en geç akşama katılmış olursunyaşını ve şehiride yaz .. hoşgeldinn
hoşgeldin aramıza canım :)
ayy bırakmasınlar alıp gözüne soksunlarsoğan kürünü sordum bende doktora soğanın ve incirin kimseye zararı olmaz deneyebilirsin dedi. bende başlıyım diyorum bi çatlatma iğnesini bekliyim diyorum bilemedim.
ben uzun zaman önce yapmıştım gene yapsam olcak galiba bunu da aklıma soktunuz hadi bakalım ne zaman başlıyoduk ne zaman yapıyoduk :)Hatırlatma için teşekkür ederm hosbulduk
Teşekkür ederm cnm hosbulduk
Bende Suan soğan kurunu yapiorm cnm doktorun da dediği gibi ne zararı olablr gerçi gastri ülseri olanlrn yapmamasi gerekiyrms saracoğlu öyle diyor ve sağlıklı her kadının erkegn bile 6 ayda bir yapması gerekiyrms
ben uzun zaman önce yapmıştım gene yapsam olcak galiba bunu da aklıma soktunuz hadi bakalım ne zaman başlıyoduk ne zaman yapıyoduk :)
nasıl uyguluyorsun ne zaman başladın bende inş denememe kalmaz ama bu ay olmazsa denemek istiyorum. benim görümcem 3 yıl hap ile korundu hap yüzünden adet olamamaya başladı hapı bıraktı. eşi korundu. ilk ay hem adet oldu hem hamile kaldıHatırlatma için teşekkür ederm hosbulduk
Teşekkür ederm cnm hosbulduk
Bende Suan soğan kurunu yapiorm cnm doktorun da dediği gibi ne zararı olablr gerçi gastri ülseri olanlrn yapmamasi gerekiyrms saracoğlu öyle diyor ve sağlıklı her kadının erkegn bile 6 ayda bir yapması gerekiyrms
nasıl uyguluyorsun ne zaman başladın bende inş denememe kalmaz ama bu ay olmazsa denemek istiyorum. benim görümcem 3 yıl hap ile korundu hap yüzünden adet olamamaya başladı hapı bıraktı. eşi korundu. ilk ay hem adet oldu hem hamile kaldı
bende herkese dedim dedim kendimde başlamaya karar verdim.adetinin 2. günü başlanıyormuş 15 gün boyuncaben uzun zaman önce yapmıştım gene yapsam olcak galiba bunu da aklıma soktunuz hadi bakalım ne zaman başlıyoduk ne zaman yapıyoduk :)
sağol canım bakalım adet olmama çook var olursam deneyeceğim .O da güzelms olsun da yanisabah ve akşamları aç karnına 1.5 su bardağı kaynamis suyu tencereye koyuyrm kaynadgi zaman ince kabuğu soyulms 1 ortaboy dışı kahverengi olan soğanı soyup 4 e bölüp atiorm kapağı kapatıp altını kisip 5 dk kaynatiorm.5 dk sonra altını kapatip 10.dk demlendiriorm kapak kapalı şekilde.sonra bardağa alip iliktan sıcak şekilde yudum yudum iciorm.15 dk sonra falan yemek yiyeblrsn.veya yemek yedikten 1 saat sonra icebilirsn ama her seferinde sıcak ve taze olcak 15 gün dvm ediliyor inşallah şifa olur
o zaman bu ay kaçtı bi dahaki ay yapayım onu daAdet bitimindn 2 gün sonra baslanck diyor saracoğlu ama ben dayanamadm tabii adetm bittiği gün basladm 15 gün sabah akşam icilcek aç karnına
düzeltiyorum adet bitiminin 2. günü başlanılıyorben uzun zaman önce yapmıştım gene yapsam olcak galiba bunu da aklıma soktunuz hadi bakalım ne zaman başlıyoduk ne zaman yapıyoduk :)
benimde kararsızlıkla göz göre göre güzelim adetimi bitirdim :) bi daha gelmemek üzere inş.o zaman bu ay kaçtı bi dahaki ay yapayım onu da
canım yaaa düşünemiyorum halini sinirden kaç kişiyi dövmüş önüme gelene dalmıştım şuan ben heralde....ben mink bir filyavrusuyum suan
hayırlısı oysa gelmesin canım aynen :) zamanını bekliyor sıpalar yapcak bişey yok :)benimde kararsızlıkla göz göre göre güzelim adetimi bitirdim :) bi daha gelmemek üzere inş.
valla ben de ben deeeecanım yaaa düşünemiyorum halini sinirden kaç kişiyi dövmüş önüme gelene dalmıştım şuan ben heralde....
aaaaa ciddi miiidüzeltiyorum adet bitiminin 2. günü başlanılıyor
evetaaaaa ciddi miii
benim pazartesi bitti adet , bugün başlamalı mıyım o zamannnn
aaaaa ciddi miii
benim pazartesi bitti adet , bugün başlamalı mıyım o zamannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?