kıyamam saanaaaaaaben mink bir filyavrusuyum suan
bende geciktiğimde hep öyle oluyorumben mink bir filyavrusuyum suan
ya erken değil mi aşılama içinnnn yaaa, ben de kasım mottomo da doktoru koydumaynen öyle kuzum
7 kasım ı beklicem artık :)
yarın doktora gidicem bakalım, bu ay aşılama yap dicem ne dicek
bende geciktiğimde hep öyle oluyorum
evet canım bende düzensizlik var zaten ama bu doğustan pko olduğu için yapacakları birşey yokCanım sende adet düzensizliğimi vardı yoksa sadece bu ay mı böyle oldu? eğer adet düzensizliğin var ise önce bunu düzene sokup daha sonra aşılama olsa daha yararlı olduğunu düşünüyorum. zaten aşılama ile normal yolla hamile alma oranı arasında çok fazla fark yok.
kuzum ben korunmayı bırakalı 15 ay oldu :)ya erken değil mi aşılama içinnnn yaaa, ben de kasım mottomo da doktoru koydumher ay önüme yeni hedefler belirliyorum azmime hayran olmamak elimde değil
aşılama ile ilgili bilgi edindiğinde paylaşırmısın muhtemelen çatlatma iğnesindan sunuç alamazsak aşılamaya başvuracak dr.aynen öyle kuzum
7 kasım ı beklicem artık :)
yarın doktora gidicem bakalım, bu ay aşılama yap dicem ne dicek
tabi yarın gidicem, haber veririmaşılama ile ilgili bilgi edindiğinde paylaşırmısın muhtemelen çatlatma iğnesindan sunuç alamazsak aşılamaya başvuracak dr.
o zaman bi deneme yap bakalım inşallah miniğin aşıyı bekliyordur da hemencik gelir teyzelerinin arasına :)kuzum ben korunmayı bırakalı 15 ay oldu :)
klomen vereceğinden başka birşey yapmayacağından emin isen bak ben aklıma soğan kürünü koydum bu ay olmazsa gebelik soğan kürü ile başlayacağım şayet hamilelik olmazsa en azından şansını yükseltmiş olurum yada sağlık için içtim şifa olsun der geçerim öyle teselli ediyorum kendimi. hem sendede çok beklenti olmazKızlar bana akil verin napsam boşverip de dr a da gitmesem mi, yoksa klomen verirse dr yine kullanayim mi. O zaman olmayınca da daha çok üzülüyorum
en geç akşama katılmış olursun
klomen vereceğinden başka birşey yapmayacağından emin isen bak ben aklıma soğan kürünü koydum bu ay olmazsa gebelik soğan kürü ile başlayacağım şayet hamilelik olmazsa en azından şansını yükseltmiş olurum yada sağlık için içtim şifa olsun der geçerim öyle teselli ediyorum kendimi. hem sendede çok beklenti olmaz
hoşgeldin aramıza canım :)
tabi yarın gidicem, haber veririm
aşılama da şansını biraz daha artırıyorsun çünkü sağlam spermleri yumurtanın yanına bırakıyorlar
içinden nasıl geliyorsa öyle yap o zaman arkadaşım. sonuçta sen istiyorsun Allahtan. Bunun olabilmesi için şartın ne eşinle birlikte olmak . Klomen istremiyorsan başka bir çözm için bir ay bırak bakalım rahatça aklında gebelik olcakmı boşa gitcek mi düşüncesi olmadan hem rahatlamış olursun hemde yeni çözümler için kendini daha güçlü hissedersin psikolojik açıdan. sonuçta hepimiz biliyoruz korunurkende hamile kalan var nasip meselesi vakti zamanı gelince olucaktır.Soğan kurunu ben yapmıştim canım. Klomen den başka bisi vermez sanırım ya bilmem daha ileri tedaviler istemem de sanırım. Klomenden bile emin değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?