Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

aynen öyle kuzum
7 kasım ı beklicem artık :)

yarın doktora gidicem bakalım, bu ay aşılama yap dicem ne dicek
ya erken değil mi aşılama içinnnn yaaa, ben de kasım mottomo da doktoru koydum her ay önüme yeni hedefler belirliyorum azmime hayran olmamak elimde değil

bende geciktiğimde hep öyle oluyorum

Canım sende adet düzensizliğimi vardı yoksa sadece bu ay mı böyle oldu? eğer adet düzensizliğin var ise önce bunu düzene sokup daha sonra aşılama olsa daha yararlı olduğunu düşünüyorum. zaten aşılama ile normal yolla hamile alma oranı arasında çok fazla fark yok.

evet canım bende düzensizlik var zaten ama bu doğustan pko olduğu için yapacakları birşey yok
çözümü sadece doğum kontrol hapı, onuda bırakınca yine eskiye dönüyorum
çözümsüz pko yani
doktor, bununla yaşamaya alışacaksın dedi doğuştan olduğu için :)

aynen öyle kuzum
7 kasım ı beklicem artık :)

yarın doktora gidicem bakalım, bu ay aşılama yap dicem ne dicek
aşılama ile ilgili bilgi edindiğinde paylaşırmısın muhtemelen çatlatma iğnesindan sunuç alamazsak aşılamaya başvuracak dr.

ayy bırakmasınlar alıp gözüne soksunlar soğan kürünü sordum bende doktora soğanın ve incirin kimseye zararı olmaz deneyebilirsin dedi. bende başlıyım diyorum bi çatlatma iğnesini bekliyim diyorum bilemedim.

Kızlar bana akil verin napsam boşverip de dr a da gitmesem mi, yoksa klomen verirse dr yine kullanayim mi. O zaman olmayınca da daha çok üzülüyorum

benim testlerim geldi bu ay epey ağrıtcam başınızı bana katlanamayanlar olabilir baştan vereceğim rahatsızlık için özür dilerim

Kızlar bana akil verin napsam boşverip de dr a da gitmesem mi, yoksa klomen verirse dr yine kullanayim mi. O zaman olmayınca da daha çok üzülüyorum
klomen vereceğinden başka birşey yapmayacağından emin isen bak ben aklıma soğan kürünü koydum bu ay olmazsa gebelik soğan kürü ile başlayacağım şayet hamilelik olmazsa en azından şansını yükseltmiş olurum yada sağlık için içtim şifa olsun der geçerim öyle teselli ediyorum kendimi. hem sendede çok beklenti olmaz

Soğan kurunu ben yapmıştim canım. Klomen den başka bisi vermez sanırım ya bilmem daha ileri tedaviler istemem de sanırım. Klomenden bile emin değilim.

tabi yarın gidicem, haber veririm
aşılama da şansını biraz daha artırıyorsun çünkü sağlam spermleri yumurtanın yanına bırakıyorlar

o zaman İnşallahhhh aşılama da tutarrrrrr....Dualarımız seninle olacak canım....

Soğan kurunu ben yapmıştim canım. Klomen den başka bisi vermez sanırım ya bilmem daha ileri tedaviler istemem de sanırım. Klomenden bile emin değilim.
içinden nasıl geliyorsa öyle yap o zaman arkadaşım. sonuçta sen istiyorsun Allahtan. Bunun olabilmesi için şartın ne eşinle birlikte olmak . Klomen istremiyorsan başka bir çözm için bir ay bırak bakalım rahatça aklında gebelik olcakmı boşa gitcek mi düşüncesi olmadan hem rahatlamış olursun hemde yeni çözümler için kendini daha güçlü hissedersin psikolojik açıdan. sonuçta hepimiz biliyoruz korunurkende hamile kalan var nasip meselesi vakti zamanı gelince olucaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…