama nasıl oluyorkuzum test yapmıcam ama sanırım adet oldum
canım 15.ay olacak artıkne kadar olmuştu canım senin aşılama nasıl oluyor
canım güzel rabbim en doğrusunu biliyordur muhakkak olmuyorsa da bekliyordur zamanını inşallah en kısa zamanda kavuşuruz evlatlarımıza.canım 15.ay olacak artık
bi tane kimyasal geçirdim, aşılama da normal gebelikle tüp bebek arası bişey oluyor bende tam bilmiyorum aslında![]()
çalışmaları bırakma bence canım :)kızlarrr bat ayın 14ünde acaba hala yumurtlama şansım varmı yaaa doktor kontrol ettiğinde yumurtan yok bu ay dedi geç gelişebilir dedi. hala şansım varmı acaba çokkk sıkkınımmmmm
ben de alıcam bu hafta 4tane kaldı diğer foliğimden o bitince infolic başlıcam kısmetse ov.testi siparişimi de verdimKizlar bem eczaneye inofolic combi siparisi verdim aksama alicam. Birazdan da aktarima gidecem. Belki bana gore bi karisim falan yapar. Azicik takviye alayim bu ay disardan :)
kuzum test yapmıcam ama sanırım adet oldum
ne kadar olmuştu canım senin aşılama nasıl oluyor
canım 15.ay olacak artık
bi tane kimyasal geçirdim, aşılama da normal gebelikle tüp bebek arası bişey oluyor bende tam bilmiyorum aslında![]()
kızlar bide çoğu folik asit kullanıyomuş ben doktora gitmediğim için herhangi bişe kullanmıyorum eczaneden alıp kullansammıki
Kullan canım gebelik düşünen bayanlara veriliyor.. Reçete ile de satılmıyor zaten. Doktorlar hamile kalmadan 3 ay önce başlanılmasını öneriyor..bebek ve anne için çok yararlıymıssss![]()
epey meşakkatli bi işmişcanım aşılama iğneyle yumurtalarını büyütüyorlar daha sonra çatlatma iğneni yapıyorlar eşinin spermlerini yıkayıp iğneyle direk rahme enjekte ediyorlar uzun birşey var onlar rahme enjekte ediyorlar.
oley oley oleyyyyyyyyyyyyybende perşembe tekrar doktora gidiyorum kızlar Arkadaşımın inanılmaz ısrarlarına dayanamayıp :) anlata anlata bitiremedi götürücem ellerimle seni de ameliyat olmada vs diye diye. beynimi yedi...Birşey çıkacağını sanmıyorum ama gönlü olsun bari :)
ben hiç bir ilaç kullanmıyorum...doktorada gittim ilaç bişi vermedi boşa mı kürek çekiyorum acaba...![]()
cansucugum ben de bu markayi kullaniyirun hatta az once siparişim geldi ama fiyat fazla geldi bana sanki ben de bunu sipariş ettimkızlaarr bunu alayım mı hiç test almadım bi el atıverin duruma iyi mi bu
Laboqu ck 27 Adet Ovulasyon Testi + 8 Gebelik GittiGidiyor'da 183168373
özellikle fazla istemedim ben ov.testini canım ya bu ay için yaptığım bi totem bu önümüzdeki ay naparım bilmiyorumcansucugum ben de bu markayi kullaniyirun hatta az once siparişim geldi ama fiyat fazla geldi bana sanki ben de bunu sipariş ettim
http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...oquic-ovulasyon-testi-8-gebelik-tes-189263629