- 15 Ağustos 2015
- 15.053
- 7.219
- 248
- 38
anaaaaaaa bi de kadınnnn duble yuh o zaman ona

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anaaaaaaa bi de kadınnnn duble yuh o zaman ona
asl zaten kadınlar daha gıcık oluyo
anaaaaaaa bi de kadınnnn duble yuh o zaman onakompleksli
![]()
canım zamanını biz bilemiyoruz ki nasıl ayarlama yapıcaz ,allah biliyo zamanını planlamaya gelmez,hamileyken işten cıkaramaz artık yasalar bu konuda esnek değil. ayrıca allah kararlamıştır bunu düşünüp de bebek olayını sakın sakın etkilemeacaba kışa getirsem işler yoğun diye benı çıkartırmıki işten bilemedim çalışmayada ihtiyacım var
enayilik değil canım normal olan bizleriz onlarda var abesliksorma bi enayi benim![]()
asl zaten kadınlar daha gıcık oluyo
var var bence de :) bu 2.test zaten ilki çok belli belirsizdi yavaş yavaş koyulaşcak heralde koyu olduğunda hemen maç olmalı dimicansu1109 bunun koyulaşmasına daha var tatlım en az 4-5 gün ama bu 2.çizgi bile mutlu edebiliyo biran insanı gebelik testi olsa keske
cansu1109 bunun koyulaşmasına daha var tatlım en az 4-5 gün ama bu 2.çizgi bile mutlu edebiliyo biran insanı gebelik testi olsa keske
aman hiç sallama bile yaaa pis kadın allah herkesin gönlü kadar veriyo boşver..evet maalesef genelde öyle erkekler daha anlayışlı bencede. bide bukadın sorunlarımıda biliyor troid nodülü hashimato falan var bende ilaçla yeni düşürdüğüm değerleri bi an önce yap diyeceğine destek olacağına![]()
ben de ben deeeeeeeeay evet ya ilk silik çizgiyi görünce bende aynı şeyi söyledim gebelik testi olaydı bu keşke dedim![]()
aman hiç sallama bile yaaa pis kadın allah herkesin gönlü kadar veriyo boşver..
ben de ben deeeeeeee![]()
e heralde canım yaa o kim oluyomuş yani kendini böyle bi konuda dış kapının mandalı bile görmesintakmamaya çalışıyorum zaten dediğin gibi allahın bileceği şey ama ben hazır yaş 30 değerlerim normal kusura bakmasın şansımı denicem tabiki :)
ben de ben deeeeeeee![]()
e heralde canım yaa o kim oluyomuş yani kendini böyle bi konuda dış kapının mandalı bile görmesin![]()
ben akşam yapıyorum ya sayılmaz mı acaba benimkilerbuda benım dünkü 1 saat sonra yine yapcam ovü :)