Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

en geç akşama katılmış olursun yaşını ve şehiride yaz .. hoşgeldinn

Hatırlatma için teşekkür ederm hosbulduk

hoşgeldin aramıza canım :)

Teşekkür ederm cnm hosbulduk

Bende Suan soğan kurunu yapiorm cnm doktorun da dediği gibi ne zararı olablr gerçi gastri ülseri olanlrn yapmamasi gerekiyrms saracoğlu öyle diyor ve sağlıklı her kadının erkegn bile 6 ayda bir yapması gerekiyrms

Eksik olmuş baştan yazaym dedim @banu86
Izmir 28 yaş Sat 22 eylul bat 22 ekim 2.ay

ben uzun zaman önce yapmıştım gene yapsam olcak galiba bunu da aklıma soktunuz hadi bakalım ne zaman başlıyoduk ne zaman yapıyoduk :)

ben uzun zaman önce yapmıştım gene yapsam olcak galiba bunu da aklıma soktunuz hadi bakalım ne zaman başlıyoduk ne zaman yapıyoduk :)

Adet bitimindn 2 gün sonra baslanck diyor saracoğlu ama ben dayanamadm tabii adetm bittiği gün basladm 15 gün sabah akşam icilcek aç karnına

nasıl uyguluyorsun ne zaman başladın bende inş denememe kalmaz ama bu ay olmazsa denemek istiyorum. benim görümcem 3 yıl hap ile korundu hap yüzünden adet olamamaya başladı hapı bıraktı. eşi korundu. ilk ay hem adet oldu hem hamile kaldı

O da güzelms olsun da yani sabah ve akşamları aç karnına 1.5 su bardağı kaynamis suyu tencereye koyuyrm kaynadgi zaman ince kabuğu soyulms 1 ortaboy dışı kahverengi olan soğanı soyup 4 e bölüp atiorm kapağı kapatıp altını kisip 5 dk kaynatiorm.5 dk sonra altını kapatip 10.dk demlendiriorm kapak kapalı şekilde.sonra bardağa alip iliktan sıcak şekilde yudum yudum iciorm.15 dk sonra falan yemek yiyeblrsn.veya yemek yedikten 1 saat sonra icebilirsn ama her seferinde sıcak ve taze olcak 15 gün dvm ediliyor inşallah şifa olur

bende herkese dedim dedim kendimde başlamaya karar verdim.adetinin 2. günü başlanıyormuş 15 gün boyunca

sağol canım bakalım adet olmama çook var olursam deneyeceğim .

benim eşim sık sık şehirdışına gidiyo geliyo....burda olduğunda da işten güçten bir türlü gün aşırı ilişki olayını yapamıyoruz...belkide bizim bebiş bu yüzden gelmiyor...benim yumurta takibi olayına girmem gerekiyor sanırım...bu ay adet olursa birinci gününden gidecem doktora...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…