Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

evet bugün başlayabilirsin canım...ama dikkat et midende gastrit ülser gibi sorunlar varsa dikkatli, kontrollü kullan derim. eğer en ufak bir rahatsızlık hissedersen hemen bırak...
daha önce kist problemi için kullannmıştım sıkıntı yaratmamıştı deneyeyim bakayım kötü olursam bırakırım :)

ben eşimle iş yoğunluğundan eve gelemiyor diye hafta bir yada 2 gün aynı evde denk gelebiliyoruz.evliliğim boyunca gebelik düşüncesinin olduğu 2 ay haricinde bir haftada 2 kez bile ilişkiye giremedik. tahmini yumurta çatlama günlerindede işten izin alıyor ben de öyle eve gidiyoruz :) bu stres altında değil çocuk cacık bile olmaz ... oda dün dr çıkışında çatlatma iğneni vurulduktan sonra 3-4 günlüğüne izin alıp bi yerlere gidelim dedi haklıda. hem içimden gelmiyor hemde yerime bakacak kimse yok

canım ben 2ay gün aşırı yaptım sonuç ortada vakit saat gelince o tek günde de yakalarsın hiç merak etme gel rabbime..

daha önce kist problemi için kullannmıştım sıkıntı yaratmamıştı deneyeyim bakayım kötü olursam bırakırım :)
bende de sürekli kist oluyor. 2 ay denedik kist varken olmadı. bu ay kistim yok şükür deneyelim bakalım olmazsa soğan kürü

ah bu işler rabbim kolaylığını versin inşallah canım ya sıkma kendini lütfen

sorma azmin sonu selamet inşallahhh hahaha
canım inş. aynı şey bende de olur. biz ayda 2- 3 kez bebek için birlikte olabiliyoruz. onuda koşuşturmaca stres altında iş saatlerimizin uyuşmayşından. zaten bende öyle bir enerjide yok zannediyorum bel fıtığı var 2 tane hem düzleşme hem darlaşma var bacaklarımda güçsüzlük veriyor derken gerisini anladın... Maşallah derken çok ciddiydimmm. inşallah rabbim bi an önce hiç ummadığın anda çabalarını karşına çıkarsın.

ne iş yapıyorsunuz ki öyle??
bence biraz uzaklaşmanız olduğun yerden. iyi gelecektir

ah bu işler rabbim kolaylığını versin inşallah canım ya sıkma kendini lütfen
aminnn. moralimi yüksek tutuyorum umudumuzda var çok şükür. ama insanız sonuçta dün muayeneden sonra eşim tekrar işine geri döndü eve yanlız geldim ya üzüldüm. düşündüm bu koşturmaca nereye kadar.

ne iş yapıyorsunuz ki öyle??
bence biraz uzaklaşmanız olduğun yerden. iyi gelecektir
eşim sağlıkçı. bende bi firmada yönetimden sorumluyum. ( daha doğrusu satış pazarlama muhasebe ihracat ... sekreterde benim muhasebede benim müdürde ....) bazen insan dinginlik istiyor. uzaklaşıncada herşeyin geride kalacağı bir pozisyonum yok. işde benimle geliyorrr

Seni en iyi ben anlarım sanırım...Aynı durum bendede var....

Seni en iyi ben anlarım sanırım...Aynı durum bendede var....
eşimle 15 aydır evliyim ama sorcan 5 ay aynı evde kalmışızdır. Herkes şaşırıyor duyunca görünce şahit olunca ama bu böyle. kabul etmesi zor oluyor. bebek deneme işleride zor oluyor görmüyorum ki olsun

gerçekten cok zor ya
madem öyle bence doktor kontrolünde yumurta hareketlerini izleyerek deneyin
klomen+ çatlatma iğnesi ile başlayın
cinsellik bile cocuk düşününce tat vermiyor

benim testlerim geldi bu ay epey ağrıtcam başınızı bana katlanamayanlar olabilir baştan vereceğim rahatsızlık için özür dilerim
Ben de pesinden geliyorim

sogan kuru ve incir kuru yapis ve dort dortluk yapmis biri olarak sunu soyleyebilirim adet duzenim mahvoldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…