Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

özellikle fazla istemedim ben ov.testini canım ya bu ay için yaptığım bi totem bu önümüzdeki ay naparım bilmiyorum :KK70: :KK70: her gün testlerle uğraşırsam kafayı yerim bu ay bi deneyeyim bitireyim elimde kalırsa gene yaparım :KK70:

Adet yükselince otomatik olarak rakam düşüyor canım :KK70:
anladim kizlar ben az istedigini dusunmemistim tabi herkes ben gibi degil ki sati bati belli olmasin ben masallah depo yaptim :KK66:))

Hosbuldum cnm bugun 6+1 olduk mide bulantilari mahfedio surunduruo adeta persembe kontrol var ins kalp atislarinida duyariz minnagin sizler naptiniz
eh olsun o kadar annesi napsın o da alışmaya çalışıyo sana :)
valla ben bu ayı da boş geçtim 5.aya girdik bakalım vardır rabbimin bildiği bilinç altım da inanılmaz karışmış herhalde rüyalarım bile tuhaflaştı rahmetli dedemi falan gördüm hayırlara cıksın inşallah. böyle karman çorman ama iyiyim çok şükür :)

şimdi ben belirtilerimi yazayım
acaip uyku hali, mide yanması, arada gaz sancısı, dün başlayan ve çok az olmakla birlikte hafif pembemsi akıntılarım var
bide içim yanıyormuş gibi, 3 gündür ateşim 37 çıkıyor
umut fakirin ekmeği derler, acaba hala hamilelik şansım varmıdır ki :KK48:
bat 2 gün geçti

şimdi ben belirtilerimi yazayım
acaip uyku hali, mide yanması, arada gaz sancısı, dün başlayan ve çok az olmakla birlikte hafif pembemsi akıntılarım var
bide içim yanıyormuş gibi, 3 gündür ateşim 37 çıkıyor
umut fakirin ekmeği derler, acaba hala hamilelik şansım varmıdır ki :KK48:
bat 2 gün geçti
ciddi misinnnnnnnnnnnnn bence hamişsin kızım sennnnnnn

Back
X