Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Kizlar bem eczaneye inofolic combi siparisi verdim aksama alicam. Birazdan da aktarima gidecem. Belki bana gore bi karisim falan yapar. Azicik takviye alayim bu ay disardan :)

kızlarrr bat ayın 14ünde acaba hala yumurtlama şansım varmı yaaa doktor kontrol ettiğinde yumurtan yok bu ay dedi geç gelişebilir dedi. hala şansım varmı acaba çokkk sıkkınımmmmm

canım 15.ay olacak artık
bi tane kimyasal geçirdim, aşılama da normal gebelikle tüp bebek arası bişey oluyor bende tam bilmiyorum aslında :KK48::KK48:
canım güzel rabbim en doğrusunu biliyordur muhakkak olmuyorsa da bekliyordur zamanını inşallah en kısa zamanda kavuşuruz evlatlarımıza.

kızlarrr bat ayın 14ünde acaba hala yumurtlama şansım varmı yaaa doktor kontrol ettiğinde yumurtan yok bu ay dedi geç gelişebilir dedi. hala şansım varmı acaba çokkk sıkkınımmmmm
çalışmaları bırakma bence canım :)
Kizlar bem eczaneye inofolic combi siparisi verdim aksama alicam. Birazdan da aktarima gidecem. Belki bana gore bi karisim falan yapar. Azicik takviye alayim bu ay disardan :)
ben de alıcam bu hafta 4tane kaldı diğer foliğimden o bitince infolic başlıcam kısmetse ov.testi siparişimi de verdim :D :D hahhaa coştum gidiyorum bu ay ne olacak bakalım hayırlısı :D

kuzum test yapmıcam ama sanırım adet oldum
bu ay aşılama yaptırmak istiyorum artık, her ay aynı hüsran :KK43:

sen ne yaptın şapşik nasıl büyüdü mü :)

anlladm canm bi arkadasımda cuma günü yaptırdı aşılama.. hayırlısı olsun inşallah :KK68::KK68: benmde olmasaydı kasım aralık gibi düşünüyordum bende inşallah gerek kalmaz canm :KK37::KK36:
şapşik iyidir umarım teyzesi .. perşembe kontrolümüz var :KK16:

ne kadar olmuştu canım senin aşılama nasıl oluyor

canım aşılama iğneyle yumurtalarını büyütüyorlar daha sonra çatlatma iğneni yapıyorlar eşinin spermlerini yıkayıp iğneyle direk rahme enjekte ediyorlar uzun birşey var onlar rahme enjekte ediyorlar.

bende perşembe tekrar doktora gidiyorum kızlar Arkadaşımın inanılmaz ısrarlarına dayanamayıp :) anlata anlata bitiremedi götürücem ellerimle seni de ameliyat olmada vs diye diye. beynimi yedi...Birşey çıkacağını sanmıyorum ama gönlü olsun bari :)

canım 15.ay olacak artık
bi tane kimyasal geçirdim, aşılama da normal gebelikle tüp bebek arası bişey oluyor bende tam bilmiyorum aslında :KK48::KK48:

canm bende bilmiyorum arkadasımın sürecini anlatayım sana :)
adetin 2. günü gitti testler yapıldı ,:KK51:
inofolic , klomen ve çatlatma iğnesi uygulandı , 2 yumurtası catlamıs :KK51:
cuma günüde catlayan yumurtalara yıkanmıs , temizlenmiş spermler gönderildi :KK52:

kızlar bide çoğu folik asit kullanıyomuş ben doktora gitmediğim için herhangi bişe kullanmıyorum eczaneden alıp kullansammıki

kızlar bide çoğu folik asit kullanıyomuş ben doktora gitmediğim için herhangi bişe kullanmıyorum eczaneden alıp kullansammıki

Kullan canım gebelik düşünen bayanlara veriliyor.. Reçete ile de satılmıyor zaten. Doktorlar hamile kalmadan 3 ay önce başlanılmasını öneriyor..bebek ve anne için çok yararlıymıssss;)

Kullan canım gebelik düşünen bayanlara veriliyor.. Reçete ile de satılmıyor zaten. Doktorlar hamile kalmadan 3 ay önce başlanılmasını öneriyor..bebek ve anne için çok yararlıymıssss:KK66:

oke canım eczaneden alayım bari

ben hiç bir ilaç kullanmıyorum...doktorada gittim ilaç bişi vermedi boşa mı kürek çekiyorum acaba...:110:

canım aşılama iğneyle yumurtalarını büyütüyorlar daha sonra çatlatma iğneni yapıyorlar eşinin spermlerini yıkayıp iğneyle direk rahme enjekte ediyorlar uzun birşey var onlar rahme enjekte ediyorlar.
epey meşakkatli bi işmiş o.O sonu güzel olacaksa en azından bi çare

bende perşembe tekrar doktora gidiyorum kızlar Arkadaşımın inanılmaz ısrarlarına dayanamayıp :) anlata anlata bitiremedi götürücem ellerimle seni de ameliyat olmada vs diye diye. beynimi yedi...Birşey çıkacağını sanmıyorum ama gönlü olsun bari :)
oley oley oleyyyyyyyyyyyyy

ben hiç bir ilaç kullanmıyorum...doktorada gittim ilaç bişi vermedi boşa mı kürek çekiyorum acaba...:110:

Bence folik asit almalisin canim, ben gebe kalmadan once ilk zamanlarda duzenli iciyordum ama zamanla negatifleri gordukce duzensiz almaya basladim 2-3 gunde bir iciyordum. Gebeligi ogrendigimden beri aksatmiyorum ama keske hep duzenli icseymisim diyorum hala...:110:

Back
X